Tuesday, September 16, 2014

Λέω μήπως είναι της Κολύμβησης?

Bac
της Μαδρίτης, η ελληνική αποστολή επέστρεψε στη βάση της. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν από πλευράς ΚΟΕ η Άννα Μαρκοπούλου μέλος του Δ.Σ και τεχνική σύμβουλος της Ομοσπονδίας, αλλά και ο Βαγγέλης Πάτρας, συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδα Ανδρών Σάκη Κεχαγιά, για να υποδεχτούν τα χρυσά κορίτσια των Γιώργου Μορφέση και Στέφανου Λέανδρου, με τους εκπροσώπους της Πολιτείας όμως, να λάμπουν διά της απουσίας τους. Η ελληνική ομάδα  απέδειξε ότι η γυναικεία υδατοσφαίριση, είτε σε επίπεδο ηλικιακών  κατηγοριών, είτε σε επίπεδο Γυναικών κρατά ψηλά τη σημαία της χώρας μας, η οποία παρά τα οικονομικά προβλήματα, σε τέτοιες καταθέσεις ψυχής λαμβάνει τους καρπούς των παιδιών της και στη συγκεκριμένη περίπτωση μια θέση στην κορυφή της Ευρώπης. Το μήνυμα ξεκάθαρο, η παραδοχή μία:  Έρχονται και άλλα μετάλλια γι’ αυτή τη χρυσή γενιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Άφιξη των Πρωταθλητριών Ευρώπης : «Έρχονται και άλλα μετάλλια»



Σ όλο τον κόσμο κομπάζει ότι είναι ο πετυχημένος πρόεδρος............                                    .Μάλλον παιδιά είναι σ άλλο άθλημα πρόεδρος!.                                                                   Δεν μπορεί να είναι στο τένις!

Αυτό το άθλημα είναι κάτω από τον πάτο!
Γεια σου προεδράρα του τίποτα!
Πήγαινέ και πάρε λίγη σκόνη από την κολύμβηση και την κωπηλασία .Θα τους φέρεις γούρι για να γίνουν σαν εσένα! 

Παΐδια!!!
 φτυστέ στον κόρφο σας μην ματιάσουμε την δουλειά αυτών των αθλημάτων που τιμούν την χώρα τους και φυσικά τους εαυτούς τους!
Προεδράρα και του χρόνου να σε ξαναψηφίσουμε !!!!!!! 

No comments: