Monday, May 27, 2013

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΕΝΙΣ... ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ ΤΟΥ

Για περισσότερο από 15 χρόνια οι εθνικές ομάδες τένις βρίσκονται στο έλεος ενός Βλάκα προέδρου, ενός παντελώς Άσχετου με το άθλημα, στα χέρια ενός Απατεώνα ολκής.
Αφού κατάφερε να διώξει από το ελληνικό τένις όλους τους άξιους (αθλητές,προπονητές, παράγοντες), ταλαιπωρεί τις εθνικές ομάδες επιστρατεύοντας ένα Ανδρείκελο για να εφαρμόζει ασυζητητί τις γελοίες αποφάσεις του. Έτσι όλα αυτά τα χρόνια το ελληνικό τένις ‘φυτοζωεί’ μεταξύ δεύτερης και τρίτης (τελευταίας) κατηγορίας!
Αυτός ο Βλάκας που έχει λεηλατήσει το ελληνικό τένις, κάθε φορά που οι εθνικές ομάδες ανεβαίνουν ένα σκαλοπάτι από τον παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πάτο, όπου τις έχει καταδικάσει να βρίσκονται, βγάζει ‘βαρύγδουπες’ ανακοινώσεις, απευθυνόμενος αποκλειστικά στους ηλίθιους που τον στηρίζουν και τους ανίδεους του χώρου.
Η αλήθεια είναι το αν αξίζει κανείς να ασχολείται με αυτόν τον Βλάκα, αλλά η γλοιώδης προκλητικότητά του δεν πρέπει να μένει στο απυρόβλητο.
Όχι ότι θα αλλάξει κάτι στο σάπιο σκηνικό που κινείται η Συμμορία του Φοροφυγά, αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας και την προσγείωση στην πραγματικότητα για όλους αυτούς που ανέχονται στην κυριολεξία αυτό το Ελεεινό Υποκείμενο.

Ακούστε τι λέει ο Βλάκας: 
Νέα Ομάδα με Προοπτική! ...οι τρείς από τους τέσσερεις είναι μεταξύ 19 και 23 ετών!
Ποιοί είναι λοιπόν οι τρείς με την προοπτική ...και ο τέταρτος που κατάφεραν τον ‘άθλο’ απέναντι στις ‘υπερδυνάμεις’ του πάτου ( Montenegro, Liechtenstein και FYROM)

Ας ξεκινήσουμε από τον ‘τέταρτο’.

Αλέξανδρος Γιακούποβιτς, 31 ετών, ο αθλητής ο οποίος είχε καθοριστική παρουσία στην άνοδο της ομάδας φέτος.  Με άλλα λόγια χωρίς τον 31χρονο πρωταθλητή θα ήταν πολύ αμφίβολη η άνοδος.
Να θυμήσουμε ότι πέρυσι ο Γιακούποβιτς αρνήθηκε την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα η οποία δεν κατάφερε την άνοδο απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Λιθουανίας του Berankis.
Για τον λόγο αυτό επιβραβεύτηκε από την ΕΦΟΑ του Βλάκα με κάρτα ελεύθερης συμμετοχής σε τουρνουά Challenger που διεξήχθη στην Αθήνα, ενώ οι αθλητές που συμμετείχαν στην εθνική ομάδα αλλά δεν είναι ‘πελάτες’ του Βλάκα τιμωρήθηκαν. Έτσι λειτουργεί το αξιακό σύστημα του Απατεώνα.

Οι υπόλοιποι 3 της προοπτικής...είναι τα ‘καλά παιδιά’ του προέδρου...η ‘πελατεία’ του.
Με αυτούς τους παίκτες, που κανείς από αυτούς δεν έχει να επιδείξει τίποτα το σημαντικό στο ανδρικό τένις, θα μεγαλουργήσει το άθλημα, κατά τον Βλάκα πρόεδρο!

Καπόγιαννης Χαράλαμπος: 23 ετών, δεν έχει καταφέρει τίποτα σημαντικό στην ερασιτεχνική του πορεία στο διεθνές τένις. Καλύτερη επίδοση το 1030 στην παγκόσμια κατάταξη του απλού και  το 1094 στην παγκόσμια κατάταξη του διπλού. Δεν έχει κατακτήσει ποτέ κανέναν διεθνή τίτλο. Έχει μπεί κατ’ επανάληψη από το παράθυρο στην εθνική ομάδα , ενώ του έχουν χαρίσει κάρτες ελεύθερης συμμετοχής εις βάρος καλύτερων αθλητών.

Μίκος Κωνσταντίνος: 21 ετών, δεν έχει καταφέρει τίποτα σημαντικό στην ερασιτεχνική του πορεία στο διεθνές τένις. Καλύτερη επίδοση το 1277 στην παγκόσμια κατάταξη του απλού και χωρίς να έχει ποτέ παγκόσμια κατάταξη στο διπλό. Δεν έχει κατακτήσει ποτέ κανέναν διεθνή τίτλο.

Καλοβελώνης Μάρκος: 19 ετών. Καλύτερη επίδοση το 1073 στην παγκόσμια κατάταξη του απλού και  το 1102 στην παγκόσμια κατάταξη του διπλού.
Ο αθλητής που είχε στην πορεία του μέχρι σήμερα (πολύ καλώς), ότι θα έπρεπε να έχουν όμως όλοι οι αθλητές με τις ίδιες και καλύτερες επιδόσεις... ‘ιδιωτική’ Ομοσπονδία (χορηγία  άπειρων καρτών ελεύθερης συμμετοχής ...χρηματοδότηση....απαραίτητητη προυπόθεση βέβαια για όλα αυτά...ο μπαμπάς να είναι το Ανδρείκελο του Βλάκα). Έτσι αποκτούμε και ‘ακούραστες’ συμμετοχές στην εθνική ομάδα, εις βάρος όμως καλύτερων αθλητών που έχουν το ‘ελλάτωμα’ να μην προσκυνούν το σύστημα της ρεμούλας του Απατεώνα.

Αναρωτιέται κανείς λοιπόν πιά είναι η προοπτική αυτής της ομάδας που ευαγγελίζεται ο Βλάκας. Του χρόνου θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και θα χρειαστεί να επιστρατευτούν και πάλι οι ‘βετεράνοι’ για να μην ξαναπιάσουμε πάτο. Του χρόνου ο Γιακούποβιτς θα είναι 32 ετών και ο Αγγελίνος 30. Ο Βλάκας δεν μας είπε τίποτα για την μη συμμετοχή του Αγγελίνου και για την μη συμμετοχή του Γεμουχίδη, όπως δεν μας λέει τίποτα για το τεράστιο χάσμα ανυπαρξίας ελλήνων αθλητών στις ηλικίες μεταξύ των 31 και των 20! Εδώ μιλάμε για 11 ολόκληρες τενιστικές γενιές που συμπτωματικά είναι οι χρονιές της άθλιας διοίκησής του. Και αυτός ο Βλάκας μιλάει για προοπτική.  Και υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι που συνεχίζουν να ανέχονται τα φλιναφλίματά του και να μην αντιδρούν. Θα μου πείτε...είναι δυνατόν να αντιδράσουν οι ηλίθιοι;

Πρόσφατα η εθνική ομάδα των γυναικών έπιασε ξανά πάτο. Εκεί δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις το Λαμόγιο. Δεν βγήκε κανείς από τους ‘θεσμικούς’ του χώρου να ρωτήσει γιατί η εθνική των γυναικών πήγε μόνο με 3 αθλήτριες και με τον ίδιο αποτυχημένο συνοδό. Ναι, μιλάμε για το ίδιο Ανδρείκελο που έχει αναλάβει εργολαβικά τις εθνικές ομάδες. Γιατί σνόμπαρε για άλλη μια φορά την εθνική ομάδα η Λένα Δανιηλίδου; Γιατί δεν συμμετείχε στην ομάδα η πιο ταλαντούχα νέα ελληνίδα αθλήτρια η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου; Σε όλη την ελληνική επικράτεια δεν υπάρχουν άξιοι προπονητές, δεν υπάρχουν άξιοι παράγοντες και η εθνική εκπροσώπηση αφήνεται στα χέρια ένος Βλάκα προέδρου και ενός Ανδρείκελου συνοδού; Οι κύριοι της αντιπολίτευσης με τι ακριβώς ασχολούνται;
Τα τενιστικά site σιωπούν. Και όχι μόνο σιωπούν αλλά κάποια από αυτά  κάνουν και εντυπωσιακές κυβιστήσεις, Όλα καλά λοιπόν. Θρίαμβος! Κερδίσαμε τα Σκόπια, την σκιά της ομάδας που μας ταπείνωσε πριν μερικά χρόνια μέσα στην Αθήνα.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται στο Παρίσι η γιορτή του τένις, το Roland Garros. Πόσοι έλληνες συμμετέχουν; Θα μας απαντήσει η ‘προοπτική της Βλακείας’;

Η προοπτική του ελληνικού τένις πάντως, όσο βρίσκεται στα χέρια Ηλίθιων και Ανίκανων είναι προδιαγεγραμμένη.




No comments: