Thursday, July 16, 2009

Η ΕΦΟΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ...

Σύμφωνα λοιπόν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό 2009 που υπογράφει ο κ.Θεοδωρόπουλος και στην σελίδα 9:

1. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

• Η Πανελλήνια κατάταξη θα εκδίδεται δέκα (10) εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη των αγώνων.

• Η βαθμολογία θα είναι αθροιστική σε δωδεκάμηνη βάση (rotation) ξεκινώντας από 1/1/2009.

Η τελική βαθμολογία του 2008 θα ισχύσει μόνο για το ταμπλό στο 1ο βαθμολογούμενο Ανδρών ή Γυναικών.

• Αθλητές τριες που συμμετέχουν, σύμφωνα με τα αντίστοιχα ταμπλό αγώνων, σε ΔΙΕΘΝΗ τουρνουά στο εξωτερικό βαθμολογούνται στην πανελλήνια κατάταξη ακριβώς με τους ίδιους βαθμούς που αποκτούν και στις αντίστοιχες βαθμολογίες A.T.P και W.T.A. Στην Πανελλήνια κατάταξη προσμετρούν και καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς και για την τελική βαθμολογία.

• Οι αθλητές τριεςείναι υποχρεωμένοι να αποστείλουν στην Ομοσπονδία τα ταμπλό των αγώνων που συμμετέχουν, προκειμένου να ενημερωθεί η ατομική τους βαθμολογία, αφού πρώτα γίνει αντιπαραβολή με τα αντίστοιχα ταμπλό που αναγράφονται στις ιστοσελίδες της I.T.F, A.T.P και W.T.A.

Η δέκα (10) εργάσιμες ημέρες έχουν παρέλθει προ πολλού από την λήξη των αγώνων της Κορίνθου (20) αλλά και της Κεφαλλονιάς (25)και δεν έχει ενημερωθεί η βαθμολογία των ανδρών αλλά και των γυναικών.

Η βαθμολογία είναι αθροιστική και ξεκινάει από 01/01/2009 και όχι όπως παρουσιάζεται η βαθμολογία της ΕΦΟΑ στους άνδρες και τις γυναίκες από το 2008!

Οι υπεύθυνοι για τις βαθμολογίες δεν είναι σε θέση να εφαρμόσουν τους ίδιους τους κανονισμούς τους!

Τους επισυνάπτουμε λοιπόν την σωστή βαθμολογία όπως πρέπει να ισχύσει από 20-07-2009 στους άνδρες και τους αφήνουμε να διορθώσουν με τον ίδιο τρόπο και την βαθμολογία των γυναικών...αλλά μάλλον τους βάζουμε δύσκολα!

Φ.Γ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Επειδή δεν μπορώ ν ανεβάσω την βαθμολογία σας παρακαλώ στείλτε μας το taneatoutennis@gmail.com για να σας την στειλουμε
Σ ευχαριστούμε

No comments: