Monday, August 23, 2010

Tennis Europe Junior, Kilkis Cup και ομιλος θεσσαλονίκης....

Βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη για δουλειές και πέρασα από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης.
Την άλλη μέρα επισκέφτηκα τον Όμιλο Κιλκίς που πραγματοποιούσε το Tennis Europe Junior, Kilkis Cup.
Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τ απρόσωπο κλίμα του ιστορικού Ομίλου.
Θέλω να επισημάνω ότι οι όμιλοι της λεγόμενης επαρχίας που έχουν την τύχη να έχουν όμορφες εγκαταστάσεις έχουν μια διάχυτη ευγένεια .
Ξεκινάει από τους προέδρους και όλη την διοίκηση.
Τους συνεργάτες που επιλέγουν.
Την άμεση πρόσβαση στις εγκαταστάσεις τους.
Να πούμε ένα μπράβο στην πρόεδρο κ. Σοφία Ασίκη.
Όσο για τον Όμιλο Θεσσαλονίκης δεν θέλω να ξέρω ότι υπάρχει.
Το γιατί το καταλαβαίνει ο πρόεδρος του……….
Πασχάλης Β

2 comments:

DAVE said...

Δεν μας είπες εάν βγκαν καλά και οι φωτογραφίες που τράβηξες στο Κιλκίς΄.(στα γήπεδα εννοώ οχι τις άλλες).Και τι πράγμα αυτό με σένα βρε παιδί μου(ούτε χαμελέων να ήσουνα)να αλλάζης φύλλο κάθε τουρνουά που πας.(γυναίκα με δύο παιδιά στις σέρρες, πασχάλης στο Κιλκίς).

Unknown said...

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑ !!! ΕΜΕΝΑ ΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ" !!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ TENNIS EUROPE !!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ !!! ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ !!! ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΟΡΡΑ - ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΟΡΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΟΤΟ!!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!