Monday, July 18, 2016

Ο ενας πρόεδρος δημιουργεί και ο άλλος ...του πληρώνει η ΕΦΟΑ τους δικηγόρους για τον εισαγγελέα που τον κάλεσε!!!!!!!!!!!!



Πετάει για Ρίο η Ολυμπιακή ομάδα

 
Το ταξίδι στο όνειρο των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο ξεκινάει το απόγευμα της Τρίτης (19/7) για τα δυο ελληνικά πληρώματα και τους 6 αθλητές-τριες που τα στελεχώνουν.
Η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών με τους Γιάννη Χρήστου-Γιώργο Τζιάλλα-Γιάννη Τσίλη- Διονύση Αγγελόπουλο καθώς και το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Κατερίνα Νικολαΐδου-Σοφία Ασουμανάκη αναχωρούν στις 18:45 από το «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Ρώμης κι αναμένεται να φτάσουν στην πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.
Μάλιστα θα είναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας που θα φτάσει στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στόχος να συνεχίσουν την παράδοση που θέλει την κωπηλασία να είναι το μοναδικό άθλημα που κερδίζει μετάλλιο στους τρεις τελευταίους Ολυμπιακούς αγώνες (Αθήνα-Πεκίνο-Λονδίνο).
Μαζί τους θα ταξιδέψουν από την Αθήνα ο ομοσπονδιακός προπονητής Τόλης Παλαιοπάνος και ο γιατρός της ομάδαςΓιάννης Χριστογιάννης ενώ ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε θα ενσωματωθεί από τη Ρώμη στην ομάδα.
Υπενθυμίζεται ότι η Ολυμπιακή ρεγκάτα θα διεξαχθεί στη λίμνη Λαγκόα στην καρδιά της πόλης του Ρίο από 6 έως 13 Αυγούστου ενώ η επιστροφή της ομάδας αναμένεται στις 15 Αυγούστου (11:40) μέσω Ρώμης.   
http://kopilasia.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/petal-gia-rio-i-olimpiaci-omada/

No comments: