Tuesday, September 20, 2016

Άκυρη η εκλογή εκπροσώπησης στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, της Ε.Φ.Ο.Α.

‘Εχουμε μια απορία, κ. Κοντονή  και κ. Συναδινέ: οι παρανομίες είναι σαν τις κίτρινες κάρτες στο ποδόσφαιρο; Στις πόσες παρανομίες αποβάλλονται οι παρανομούντες.
Αναφερόμαστε στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και στις αρχαιρεσίες που έγιναν το Σάββατο 17/09/2016 για την ανάδειξη νέων οργάνων Διοίκησης για την επόμενη τετραετία.  Μεταξύ αυτών και η εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Αφού οι καταγγελίες για βιομηχανοποίηση παράνομων  εκπροσωπήσεων που αποδεικνύονται από έγγραφα της ίδιας της γ.γ.Α., αφού ο ίδιος  ο κ. Κοντονής έκρινε πως τα ευρήματα του πορίσματος του οικονομικού ελέγχου στην Ομοσπονδία, χρήζουν εισαγγελέως,  αφού ο γ.γ.Α. κ. Συναδινός  θεώρησε αυτοδίκαιη την αναστολή μέρους της επιχορήγησης προς την Ομοσπονδία, λόγω μη εναρμόνισης  του καταστατικού σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, εδώ και δύο χρόνια και τρεις   μήνες.....αφού λοιπόν όλα αυτά δεν στάθηκαν αρκετά να στείλουν στα σπίτια τους όλους αυτούς, της κλίκας των παρανομούντων, εκεί στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, μήπως η παρανομία που θα διαβάσετε παρακάτω κ. Κοντονή είναι η κίτρινη κάρτα που λείπει για να βγάλετε την κόκκινη και να τους αποβάλλεται;
Διαβάστε πως τελείωνε η πρόσκληση για την Γ.Σ. των εκλογών:






Στο 8) Εκλογή Τακτικού Εκπροσώπου και στο 9) Αναπληρωματικού στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και βέβαια πάντα...... «σύμφωνα με τα άρθρα του ισχύοντος καταστατικού της Ε.Φ.Ο.Α. και με όσα ορίζει η Κείμενη Νομοθεσία»!!
Αυτά πότε; ...... στις 17 Σεπτεμβρίου 2016.
Μπράβο κ. Ζαννιά! Και συγχαρητήρια για την εκλογή σας. 94 υπέρ, 3 κατά και 1 παρών. Βλέπω τον Τσαουσέσκου να βγαίνει απ’ τον τάφο.
Για προσέξτε όμως τι λέει το άρθρο 16 του καταστατικού της Ε.Φ.Ο.Α. :






Λέτε κ. Ζαννιά η 17η Σεπτεμβρίου του 2016 να είναι μεταξύ της 1η Δεκεμβρίου του 2016 και της 31ης Ιανουαρίου του 2017; Υπάρχει πιο καραμπινάτη  παρανομία καταστατικού από αυτή; Εσείς τι λέτε κ. Κοντονή και κ. Συναδινέ; Ή καλύτερα τι θα πράξετε;  Θα τον αφήσετε να σας εμπαίζει και να σας κοροϊδεύει ατιμωρητί; Θα το πούμε λαϊκά μήπως και το αντιληφθείτε καλύτερα, κ. Κοντονή και κ. Συναδινέ, ......«ο Ζαννιάς σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη». 
Συγνώμη, μα τελικά αυτή είναι η αλήθεια.
Το πρόβλημα κ. Συναδινέ δεν είναι να εναρμονίσει ο Ζαννιάς το καταστατικό της Ε.Φ.Ο.Α. με τον αθλητικό νόμο, το πρόβλημα είναι να εναρμονισθεί ο Ζαννιάς και η παρέα του με την νομιμότητα. Κομμάτι δύσκολο. Έξις Δευτέρα φύσις.
Να σας θυμίσουμε ότι  είστε η εποπτεύουσα αρχή των Ομοσπονδιών! Σ’αυτή την θέση ο Ελληνικός λαός σας έβαλε για να τηρείται τους νόμους, όχι να καλύπτεται τους ενόχους;
Και μην ξεχνάτε κ. Συναδινέ και κ. Κοντονή ......ο σιωπών συναινεί!
Είναι παρηγοριά στον άρρωστο να λες «η ελπίδα παθαίνει τελευταία», και σεις υπήρξατε μια τέτοια ελπίδα. Αν θέλετε ο αόριστος να γίνει ενεστώτας χρόνος, προσέξτε μην την σκοτώσετε.

Υ.Γ. Αυτός ο δικαστικός αντιπρόσωπος  που προέδρευσε της Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές στην Ομοσπονδία, από ποιόν πληρώθηκε, από το κράτος ή από τον Ζαννιά;
 Καλά, ούτε ένα τέταρτο δεν διέθεσε να διαβάσει το καταστατικό;!

No comments: