Monday, July 22, 2013

Όλες οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στους αθλητές ΕΚΤΟΣ από την ΕΦΟΑ ...Αχ βρε τι αγάπη έχει το 1ο Νεκροταφείο αυτός ο κόκορας!


Το Summer Camp 2013 δημιουργήθηκε από τα τμήματα υγρού στίβου του Παναθηναϊκού και έχει έδρα το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
 Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών σε κλειστές αίθουσες και περιλαμβάνει: -Κολύμβηση,water polo, καταδύσεις και παιχνίδια νερού αθλοπαιδιές (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ πονγκ) σύμφωνα με ημερίσιο κυκλικό πρόγραμμα, -Παιχνίδια και μουσικοκινητικές δραστηριότητες (αναρίχηση, μπόουλινγκ, ενόργανη, aqua aerobic ) -επιτραπέζια παιχνίδια, χειροτεχνίες και κινούμενα σχέδια διαδραστικές ασκήσεις και δημιουργική απασχόληση έως τη λήξη του προγράμματος -πρωινό κολατσιό με προιόντα της Ελληνικής οικογένειας Στεργίου,Nο1 εταιρίας catering στην Ελλάδα, και χυμούς της Ελληνικής εταιρίας "Λακωνία". ***Σε κάθε εγγραφή δώρο ένα μπλουζάκι του Παναθηναϊκού με το σήμα της ομάδας και του "Summer Camp" και ένα καπελάκι του "Πανάθα". Για περισσότερες πληροφορίες στα e-mail: Υπεύθυνος Camp 697 35...

Εμείς ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ CLUB!!!!!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΚΌΚΟΡΑ ΤΙ ΣΧΈΣΕΙ Σ ΈΧΕΙΣ Μ ΑΥΤΌ?

No comments: