Sunday, July 14, 2013

Να βάλουμε λίγη τάξη στα πράγματα!!!!!!!!!! Άλλο το ένα και άλλο τ άλλο!!!!! κύριε κόκορα.........

Είναι χαρά για το Ελληνικό τένις να έχουμε εγκαταστάσεις αυτού του επιπέδου.

Πράγματι η Ελλάδα εάν αξιοποιούσε την τοποθεσία της στο Διεθνή χάρτη θα ήταν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς .

Μ Ο Ν Ο !!!!!!!!!!! που εδώ μιλάμε για το άθλημα μας !!!!!!!

Το 2004  έκανε την τιμή ΣΤΗΝ ΕΦΟΑ ο Ελληνας φορολογούμενος ν αποκτήσει ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ
Αντί αυτού είμαστε επαίτες στις γειτονιές της Αθήνας και της Ελλάδος σε γήπεδα του χάους.
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΙΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΥΟ
Όσο για τον Μαραθώνα και τον ΚΑΘε Μαραθώνα χαιρόμαστε για την ύπαρξη του και του ευχόμαστε καλές δουλείες 

ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΈΝΙΣ ΤΗΣ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΤΈΤΣΙ  ΤΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΟΑ !!!!!

Πανελλήνιο Juniors: Εγκωμιαστικά σχόλια 

 
 
stavropoulos-malamou
Στο πρώτο μέρος του απολογισμού για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors αναφερθήκαμε στο οργανωτικό κομμάτι της διοργάνωσης. Στο δεύτερο μέρος φιλοξενούμε σχόλια από τους συμμετέχοντες και από τους συνοδούς τους. Σχόλια που στην πλειοψηφία τους ήσαν θετικά, στις περισσότερες μάλιστα περιπτώσεις εγκωμιαστικά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όσοι έφευγαν καθώς προχωρούσε η διοργάνωση, τηλεφωνούσαν την επομένη, θέλοντας να είναι ακόμη παρόντες. Οι, δε, διαμένοντες στην Αττική, ακόμη και εάν είχε ολοκληρωθεί η «κατηγορία» τους, επέστρεφαν στο Μαραθώνα για να συνεχίσουν να νοιώθουν κοντά στους αγώνες και στους φίλους τους.
Η αυλαία έπεσε μέσα σε αντιφατικά συναισθήματα για τους συμμετέχοντες: «Αισθανόμαστε χαρά για την συμμετοχή και τη νίκη μας αλλά και λύπη που αποχωριζόμαστε τους φίλους και συναθλητές μας και αυτόν τον απίθανο χώρο. Θα επιστρέψουμε.» ακούσαμε να λέει μια οικογένεια.
Ένας 10χρονος αθλητής, όταν τελείωσε τους αγώνες του χτύπησε  το πόδι του με πείσμα, στην μητέρα του: «Δεν θέλω να φύγουμε, άσε με εδώ και έλα αύριο να με πάρεις».Η  μητέρα με τον μικρό αθλητή γύρισε πίσω δίνοντας την υπόσχεση ότι θα αναχωρήσουν σε δύο ώρες. Μια άλλη 12χρονη αθλήτρια από περιφερειακή πόλη, μόλις έχασε τον αγώνα της, πήγε στα 50 μέτρα και εκεί δάκρυσε. Τότε την πλησίασε 12χρονος αθλητής και της είπε: «Μην κλαις αφού έπαιξες πολύ καλά και σε είκοσι ημέρες θα ξαναπαίξεις και θα είμαστε όλοι μαζί.». Η μικρή τότε, σκούπισε τα μάτια της και χαμογέλασε.
Τέτοιες σκηνές, ευχής έργον θα ήταν να τις έβλεπαν οι αρμόδιοι για να αντιληφθούν τι προσφέρει το τένις στον αθλητισμό αλλά και στην Εθνική Οικονομία έμμεσα και άμεσα. Η μεγάλη συμμετοχή και σε αυτή τη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο Μαραθώνα, αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω.

No comments: