Friday, December 26, 2008

Νοιώθει κυνηγημένος!!!!!!!!

Τι πανικός και αυτός!
Μια η εκλογές !
Και τώρα η Γενική Συνέλευση για την Ε.Ο.Α
Και δεν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από το να φεύγεις από την Ε.Ο.Α καταζητούμενος από την Ελληνική δικαιοσύνη.
Άλλο είναι να είσαι ένας πρόεδρος ενός ανύπαρκτου αθλήματος και άλλο να σε κυνηγούν για διασπάθιση του ελληνικού χρήματος.
Και ένα θρυλούμενο Κέντρο Β Ελλάδος να χτυπιέται από τα κύματα του Θερμαϊκού και να μην γίνεται λόγω κλιματολογικών αλλαγών. Μάλλον πρέπει να φωνάξουμε το Ευρωπαίο επίτροποι να κάνει κάτι, ώστε ν αλλάξει το κλίμα και ν αποκτήσει η Θεσσαλονίκη τις Ολυμπιακές της εγκαταστάσεις στο τέννις.
Όταν κάποιος έχει την εμπειρία,την δύναμη,την αγάπη γι αυτό που υπηρετεί πετυχαίνει και έχει ,μια και ανήκει στο ΔΣ του Ολυμιακού Κέντρου,να έχει την εθνική του ομάδα στο Ολυμπιακό Κέντρο της Αθήνας που με τόσο κόπο έχει προσπαθήσει να διαχειριστεί προς όφελος του αθλήματος του.
Καταλαβαίνει και ο ποιο αδαείς γιατί μονίμως βάζουμε τα στήθη μας για να πείσουμε τους συλλόγους της Β Ελλάδος ότι Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ θέλει τις ίδιες αθλητικές συνθήκες που έχει την Εθνική του Ομάδα,να έχουν και τα κακόμοιρα τα παιδιά που αθλούνται σ ανύπαρκτους συλλόγους, και σε συλλόγους λέσχες και άνω των 50…( εξαίρεση ,σύλλογοι που μετριούνται στην μια παλάμη)
Αλλά μην ξεχνάτε σύλλογοι, δεν νοιάζεται μόνο για τα γήπεδα…
Θέλει για σας τους Β Ελλαδίτες να γνωρίστε την Πελοπόννησο.
Ο πρώτος αντιπρόεδρος απέκτησε χημικές τουαλέτες στα γήπεδα του για να γίνουν οι αγώνες. Έχουν εξοφληθεί όλα τα ανοίγματα του συλλόγου του. Όπως και της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, τώρα μαθαίνουμε και στην Ρόδο
θα έχουμε τα σούρτα φέρτα.
Πρέπει να βρούμε περιοχές που δεν μας ξέρουν από πρώτο χέρι.
Πρέπει να βρούμε άλλη αγορά!
Τι κάνεις Αθήνα με τους περισσότερους συλλόγους?
Και εσείς για ταξίδι Χριστουγεννιάτικο?
Πρέπει να δούμε, όλοι εμείς τι κάνει το άθλημα.
Το ξέρετε ότι ο έφορος είχε έτοιμο το πρόγραμμα για το 2009 και οι δικοί μας ψάχνουν έδρα 1ου τουρνουά την Ρόδο, μετά το Ηράκλειο, την Αθήνα …….
Ετοιμάστε βαλίτσες να ταξιδέψετε.
Άλλωστε ως καλός πρόεδρος θα βάλει τα χρήματα να πάνε τα παιδιά μας με έξοδα της ΕΦΟΑ .Όχι μόνο οι διοικήσεις για την Καλαμάτα μέσα στα Χριστούγεννα αλλά και τους αθλητές του έχει φροντίσει.
ΕΝΑΣ είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της τελευταίας κατηγορίας ανδρών και γυναικών για το 2008.

No comments: