Sunday, August 29, 2010

Γιατί διαφωνούμε για τους αθλητές?

Όλα τα ατομικά αθλήματα από την κατηγορία των 13 και μετά προσφέρουν στους καλύτερους αθλητές τους.
Δεν εξαιρείτε το άθλημα μας.
Το χαρακτηριστικό του αθλήματος μας είναι ότι από την μικρή ηλικία
γύρω στα 13 ( εννοείτε νωρίτερα ότι έχει δείξει την στόφα του πρωταθλητή) πρέπει να βάλει την τσάντα και την ρακέτα στην πλάτη και μ ένα αγωνιστικό πλάνο –όχι τουρνουά των ελληνικών πανελλαδικών –να οργώνει τα γήπεδα της Ευρώπης κι βάλε.
Όλα αυτά σίγουρα δεν θα τα δώσει η ΕΦΟA.
Αλλά τον προπονητή επιπέδου Κελαιδή πρέπει να τον έχει για να της –του κάνει το πρόγραμμα
Τα εισιτήρια, τις μπάλες, ρακετές, ρούχα και ένα συνοδό ως τα 17 πρέπει να τα παρέχει
Την προπόνηση τους όταν είναι στην Ελλάδα με τον ψυχολόγο τους.
Απο τον 3 χρόνο και μετά τα τσακάλια της αγοράς θα τους βρούν και θα τους υποστηρίξουν καλύτερα.
Η ΕΦΟΑ όμως πρέπει να είναι το σπίτι τους, η σιγουριά τους,
ΜΟΝΟ έτσι γίνεσαι πρωταθλητής στο τέννις.
Όταν ξεχωρίσουν στο παγκόσμιο χώρο, ο ρόλος της ΕΦΟΑ θα είναι να συνεχίσουν κοντά τους οι αθλητέςς ώστε να είναι οι κράχτες για τους επόμενους μικρούς αθλητές.-
Τώρα τι γίνετε?
Η ΕΦΟΑ κρύβετε πίσω από τον Ζαννια.
Παίρνει κάποιο εισητήριο ο γονέας και κομπάζει ότι το παιδί του είναι πρωταθλητής στην κολοπετινίτσα της Ελλάδος

2 comments:

DAVE said...

agamithiteMήν προκαλείται το κοινό αίσθημα (ακου εκεί ρακέτες, συνοδοί και ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ) . Ρωτήστε όποιον έλληνα φορολογούμενο θέλετε δεν θα βρείτε ενα να σας δώσει 1 ευ ρε είστε καλά
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΖΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ .θέλετε να πληρώνουν
οι μισθωτοί και συνταξιούχοι για να παιζουν τα παδιά μας 40-love , δεν πάτε να σας δεί κανένας γιατρός.

Unknown said...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ!!! 2 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ) ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ (ΚΛΑΜΠΙΣΤΙΚΗ) ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΛΑΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ!!!

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!!!

ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΘΕ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ!!! ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΣΠΟΝΣΟΡΣ ΚΑΙ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!