Monday, July 27, 2009

Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ και ΕΣΘΟΝΙΑΣ …ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ…

Μήπως θυμάστε τι μας δήλωνε ο γνωστός ανίκανος έφορος αγωνιστικού της ΕΦΟΑ, κύριος STAMATIUS η αλλιώς …Θεοδωρόπουλος;
Να ξαναθυμηθούμε μαζί:

‘’όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων, σε όλα τα τουρνουά που αγωνίζονται, καλύπτονται οικονομικά από την ΕΦΟΑ με την κάλυψη των εισιτηρίων τους χωρίς περιορισμό’’

Σήμερα λοιπόν 27-07-09 ο ‘κύριος’ αυτός αρνήθηκε χωρίς καμία δικαιολογία, την έκδοση των εισιτηρίων για συμμετοχή σε αγώνες Futures στους αθλητές της Εθνικής ομάδας, Πάρι Γεμουχίδη και Νικόλαο Σερκεδάκη.
Και το έκανε αυτό, μόλις δυο ημέρες πριν την αναχώρηση των αθλητών για τα τουρνουά στις 30-07-09, επιβαρύνοντας με επιπλέον κόστος έκδοσης, τους γονείς των αθλητών.
Το αίτημα για την έκδοση των εισιτηρίων απηύθυνε γραπτώς προς την ΕΦΟΑ για λογαριασμό του αθλητή Πάρι Γεμουχίδη ο Ο.Α.Γλυφάδας στις 21-07-09 την ίδια ημέρα που ο Ο.Α.Α.Παρασκευής απηύθυνε την παρακάτω επιστολή:

Προς Πρόεδρο
κ. Σπύρο Ζαννιά
και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΦΟΑ,
Υπόψιν
κ. Θεοδωρόπουλου

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Με την επιστολή μας αυτή αιτούμαστε την έκδοση ενός αεροπορικού εισιτηρίου Αθήνα-Τεχεράνη-Αθήνα (Πέμπτη 30 Ιουλίου και επιστροφή Τετάρτη 12 Αυγούστου), για τη συμμετοχή του αθλητή του ομίλου μας Νίκου Σερκεδάκη σε 2 τουρνουά FUTURES, IRAN F5 και F6.
Ο αθλητής μας μέλος της εθνικής ομάδας Davis Cup το 2008 και Νο6 στην Πανελλήνια κατάταξη Ανδρών δεν έχει επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας, σε όλη του τη καριέρα ούτε 1ευρω, εκτός από 1 αεροπορικό εισιτήριο που του δόθηκε το 2007.
Παρά το δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος και εξόδων, το οποίο καλύπτει και ο όμιλος μας, (ο οποίος επίσης δεν έχει επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας) όπως έξοδα προπονήσεων, διαμονής, διατροφής, θα θεωρούσαμε την έκδοση ως ελάχιστη οικονομική συνεισφορά στην προσπάθεια του αθλητή μας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.

Ο Πρόεδρος Ο.Α.Α.Π.,
Γιάννης Σερκεδάκης

Όπως καταλαβαίνετε οι ‘κύριοι’ Θεοδωρόπουλος και Ζαννιάς,
‘έγραψαν’ εκεί που ξέρουν χρόνια τώρα…και τον όμιλο της Γλυφάδας και τον όμιλο της Αγ.Παρασκευής, αλλά κυρίως συνεχίζουν να ‘γράφουν’…τους Έλληνες αθλητές και το Ελληνικό τένις.

*Συνεχίζουν να λένε ψέματα
*Συνεχίζουν να εμπαίζουν τους αθλητές
*Συνεχίζουν προκλητικά να λεηλατούν το άθλημα
*Είναι ανίκανοι να διοργανώσουν τα απαραίτητα διεθνή τουρνουά
*Εκδίδουν πλαστές βαθμολογίες, παραβιάζοντας τους ίδιους τους κανονισμούς τους
*Απειλούν τους Έλληνες αθλητές να μην συμμετάσχουν σε τουρνουά … γιατί έτσι θέλουν…
*Στέλνουν τις εθνικές ομάδες λειψές και χωρίς καμία προετοιμασία σε διεθνείς αγώνες
ΑΛΛΑ…
*Δεν παραλείπουν να κάνουν ταξιδάκια αναψυχής σαν συνοδοί στην θέση των αθλητών
*Δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα όταν χρειάζεται να τραπεζώνονται σε πολυτελή ξενοδοχεία…προς άγρα ψήφων
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ…
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΙΣ…
ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ…
ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ 1
Χθες παρακολουθήσαμε μια από τις αμέτρητες επιτυχίες του Ελληνικού Μπάσκετ και δεν μπορούσαμε να μην μπούμε στον πειρασμό της όποιας αδόκιμης σύγκρισης σε επίπεδο Ομοσπονδιών...
Και είναι αδόκιμη…για να συγκρίνουμε… ποιους;
Έναν από τους πλέον επιτυχημένους παράγοντες (Βασιλακόπουλος)
Με ποιόν;
Mε τον πλέον αποτυχημένο παράγοντα που πέρασε ποτέ από τον ελληνικό αθλητισμό (Ζαννιάς) και την ανίκανη παρέα του (Θεοδωρόπουλος,Σταματιάδης,Μακρής)
Ζητούμε συγνώμη πραγματικά γιατί προσπαθήσαμε να συγκρίνουμε το χρυσάφι με τα πίτουρα…

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ 2
Θα θέλαμε επίσης να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ελένη Κωνσταντινίδου για την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία της στους Πανευρωπαϊκούς, μια επιτυχία εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα της ανυπαρξίας του ελληνικού τένις και που οφείλεται στην ίδια, στους γονείς της και στον προπονητή της.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους γονείς τους, που συντηρούν ότι υπάρχει (και καταστρέφει η ΕΦΟΑ με τους ανίκανους που την διοικούν) στο ελληνικό τένις.
Φ.Γ.

No comments: