Friday, December 26, 2008

Μια διευκρίνιση .......

Επανέρχομαι στο προηγούμενο e-mail με μια διευκρίνιση σχετικά με την δικαστική παραπομπή του Ζαννιά. Δεν πρόκειται για το ‘καραμπινάτο’ ασυμβίβαστο όπως λάθος κατάλαβα και ζητώ συγνώμη, αλλά για την κατασκευή του Ολυμπιακού Κέντρου Βορείου Ελλάδος που δεν κατασκευάσθηκε ποτέ. Στο συγκεκριμένο λοιπόν θέμα παραπέμπεται στον τακτικό ανακριτή για απιστία.
Βλέπεται ο άνθρωπος είναι θαμώνας των δικαστηρίων και εκκρεμούν εναντίον του περισσότερες δίκες.
Να σας θυμίσω επ’ ευκαιρία την δίκη που έχασε από τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ΕΦΟΑ κ. Κελαϊδή και υποχρεώθηκε στην καταβολή αποζημίωσης περίπου 50.000 ευρώ γιατί δεν τήρησε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει μαζί του και την δίκη που επίσης έχασε (δικαστική απόφαση 4056/08 του εφετείου Αθηνών), για την μη καταβολή δεδουλευμένων στους πρώην ομοσπονδιακούς τεχνικούς Αλεξίου, Ασλανίδη, Κακουδάκη, Ρήγα και Τριανταφυλλίδη συνολικού ύψους περίπου120.000 Ευρώ.
Δίκες, για τις οποίες απευθυνόμενος στην γενική συνέλευση της Λάρισας, έλεγε με στόμφο ότι κάποιοι τον σέρνουν σε δίκες τις οποίες,…. τις έχει κερδίσει ΟΛΕΣ!!
Τότε μη αντέχοντας άλλο τα ψέματά του, τον διέκοψα ρωτώντας τον εάν έχει κερδίσει και την δίκη με τον κ.Κελαϊδή, για να πάρω σαν απάντηση τις κραυγές:
Μη με διακόπτεις…μη με διακόπτεις…
Βλέπετε διέκοψα τον ειρμό των ψεμάτων του…και εκνευρίστηκε..!
Κέρδισε τις δίκες που έχασε…. και τις άλλες που εκρεμοδικούν….και υπάρχουν ακόμη εκπρόσωποι ομίλων που τρέχουν ανά την επικράτεια για να τον ψηφίσουν....
Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η απόλυτη κατάντια… ο ορισμός της.
Απάντηση βέβαια δεν πήρα , όπως κανείς δεν πήρε απάντηση από πού πλήρωσε την αποζημίωση των 50.000 ευρώ στον κ. Κελαϊδή και από πού θα πληρώσει τους πρώην Ομοσπονδιακούς τεχνικούς μετά την πρόσφατη τελεσίδικη απόφαση του εφετείου.
Να υποθέσουμε ότι θα πάνε στο κονδύλι περί ανάπτυξης του αθλήματος…. το οποίο κονδύλι θα έπρεπε να ελέγχει η Γ.Γ.Α. που ενδιαφέρεται… για το άθλημα.

Με εκτίμηση,
Φίλιππος Γεμουχίδης

No comments: