Monday, May 6, 2013

Πρέπει να δικαιολογήσουμε τις διακοπές μας στην Κρήτη..... Σάμπως αυτός πληρώνει!

zanias-zeusΤις απονομές των βραβείων στους νικητές και νικήτριες του 2nd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit έκανε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπύρος Ζαννιάς, ο οποίος αφού συνεχάρη για ακόμη μια φορά τους διοργανωτές, στάθηκε πολύ στη βοήθεια αυτών των τουρνουά για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.  «Τα στατιστικά στοιχεία μιλάνε μόνα τους. Οι Έλληνες αθλητές συνέλεξαν 114 πόντους. Που σημαίνει ότι τα τουρνουά αυτά είναι πάρα πολύ χρήσιμα, οι αθλητές και οι αθλήτριες βάλανε παιχνίδια στα πόδια τους και τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι μας. Άρα λοιπόν αυτή η προσπάθεια αποδίδει καρπούς και θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές, άλλη μία φορά, γιατί πραγματικά οι διοργανώσεις ήταν άψογες, από κάθε άποψη» είπε ο κ. Ζαννιάς.

Και συνέχισε: «Tο σημαντικότερο πέρα από τους βαθμούς, πέρα από τους πόντους και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα που βοηθιούνται πάρα πολύ τα παιδιά, θέλω να πω ό,τι εκατοντάδες πρεσβευτές δημιουργήθηκαν αυτές τις 5 εβδομάδες για τη χώρα μας, πέραν του συναλλάγματος το οποίο έμεινε εδώ, σε άμεσο οικονομικό αποτέλεσμα, δημιουργήθηκαν εκατοντάδες πρεσβευτές οι οποίοι θα προβάλλουν τη χώρα μας σε όλη τη γη, την ελληνική φιλοξενία, τη μεσογειακή διατροφή και όλα αυτά. Για άλλη μία φορά, κύριε Βουράκη, κύριε Καλαϊτζάκη σας συγχαίρω και θα τα πούμε ξανά το φθινόπωρο. »


ΥΓ
Να θυμίσουμε ότι ο κόκορας δεν πατάει στα πρωταθλήματα της Αθήνας και ούτε δίνει το χέρι στον πρωταθλητή Ανδρών για την νίκη του.
Το γιατί είναι στις απονομές το καταλαβαίνουμε ΟΛΟΙ.
Πάντως καλές διακοπές περάσαμε μέσα στην κρίση με ξένα λεφτά 
Έτσι δεν είναι κόκορα και κοτέτσι?
Πάντως κουτόχορτο δεν τρώμε!

No comments: