Monday, September 15, 2014

Διαθεσόπουλος: Υπάρχει κι η Ελλάδα με κύρος, δυναμική, αξιοπρέπεια, παρόν και μέλλον .. Ζαννιά ΑΚΟΥΣ?

Διαθεσόπουλος: Υπάρχει κι η Ελλάδα με κύρος, δυναμική, αξιοπρέπεια, παρόν και μέλλον

  • PDF
diatheso4
Περήφανος για τη νέα μεγάλη διάκριση τη
Περήφανος για τη νέα μεγάλη διάκριση της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που έφεραν τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών, από την Όστια της Ρώμης, είναι ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος. Τονίζει ότι αυτή η ομάδα γράφει τη δική της ιστορία και επισημαίνει ότι ο ελληνικός αθλητισμός κρατάει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:
"Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, τους προπονητές τους, την έφορο, αλλά και όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Αυτή η ομάδα γράφει τις δικές της χρυσές σελίδες στη λαμπρή ιστορία της ελληνικής γυναικείας Υδατοσφαίρισης. Η συγκεκριμένη φουρνιά των κοριτσιών έχει πάρει τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια (στο Περθ Παγκόσμιο Νεανίδων, στην Κωνσταντινούπολη Ευρωπαϊκό Νεανίδων, στην Όστια της Ρώμης Ευρωπαϊκό Νέων Γυναικών).
Σ' αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας, ο ελληνικός αθλητισμός δείχνει ότι όχι απλώς υπάρχει, αλλά κρατάει ψηλά και τη σημαία αυτής της χώρας. Στέλνοντας το μήνυμα ότι υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα που διαθέτει κύρος, αξιοπρέπεια, δυναμική, παρόν και μέλλον. Πρωταγωνιστεί και είναι το μόνο σημείο αναφοράς σε υψηλά επίπεδα παγκοσμίως. Αυτό να το αντιληφθούν όσοι κρατούν τις τύχες αυτής της χώρας στα χέρια τους...".
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής
Η δική μας αξιοπρέπεια είναι να πάρουμε αναβολή στα 
ποινικά του τένις ,με την είσοδο μας στο Ωνάσειο!! 
Και μετά να λέμε ότι είναι και χορηγοί μας!

No comments: