Tuesday, August 25, 2009

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την απαράδεκτη στάση της ΕΦΟΑ και ειδικά του γνωστού ανίκανου έφορου αγωνιστικού της, Θεοδωρόπουλου, απέναντι στούς Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.
Σε λίγες μέρες ξεκινά το πανελλήνιο πρωτάθλημα και ο άνθρωπος έδωσε με τον καλύτερο τρόπο τα διαπιστευτήρια της ανικανότητάς του.
Εκδόθηκαν τα ταμπλό συμμετοχής με πλαστές βαθμολογίες τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες κατά παράβαση του κανονισμού της ΕΦΟΑ, που ο ίδιος υπογράφει !!
Τον είχαμε ενημερώσει σχετικά για την σωστή βαθμολογία (βλέπετε επισυναπτόμενο αρχείο),
αλλά ο άνθρωπος όπως διαπιστώνετε...έχει πρόβλημα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης, ότι σήμερα 24-08-09 αρνήθηκε την κάρτα ελεύθερης συμμετοχής στο κυρίως ταμπλό του Έλληνα πρωταθλητή, Πάρι Γεμουχίδη. Το αίτημα έστειλε το Σάββατο 22-08-09 ο Ο.Α.Γ. εξηγώντας, ότι από λάθος της γραμματείας του Ομίλου, δεν εστάλει εγκαίρως η αίτηση συμμετοχής του αθλητή τους, ο οποίος δεν ευθύνεται για αυτήν την εξέλιξη.
Η απάντηση του Θεοδωρόπουλου, ήταν ότι οι κάρτες ελεύθερης συμμετοχής έχουν...ήδη δωθεί..
Ακόμη και την χρήση αυτών των καρτών, αδυνατεί να καταλάβει ο... έφορος της συμφοράς...που έσπευσε να τις δώσει μια εβδομάδα νωρίτερα (αν τον πιστέψουμε βέβαια)...και έχουμε κάθε λόγο να μην τον πιστέψουμε.

Αποτέλεσμα, η τραγική αμέλεια του Ο.Α.Γ. καθώς και η Πάγεια Ανικανότητα της ΕΦΟΑ, οδηγούν τον αθλητή στα προκριματικά, η την μη συμμετοχή του, καθότι αυτή την εβδομάδα αγωνίζεται στην Πολωνία.

No comments: