Monday, May 27, 2013

Τι κοινό έχουν οι δύο ανακοινώσεις με τον κόκορα του κοτετσιού ΕΦΟΑ ?

Όταν ο κόκορας βγάζει ανακοινώσεις για να θαυμάσει το έργο του - δηλ νικήσαμε την FYROM -ενώ κανονικά εάν είχε επενδύσει στα παιδιά μας και όχι στις ανύπαρκτες κατασκευές θα είχαμε 10 Κύργιους.
Αποδεικνύει ότι όταν έχεις τη σωστή οργάνωση, θα μας έδινε πρωταθλητές στους .100 του κόσμου .
Γιατί Ο Ελληνας ΜΠΟΡΕΙ
Ο κόκορας όμως ΜΠΟΡΕΙ ?εκεί είναι το ερώτημα!

Πάει στα 20 χρόνια η διοίκηση του
.Φουρνιές παιδιών με ταλέντο τα πέταξε γιατί δεν ήθελε να οργανώσει το άθλημα.
Όλη του η στόχευση  ΗΤΑΝ-ΕΙναι-και ΘΑ ΕΙΝΑΙ να βγάλει ένα ψήφο πουλώντας το άθλημα και φυσικά τον αθλητή του
Αυτός είναι ο στόχος του , ώσπου η λίστα Λαγκράνρτ να τον ξαποστείλει.
Μέχρι τότε σταμάτα να κακαρίζεις λέγοντας  ότι *τα τρία από τα τέσσερα μέλη είναι αθλητές από 19 έως 23 ετών* γιατί αυτό επιβεβαιώνει ότι πέταξες στα σκουπίδια επειδή δεν σου κάθισαν οι ψήφοι, όλους τους  ταλαντούχους αθλητές-τριες των περασμένων χρόνων.
Κλείσε το στόμα σου γιατί μας ξυπνά το κακάρισμα σου!!!!!!!!!!!


ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΤΕΪΒΙΣ: Νέα ομάδα με προοπτική
PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 26 Μάιος 2013 13:24
H εθνική ομάδα τένις επιστρέφει από το Σαν Μαρίνο έχοντας πετύχει τον στόχο της που ήταν η άνοδος της στην 2η κατηγορία του Κυπέλλου Ντέιβις. Τα κατάφερε κερδίζοντας με με 2-1 την FYROM στη συνάντηση- πλέι οφ. Η ελληνική ομάδα επιστρέφει εκεί που βρισκόταν πριν από δυο χρόνια. Η επιτυχία προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία διότι η ομάδα είναι πλήρως ανανεωμένη και στελεχώνεται βασικά με παίκτες μικρούς σε ηλικία.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να συγχαρώ την Εθνική Ομάδα και προσωπικά τους Αλέξανδρο Γιακούποβιτς, Μάρκο Καλοβελώνη, Χάρη Καπόγιαννη, Κωνσταντίνο Μίκο και τον Γιώργο Καλοβελώνη για την άνοδο της Εθνικής στην ΙΙ κατηγορία του Davis Cup. H παρουσία τους στο Σαν Μαρίνο και η τελική νίκη επί της FYROM μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία για την συνέχεια, αφού τα τρία από τα τέσσερα μέλη είναι αθλητές από 19 έως 23 ετών».

    Μαγική πρεμιέρα για τον Κύργιο

E-mail Εκτύπωση

KYRGIOS-Nick-img8636 668
Ο Νικ Κύργιος κατάφερε στην πρώτη του συμμετοχή σε αντρικό ταμπλό Grand Slam στην καριέρα του, να πάρει την πρόκριση στον 2o γύρο του Roland Garros αφήνοντας μάλιστα εκτός συνέχειας το άλλοτε Νο8 στον κόσμο και νυν Νο48,Radek Stepanek. Ο Νικ επιβλήθηκε μετά από έναν μαραθώνιο αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 51 λεπτά, με 7-6(4), 7-6(8), 7-6(13).
Ο νεαρός Αυστραλός Ελληνικής καταγωγής πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κάνοντας την έκπληξη απέναντι στο φαβορί Radek Stepanek, σε έναν αρκετά ισορροπημένο αγώνα και για τους δυο τενίστες
Κανένας από τους αθλητές δεν έχανε το σερβίς, εκτός από το 2ο σετ στο 3-1 έκανε break ο Κύργιος και αμέσως μετά ο Stpanek, με αποτέλεσμα όλα τα σετ να οδηγηθούν στη λύση του tie-break.
Ο Κύργιος έσπασε το αντίπαλο σερβίς 1 φόρα (στο 3-1 του 2ου σετ) σε συνολικά 3 ευκαιρίες που είχε, πετυχαίνοντας επίσης και 10 από τους συνολικά 46 winners. Τα 38 αβίαστα λάθη αν και ήταν αρκετά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά ο Stepanek δεν ήταν αρκετά καλός από την γραμμή του σερβίς βγάζοντας 5 άσους, υποπίπτοντας σε 4 διπλά λάθη, ενώ υπέπεσε και σε 44 αβίαστα λάθη.
Ο 18χρονος Ελληνοαυστραλός πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους μετά από την κατάκτηση του Australian Open στα Juniors, καθώς και του Challenger στο Sydney. Πλέον βρίσκεται στο Νο262 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά μετά απ' αυτή την νίκη του στο Roland Garros σίγουρα την επόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται αρκετά υψηλότερα στην κατάταξη.
Στον επόμενο γύρο ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση μεταξύ των Philipp Petzchner και Marin Cilic.

No comments: