Thursday, August 26, 2010

Για τα 50 ευρώ μιλάμε

Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος σε κλήρωση των παρακάτω δώρων, προσφορά του Χρυσού Χορηγού:

* Ρολόι Girard Perregaux αξίας 7.500 €
* Ρολόι IWC αξίας 3.000 € και
* 5 Ρολόγια (Chronotech, Tommy Hilfiger, Lacoste κα) αξίας περίπου 500 € έκαστο

Το αν η διοίκηση της Φιλοθέης με τέτοια ιστορία θέλει να φιλάει τις κατουρημένες ποδιές του Σπυράκου αφορά την ίδια.

Εμάς μας αφορά ότι βρήκε να κάνει ένα τουρνουά με ένα οικονομικό μπάτζετ γι αυτή την εποχή πολύ καλό για τους αθλητές μας.
Ο Σπυράκος δίνει τα 50 ευρώ στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα που έχει κάθε άθλημα.
Στο Ανδρών –Γυναικών.!!
Του χρόνου ελπίζουμε να τα κάνει 25 μια και θα έχει το Μνημόνιο στο φόρτε του και θα μπορεί να το αναφέρει στο κλάψιμο της χήρας

2 comments:

DAVE said...

τελικά είσαστε για γέλια.Ούτε ευρώ δεν πρέπει να δίνεται και όχι να μην υπάρχουν χρηματικά έπαθλα διότι τα χρήματα αυτά είναι του έλληνα φορολογούμενου και όχι δικά σας η της προεδράρας σας.Εξω απ την παράγκα ρε εδώ δεν υπάρχει ψωμί και εσείς θέλετε παντεσπάνι.Εάν θέλετε χρηματικά έπαθλα βάλτε τα από την τσέπη σας (διαφημηστήτε αφου τόσο πιστεύετε σε αυτό που λέτε.ουστ κοπρίτες

Unknown said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΗ DAVE!!!

ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ?? ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΤΥΠΟΥ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ" ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ!!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ!!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ!!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΑΝΤΑ!! ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!! ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ Ο ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!!

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ?? ΜΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ!!! Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ???

ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ
ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Η ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?? ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ!!!
Αναρτήθηκε από PREDATORUS στις 10:00 π.μ. 0 σχόλια
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz