Friday, November 28, 2014

ΑΦΕΛΕΙΑ....... ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ.

Τον Καραμήτρο μπορεί να μην τον ξέρετε....είναι πιθανόν όμως να έχετε ακούσει τη φράση... «που πας ρε Καραμήτρο».
 Ο Καραμήτρος,είμαστε εμείς...μαζί με την αφέλειά του. 
Αφελείς να πιστεύουμε στο αυτονόητο, αφελείς να πιστεύουμε στην νομιμότητα. Κάποιοι θα γελούν μαζί μας. Ένας από αυτούς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. Όχι για πολύ όμως, και το ξέρει. Το ξέρει γιατί θα διάβασε το προσχέδιο του νέου αθλητικού νόμου. Εμείς πάντως, αν και δεν μας βλέπεις, σου κουνάμε το μαντήλι.Εμείς, λοιπόν οι αφελείς κ. Ζαννιά, θα επιμείνουμε, ......θα σε ταράξουμε στη νομιμότητα, και θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.
 Όπως γνωρίζει ο κόσμος του τένις, ο Ζαννιά έχει μηνυθεί για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.Η μόνη που κάνει ότι δεν γνωρίζει, είναι η Γ.Γ.Α. που του έδωσε τα χρήματα.
Θα ενδιαφερθεί, έστω και μετά από δέκα χρόνια, για την τύχη των χρημάτων της;
 Θα λογοδοτήσει άραγε κάποιος δικαστικός λειτουργός,που εδώ και έξι χρόνια η υπόθεση αυτή παραμένει στο στάδιο της ανάκρισης; 
Τι ρωτάμε τώρα και μεις, οι αμετανόητα αφελείς. Κι´όμως, όλα έχουν την εξήγησή τους.

Διαβάστε το βιογραφικό της κ. Γιαννακίδου που κρέμεται στο site της Γ.Γ.Αθλητισμού.

Όπως γνωρίζετε, τα βιογραφικά τα γράφουμε οι ίδιοι, και συνεπώς η ευθύνη για τα γραφόμενα είναι προσωπική.

 

Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Βιογραφικό


Κυριακή Γιαννακίδου
Γεννήθηκε στη Μαρίνα Νάουσας. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Για 20 χρόνια δίδαξε κλασικό αθλητισμό στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ για πολλά χρόνια εργάστηκε και στη Μέση Εκπαίδευση ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Υπήρξε Πρωταθλήτρια Ελλάδας και Βαλκανιονίκης στο μήκος και τα 100 μέτρα. Το 2001-2004 ήταν συνεργάτης της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης προπονώντας στη φυσική κατάσταση τη μεγάλη μας πρωταθλήτρια Λένα Δανιηλίδου και το κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας. Υπήρξε, επίσης, προπονήτρια στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, στον Α.Σ. Άρη και στην Εθνική Ομάδα Στίβου. Είναι Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θέρμης. Ομιλεί 4 γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έχει παρουσιάσει σε συνέδρια, επιστημονικές ημερίδες και τον τύπο εισηγήσεις με θέματα τη γυναίκα-πολίτη, γυναίκα-αθλήτρια και το ρόλο της στη σύγχρονη κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Να θυμίσουμε στην κ. Γιαννακίδου για να μην αρχίσει τα ... «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα», και να μάθουν και οι αναγνώστες, ότι είναι με επίσημο τρόπο ενημερωμένη για τα «έργα και τις ημέρες» του παλιού της εργοδότη.
 Γι’αυτό λοιπόν «κυρία» μου δεν ασχοληθήκατε ποτέ με τα οικονομικά σκάνδαλα του τένις; Όχι μόνο δεν ασχοληθήκατε, αλλά τα συγκαλύψατε κιόλας,αφού ενώ ενημερωθήκατε δεν αντιδράσατε.
Απίθανο αυτό που συμβαίνει....όπου να κοιτάξεις, πέφτεις πάνω σε διαπλοκή!!
Τελειώνοντας, μια συμβουλή για σας κ. Γιαννακίδου.Αν σκέπτεστε να παραιτηθείτε για να συμμετάσχετε στις εκλογές, η συμβουλή μας είναι να πάρετε για τρεις τέσσερις μήνες ακόμα το μισθός σας, γιατί.....κάποια στιγμή για όλους μπορεί να ισχύσει το.... «που πας ρε Καραμήτρο».
Άντε παιδιά να τελειώνουμε, να ξεβρομίσει ο τόπος.

No comments: