Tuesday, July 5, 2016

Σε αδικούνε, Πρόεδρε!


Χορηγός της αθλήτριας του τένις, Μαρίας Σάκκαρη η Εθνική Τράπεζα

 

Όπως ανακοίνωσε, « η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, πέραν της υποστήριξης αθλητικών εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών, υποστηρίζει και αθλητές, στις προσπάθειές τους και στην προετοιμασία τους για συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες, συμβάλλοντας έτσι διαχρονικά σε σημαντικές διακρίσεις για την Ελλάδα, αλλά και εμπνέοντας τις νεότερες γενιές να θέσουν υψηλούς στόχους και να τους  πραγματοποιήσουν». 
Και επισημαίνει χαρακτηριστικά: "Σε αυτό το πλαίσιο, η Εθνική Τράπεζα γίνεται χορηγός της 21χρονης αθλήτριας του τένις, Μαρίας Σάκκαρη, που προ ολίγων ημερών έκανε υπερήφανους τους Έλληνες με τη νίκη της έναντι της Saisai Zheng και της δυναμικής της προσπάθειας στον αγώνα με τη Venus Williams (Νο. 8 στον κόσμο) στο 2ο γύρο τουWimbledon, του παλαιότερου και σημαντικότερου τουρνουά τένις στον κόσμο. 
Στο νούμερο 99 της παγκόσμιας κατάταξης, η νεαρή αθλήτρια έχει καταφέρει να ανέβει στην παγκόσμια κλίμακα βασιζόμενη, πέραν του ταλέντου της, στην αφοσίωσή της, στην προπόνηση και την δύναμη της θέλησής της.’’

Γιατί ρε παιδιά τον αδικείται τον άνθρωπο; Δεν συμπαραστάθηκε ο Ζαννιάς στην Σάκκαρη; Τόσα χρήματα έχει χαλάσει, μέχρι που κινδυνεύει να πάει φυλακή! Γιατί αδικείται τον αναμορφωτή του Ελληνικού τένις, τον ευεργέτη του Ελληνικού τένις, τον  άνθρωπο που έχει ξοδέψει τόσα χρήματα από την τσέπη του για το καλό του Ελληνικού τένις.

Τι είπατε;....τι λέω;. Ε, λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα!

No comments: