Monday, April 13, 2009

ATHENS STATUS ‘CLOSED’ AL TSIBOURI NEWS…

Το μεγάλο τουρνουά τένις έλαβε τέλος.

Παρακολούθησα με προσοχή την καθημερινή ενημέρωση από το επίσημο site του τουρνουά και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την πληρότητα την αμεσότητα και το καλαίσθητο της παρουσίασης των τεκταινόμενων στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.
Πιστεύω ότι το τουρνουά ήταν πετυχημένο, αλλά θα μου επιτρέψετε να σταθώ και να σχολιάσω δυο φωτογραφίες:
Η πρώτη φωτογραφία, μας χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί σ’αυτήν απεικονίζεται ο κ.Λυμπέρης, με έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες, με μεγάλη προσφορά στα κοινά του τόπου μας και αναφέρομαι στον κ.Λαζόπουλο.
Η δεύτερη φωτογραφία, μας προβλημάτισε ιδιαίτερα, γιατί εκτός από τον κ.Λυμπέρη και τους καθ’όλα άξιους αθλητές που συμμετείχαν στον τελικό, στο ίδιο κάδρο υπήρχε και ένα Τσιμπούρι. Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τον λόγο της ύπαρξής του και να δικαιολογήσουμε την παρουσία του στο ίδιο κάδρο.Λόγω της περίεργης εμφάνισής του με κοστούμι και μουστάκι, ανατρέξαμε στην εγκυκλοπαίδεια Paradox Creatures και συναντήσαμε το παρακάτω λήμμα:
Tsiburius Thesmikus = Θεσμικό Τσιμπούρι η αλλιώς Τσιμπούρι που εκλέγεται.
􀂾
Λόγω της παρασιτικής και ασήμαντης φύσης του, επιδιώκει την φωτογράφηση του, με αναγνωρίσιμα στην κοινή γνώμη πρόσωπα, για την δικαιολόγηση της ύπαρξής του.
􀂾
Το Τσιμπούρι με μουστάκι κοστούμι και ενίοτε γραβάτα ανήκει στην υποκατηγορία Tsiburius Regal Thesmikus Dimoshesitius= Θεσμικό Βασιλικό Τσιμπούρι Δημοσίων Σχέσεων:
􀂾
Αυτό το είδος συναντάται σε φωτογραφήσεις με Πρίγκιπες,Υπουργούς, Βολευτές,Γενικούς Γραμματείς, Νομαρχαίους,Δημαρχαίους και άλλα είδη Βασιλικής προέλευσης.
􀂾
Ευδοκιμεί σε κοινωνίες με μερική αλλά συνήθως ολική αφασία.
􀂾
Είναι άκρως επικίνδυνο, ιδιαίτερα μετά από πολύχρονη επαφή μαζί του (συνήθη συμπτώματα η σταδιακή μαλάκυνση του εγκεφάλου, με τελικό στάδιο, τον διχασμό προσωπικότητας: το βρίζουν και παράλληλα το ψηφίζουν)
􀂾
Τρέφεται από την βλακεία και την αδιαφορία των ανθρώπων
􀂾
Καταπολεμάτε αποκλειστικά και μόνο από σκεπτόμενους ανθρώπους (είδος προς εξαφάνιση) και γι’αυτό το λόγο είναι ανθεκτικό.
Έτσι ομολογώ ότι μας λύθηκε μία απορία,αυτή της παρουσίας του στο ίδιο κάδρο.Μια άλλη απορία όμως παραμένει, γιατί ο κ. Λυμπέρης είναι σκεπτόμενος άνθρωπος και θα μπορούσε να δράσει διαφορετικά.
Ευχόμαστε στον κ.Λυμπέρη τα καλύτερα και του χρόνου ένα δυνατό STATUS OPEN και προπαντός χωρίς τσιμπούρια…
Φ.Γ

No comments: