Wednesday, July 3, 2013

Πουθενά στο site της ΕΦΟΑ η πορεία των παιδιών μας .Ο χαμένος κόκορας .... στις λοβιτούρες του χαμένου Κέντρου της Θεσσαλονίκης

    Ελληνικές αποστολές Summer Cups 2013, 14 & Under (pics)

E-mail Εκτύπωση

European Summer Cups - Αγόρια 14
Στην Ελλάδα έχουμε το Πανελλήνιο 2013, ωστόσο οι καλύτεροι στην κατηγορία 14 & κάτω, μας εκπροσωπούν στους προκριματικούς αγώνες του European Summer Cups 2013. Οι αγώνες των αγοριών διεξάγονται στο Σάσσαρι της Σαρδηνίας και οι αντίστοιχοι των κοριτσιών στην Πάρμα της Ιταλίας. Τόσο η ομάδα των αγοριών όσο και η ομάδα των κοριτσιών κατέλαβαν την 8η θέση στο τουρνουά.
Αγόρια 14 & κάτω - Copa del SolΤο τουρνουά των Αγοριών ονομάζεται Copa del Sol. Η ομάδα μας βρίσκεται στην Ζώνη C μαζί με τις ομάδες Κροατίας, Τσεχία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ουκρανία.Οι αγώνες της ζώνης C πραγματοποιούνται στην πόλη Σάσσαρι της Σαρδηνίας σε red clay επιφάνειες. Η εθνική ομάδα αποτελείται από τους αθλητές: Παναγιώτη Κωσταρά, Σταμάτη Καπίρη και Γιώργο Αγιούς. Την ομάδα συνοδεύει ο Στάθης Κολώνης.
Στον 1ο αγώνα που έδωσε η εθνική ομάδα κληρώθηκε  απέναντι στην ομάδα της Πορτογαλίας, No2 του ταμπλό. Οι Έλληνες αθλητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν, έχασαν 3-0 στα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν στο consolation ταμπλό. Το 1ο σετ στα παιχνίδια των μονών παίχτηκε στο tie-break, το οποίο φαίνεται ότι επηρέασε την απόδοση των παιδιών στο 2ο σετ.
Σταμάτης Καπίρης  -  Joao Antonio 6-7(4), 0-6
Παναγιώτης Κωσταράς  - Duarte Vale  6-7(5), 3-6
Γιώργος Αγιούς/Σταμάτης Καπίρης  - Daniel Rodrigues/Duarte Vale 2-6,6-4,6-7(4)
Στον 1ο αγώνα τους στο consolation ταμπλό έκαναν την 1η νίκη τους απέναντι στην ομάδα της Τσεχίας, ωστόσο δεν ήταν αρκετή μιας και τα πιτσιρίκια μας έχασαν 2-1 στα παιχνίδια. Τη μοναδική νίκη πέτυχε ο Παναγιώτης Κωσταράς απέναντι στον Frantiek Pechala, σε ένα μαραθώνιο αγώνα που διήρκησε 2 ώρες και 20 λεπτά!
Frantisek Pechala -  Παναγιώτης Κωσταράς 7-5,3-6,2-6  
Patrik Rikl - Γιώργος Αγιούς 6-4 6-2
Frantisek Pechala/Patrik Rikl -   Σταμάτης Καπίρης/Παναγιώτης Κωσταράς  6-4 6-4
Στο τελευταίο τους παιχνίδι τα Ελληνόπουλα έχασαν 3-0 από τους Ουκρανούς καταλαμβάνοντας την 8η θέση στο τουρνουά.
Mykyta Mashtakov - Σταμάτης Καπίρης 7-5, 6-3
Anatolii Rainin - Γιώργος Αγιούς 6-3, 7-5
Mykyta Mashtakov/Anatolii Rainin - Σταμάτης Καπίρης/Γιώργος Αγιούς 6-3, 6-3


Κορίτσια 14 & κάτω - Europa Cup
Europen Summer Cups - Κορίτσια Το τουρνουά των Κοριτσιών ονομάζεται Europa Cup. Η ομάδα μας βρίσκεται στην Ζώνη C μαζί με τις ομάδες Αυστρίας, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Αγγλία, Ιταλία, Σλοβακία, Ελβετία. Οι αγώνες της ζώνης C πραγματοποιούνται στην πόλη Πάρμα της Ιταλίας σε red clay επιφάνειες. Η εθνική ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες: Βασιλική Καρβούνη, Μαρία Πότση και Πετρούλα Δανάη. Την ομάδα μας συνοδεύει η Μαρίνα Τσετσελή.
Ανάλογη με τα αγόρια ήταν η πορεία των κοριτσιών. Έχασαν 3-0 στα παιχνίδια στην πρεμιέρα από την ομάδα της Ελβετίας, Νο 2 του ταμπλό.
Δανάη Πετρούλα - Ylena In-Albon 2-6, 2-6
Βασιλική Καρβούνη- Tamara Arnold 4-6, 3-6
Βασιλική Καρβούνη/Μαρία Πότση - Luna Milovanovic/Ylena In-Albon 6-2, 0-6, 2-6
Συνέχισαν στο consolation ταμπλό, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χάνει 3-0 από την ομάδα της Σλοβακίας.
Barbora Matusova  - Μαρία Πότση  6-2, 6-2
Laura Rohacova - Βασιλική Καρβούνη 6-2, 7-5
Barbora Matusova/Timea Pavlickova - Δανάη Πετρούλα/Βασιλική Καρβούνη 6-4, 6-2
Στον τελευταίο τους αγώνα αντιμετώπισαν την ομάδα της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης, όπου η Βασιλική Καρβούνη έκανε την 1η και μοναδική νίκη της ομάδας μας. Επικράτησε εύκολα της Nefisa Berberovic. Στον τελευταίο μας αγώνα των διπλών, η εθνική ομάδα πάλεψε αλλά τελικά έχασε μετά από 2 ώρες και 38 λεπτά.
Adela Joldic - Δανάη Πετρούλα  6-1, 7-6(2)
Nefisa Berberovic - Βασιλική Καρβούνη 1-6, 3-6
Adela Joldic/Dragana Radisic - Βασιλική Καρβούνη/Μαρία Πότση 2-6, 7-6(6), 6-3


Οι παρουσίες ελληνικών αποστολών 14 & κάτω ανά χρονιά:

No comments: