Tuesday, August 25, 2009

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Η ΕΦΟΑ αδυνατεί να καταλάβει ότι έχει ανακοινώσει λανθασμένα ταμπλό.
Ο έφορος αγωνιστικού Θεοδωρόπουλος δεν μπορεί να ερμηνεύσει τον κανονισμό που υπέγραψε,
η του είναι πολύ δύσκολο να ζητήσει μια συγνώμη από τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες για την ανικανότητά του;

Να του τα κάνουμε λοιπόν πιο 'λιανά'...μήπως και καταλάβει...

Στο κυρίως ταμπλό εμφανίζονται με βαθμολογία οι αθλητές Λουκαρέας Δ.(2,5) Καπόγιαννης Χ. (2) και Μπισμπίκος Νικόλαος (0.05)

Μπορεί να μας εξηγήσει ο έφορος της ΕΦΟΑ από πια τουρνουά του 2009 οι παραπάνω αθλητές έχουν αυτή τη βαθμολογία και βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό;

Στο κυρίως ταμπλό εμφανίζονται 48 αθλητές, αντί για 44 όπως γράφει η προκήρυξη + 4 WC (κάρτες ελεύθερης συμμετοχής)
Να υποθέσουμε ότι αυτές οι κάρτες δεν ζητήθηκαν και δόθηκαν πρόωρα στους 4 τελευταίους της λίστας συμμετοχής.
Έτσι όταν ζητήθηκε στις 22-08-09 μια κάρτα ε.σ. από τον Ο.Α.Γ. για τον αθλητή Πάρι Γεμουχίδη, η απάντηση (προφορική) του Θεοδωρόπουλου ήταν ότι οι κ.ε.σ. έχουν δοθεί...(του ζητήθηκε γραπτή απάντηση από τον Ο.Α.Γ....ακόμη την περιμένουμε)

Η πληθώρα άλλων ανακριβειών στην βαθμολογία των αθλητών αλλάζει την σειρά συμμετοχής τους στο κυρίως ταμπλό (π.χ.οι αθλητές Σπηλιόπουλος Αθανάσιος και Σαμιωτάκης Στυλιανός έχουν 1.00 βαθμό και όχι 1.10)

Νομίζω είναι αρκετά...γιατί θα χρειασθούμε μια μέρα για να αποτυπώσουμε όλα τα λάθη...παρεμπιπτόντως διαπιστώσαμε ότι όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν είναι γεννημένοι από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο του 2005...είναι δηλαδή νήπια...(βλέπετε επισυναπτόμενο αρχείο),
αλλά μάλλον είναι νηπιακή η ικανότητα του εφόρου της...

Με όλα αυτά λοιπόν η ΕΦΟΑ είναι υποχρεωμένη να εκδώσει άμεσα τις νέες λίστες και να ζητήσει συγνώμη από τους αθλητές και αθλήτριες.

Φ.Γ.

No comments: