Saturday, March 12, 2011

Γενικέ Γραμματέα! Είσαι στο παιχνίδι του Ζαννιά?

Μέσα στην τρελλή χαρά αναγελια αποτελεσματων του 1ου Πανελ

12ΑΡΙΑ: Νταντίνης και Χαρσούλα

Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2011 16:50

Ο Άγγελος Νταντίνης της Α.Ε.Τ Νίκη Πάτρας και η Κατερίνα Χαρσούλα του Α.Ο.Α Σταυρούπολης «Ιφιτος» κατέκτησαν τους τίτλους στην κατηγορία κάτω των 12 ετών στο 1ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τζούνιορ, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α Παπάγου. Ο Νταντίνης, Νο 2 του ταμπλό, επικράτησε στον τελικό του Ιοβάν Λαμπρόπουλου με 6-4, 6-3. Ο Νταντίνης δεν έχασε σετ στους 5 αγώνες που έδωσε μέχρι τον τίτλο και στα ημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Αλέξανδρου Σκορίλα με 6-4, 6-3. Ο Λαμπρόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, ξεκινώντας από τα προκριματικά. Στα ημιτελικά απέκλεισε το Νο, 1 του ταμπλό, Σταμάτη Καπίρη με 3-6, 6-3, 6-3.

Μήπως θα έπρεπε να δεί πόσες μέρες κράτησε αυτό το Πανελλαδικό?

Δεν έχει καταλάβει ο Πινόκιο ότι τα παιδιά της επαρχίας δεν μπορούν να πληρώνουν τόσες μέρες διαμονή σε πόλεις που δεν έχουν κλειστά?

Θα πληρώνει ο γονέας τα πρωταθλήματα για να κρατά το πείσμα του ο κοντός, απέναντι σε σωματεία που έχουν υποδομή?

-Ξέρει ο Γενικός Γραμματέας που του δίνει τα 700.000. ότι δεν δίνει ούτε ευρώ για τους αγώνες που έχει στο καλεντάρι του.

-Ξέρει ο Γενικός ότι τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου χάνονται στα γραφεία ταξιδιών και στις εξυπηρετήσεις του Πινόκιου προς κάθε ΓΓΑ που έρχεται?

Πχ Αττικό πάρκο και εργαζόμενοι.

Πάλι τα κονδύλια της ΕΦΟΑ για ν ανοίξουν πόρτες για την δουλειά του αναλώνονται…….

No comments: