Wednesday, July 22, 2009

Εργασία

***Μέσα στο κατακαλόκαιρο και ενώ αναχωρούν και οι τελευταίοι από το κλεινόν άστυ, η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, προς τιμήν της, εργάζεται.

Για την προσεχή Δευτέρα ο πρόεδρός της Γιώργος Λενός έχει καλέσει το σωματείο «Αιολική» για να εξετάσει την καταγγελία του σε βάρος του Σπύρου Ζαννιά, προέδρου της Ομοσπονδίας Τένις, περί ασυμβιβάστου. Το θέμα, γνωστό στον χώρο του τένις, δεν αφορά μόνο την «Αιολική», που κάνει δουλειά σε βάθος στη Θεσσαλονίκη, αλλά πάρα πολύ κόσμο. Ενδεικτικά θυμίζουμε πως το μισό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Τένις δρομολόγησε τις διαδικασίες πριν από τρία χρόνια ώστε να εφαρμοστεί ο αθλητικός νόμος. Κατέθεσε μάλιστα μομφή εναντίον του Ζαννιά, ο οποίος όμως σώθηκε τότε, ψηφίζοντας τον εαυτό του κι αφού την τελευταία στιγμή άλλαξε στρατόπεδο ο σύμβουλος Κουραμάς. Παρά το θόρυβο που είχε γίνει, η καταγγελία περί ασυμβίβαστου δεν βρήκε ανταπόκριση και από τα θεσμοθετημένα όργανα της ...ευνομούμενης Πολιτείας μας.
Η λέξη «ισονομία» του Συντάγματος ισχύει, φαίνεται, κατά περίπτωση και μόνον όταν είναι να πληρώσει το ...μάρμαρο κανένας φουκαράς.
Α.Μπ.

Ελευθεροτυπία 21-07-2009

No comments: