Wednesday, March 30, 2011

ΤΙΤΛΟΙ TEΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ JUNIORS TOY "MAVROGIALOUROS TRAVEL"

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2011 13:32
Αγόρια 16: "Περίπατος" Στεργίου
Ο Γιάννης Στεργίου πήρε με συνοπτικές διαδικασίες τον τίτλο στην κατηγορία κάτω των 16 ετών στο 2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τζούνιορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους πέντε αγώνες που έδωσε έχασε μόλις 5 γκέιμ!
Στον τελικό ο Στεργίου (Ο.Α Βουλιαγμένης «Μικροί Άσοι»), Νο 1 του ταμπλό, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αλέξανδρο Καπτέκι Καπανδρίτου (Ο.Α Αθηνών), Νο 2 του ταμπλό, τον οποίο νίκησε με 6-2, 6-1.

Aγόρια 18
Άδοξο τέλος είχε ο τελικός στην κατηγορία κάτω των 18 ετών στο 2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τζούνιορ. Νικητής αναδείχτηκε ο Βασίλης Σταυρόπουλος (Ο.Α Αθηνών) καθώς ο αντίπαλός του, Μιχάλης Ψαρρός (Ο.Α Αθηνών ) εγκατέλειψε τον αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 4-6, 6-3, 15-0 υπέρ του Σταυρόπουλου.
Ο Ψαρρός, Νο 8 του ταμπλό και ο Σταυρόπουλος, που δεν ήταν καταταγμένος, είχαν φτάσει σχετικά εύκολα στον τελικό κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους τους στα δυο σετ.


TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Η ΓΕΛΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ ΠΟΥ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!
ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΑ 18αρια ΝΑ ΝΙΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ 18ΑΡΗΔΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑ 16αρια.ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΟΛΑΣ !!!ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΑ 16αρια ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ??? ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ???? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ "ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ????
MONO ΣΤΑ 12αρια ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΧΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 16αρια ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΗΝΕΣ!!!!
ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!! ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΑ!!! ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΑΔΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!!

1 comment:

Unknown said...

ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
ΑΝΤΕ ΚΥΡ ΠΙΝΟΚΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ 50 ΕΥΡΩ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ!!!
ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ!!!
ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΜΩΣ "ΜΟΥΡΟΓΙΑΡΟΥΡΕ" ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΓ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΑ TRAVEL!!!!