Friday, December 26, 2008

Ο Ζαννιάς και .........οι αθλητές της ΕΦΟΑ

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ήθελα να επικοινωνείτε μαζί μου : gemouchidis@easy.com
Χθες ενημερώθηκα για την θετική εξέλιξη όσον αφορά την δικαστική εμπλοκή του Ζαννιά, σε σχέση με το 'καραμπινάτο' ασυμβίβαστο του πολιτικάντη..
Σε μια περίοδο, που ευτυχώς τα νέα παιδιά παίρνουν στα χέρια τους την αφύπνιση όλων των κοιμισμένων, σε μια περίοδο που η κοινωνία μας βουλιάζει από τα σκάνδαλα και την γύμνια του πολιτικού κατεστημένου, ο εργολάβος του ελληνικού τένις, γνήσιος εκπρόσωπος της παρακμής, ετοιμάζεται για νέα αξιώματα...!
Μετά την παρουσία μου στην γενική συνέλευση παρωδία της Λάρισας, θα ήθελα να σας εκφράσω την απογοήτευση μου για το τραγικό επίπεδο των εκπροσώπων…χειροκροτητών του πολιτικάντη..
Θα ήθελα να σας πω ότι για χρόνια κάποιοι από εσάς στηρίξατε και αφήσατε ανεξέλεγκτο ένα πρόσωπο που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τίποτα περισσότερο, εκτός από τον εαυτό του..
Έναν αλαζόνα, έναν επαγγελματία ψεύτη, έναν παντελώς ανίκανο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ελληνικού τένις. Αυτοί που συνεχίζουν να τον ψηφίζουν και να τον στηρίζουν ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Είτε είναι παντελώς άσχετοι και ανενημέρωτοι για τα θέματα που αφορούν το άθλημα, είτε είναι παντελώς ηλίθιοι..
Και εντάξει, με τους δεύτερους και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, αλλά με τους πρώτους έχουμε ευθύνη για την ενημέρωσή τους.
Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που συμπράττουν και συνεργούν με τον Ζαννιά ..
(Δουβής, Μακρής, Σταματιάδης, Θεοδωρόπουλος)
Δεν ξέρω που θα καταλήξει τελικά η δικαστική εμπλοκή του πολιτικάντη,...στην Ελλάδα ζούμε...αλλά πρέπει όσοι συνεχίζουν να σκέπτονται το σύνολο και όχι το άτομό τους,
όσοι συνεχίζουν να αγαπούν αυτό το άθλημα, πρέπει επειγόντως να αφυπνιστούν σε κοινές δράσεις.
Πρέπει οργανωμένα και με επιχειρήματα, που υπάρχουν πολλά, να πολεμηθεί το κατεστημένο παρακμής και ασυδοσίας ενός ανθρώπου που θα αφήσει ανεξίτηλα την σφραγίδα του στην πιο σκοτεινή περίοδο του ελληνικού τένις. Με αυτούς τους ανθρώπους το άθλημα δεν έχει καμία απολύτως τύχη,το φώναζα, το φωνάζω θα το φωνάζω...την στάση μου αυτή την πλήρωσα και την πληρώνω...δεν σταματώ..
Από την μεριά μου είμαι διατεθειμένος να ενημερώσω κάθε έναν ξεχωριστά από τους εκπροσώπους των ομίλων, για τα έργα και τις ημέρες του ανίκανου πολιτικάντη, με το δικαίωμα που μου δίνει η στήριξη μου για περισσότερο από 14 χρόνια στον Έλληνα πρωταθλητή Πάρι Γεμουχίδη.
Μια περίοδος, που όσον αφορά την στάση της ΕΦΟΑ απέναντι στον αθλητή, μπορεί να χαρακτηρισθεί απολύτως σκανδαλώδης και φυσικά αποδεικτική της ποιότητας του Ζαννιά και της παρέας του.
Περιμένω την άποψή σας και ευελπιστώ σε κοινή δράση για το δίκαιο, για το σωστό, για το άθλημα....

Με εκτίμηση,
Φίλιππος Γεμουχίδης
Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών

No comments: