Monday, August 4, 2014

Σας ρωτούσα γιατί δεν έδινε τα λεφτά των συλλόγων ? Μα τα κράτησε για να κάνει το ανάλλογο καμπ στο τένις! Τι αχάριστοι που είσται βρέ σύλλογοι!

Ο χρήστης Nautical Club of Giannitsa (ΝΟΓ) πρόσθεσε 18 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ Κοινόβιο Ανάπτυξης Κωπηλασίας 2014 στον Λουδία. — στην τοποθεσίαNautical Club Of Giannitsa (Loudias River).
Επίλεκτοι νεαροί Κωπηλάτες απ΄όλη την Ελλάδα στο
Διεθνές Κωπηλατικό Κέντρο του Λουδία.
Έφτασε στο τέλος του η 1η φάση και ξεκινά άμεσα η 2η φάση του Προπονητικού Κοινόβιου Ανάπτυξης Κωπηλασίας που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ). Για την φετεινή χρονιά επιλέχθηκε το Διεθνές Κωπηλατικό Κέντρο του Λουδία ώπου ο Δήμος Πέλλας και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών φιλοξένησαν ήδη τους 25 Αθλητές (γεν. 2001) και θα φιλοξενήσουν την εβδομάδα που διανύουμε άλλους 25 (γεν. 2000). Οι νεαροί κωπηλάτες – τριες διαμένουν στους 4 ξύλινους ξενώνες σε ένα πανέμορφο και ήρεμο φυσικό περιβάλλον, προπονούνται στα γαλήνια νερά του Λουδία με τα κωπηλατικά σκάφη που παρέχει ο Ν.Ο.Γιαννιτσών και γυμνάζονται στο εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα Γυμναστήριο που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του Λουδία.
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, θέλοντας να κάνει την παραμονή των νεαρών αθλητών και των προπονητών τους ευχάριστη και επιμορφωτική, φρόντισε με δική του δαπάνη να επισκεφτούν το νέο Μουσείο Πέλλας. Εκεί με την ξενάγηση που έγινε από την υπευθ. Υπάλληλο κα Κατερίνα Τζαχαλάκη οι Αθλητές, με πραγματικά αξιοσημείωτο ενδιαφέρον και προσοχή, γνώρισαν από κοντά τα εξαιρετικά εκθέματα και την πλούσια ιστορία της μίας και μοναδικής Ελληνικής Μακεδονίας. Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο Πρόεδρος του ΝΟΓ και αν. μέλος της ΕΚΟΦΝΣ, Νίκος Θωμαΐδης. 
Επίσης, το απόγευμα του Σαββάτου, με την συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και του Αντιπερειφεριαρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ειδικά ναυλωμένο Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πέλλας παρέλαβε την ομάδα από το Κωπηλατικό Κέντρο του Λουδία και την μετέφερε στην όμορφη πόλη της Έδεσσας ώπου περιηγήθηκαν οι Αθλητές και επισκέφθηκαν τους καταρράκτες της. Την ομάδα συνόδευσε εκτός από τους υπεύθυνους Προπονητές και το μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΓ Αναστάσιος Μητκάκης
Την ευθήνη της επιλογής των ταλαντούχων Αθλητών και την τεχνική εποπτεία του κοινοβίου έχει η Ομοσπονδιακή προπονήτρια ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ, Δήμητρα Γιαννιού, μαζί με τους συνεργάτες της προπονητές της κατηγορίας, Παναγιώτη Ζυγούρα και Ρία Αξιώτη. 
Οι κωπηλάτες - τριες που πήραν μέρος στο πρώτο σκέλος είναι οι παρακάτω:
Ευαγγελία Πιπερίδου ΝΑΟΚΘ, Ευσεβεία Πρίγκου ΝΑΟΚΘ, Δανάη Βέγγου ΝΑΟΣαλ, Μαρία Σταμπόλκου ΝΟΓ, Μαρία Κυρίδου ΝΟΘ, Ελίνα Μπλέτσα ΝΟΙ, Μαρία Τσαρούχα ΝΟΚΑΤ, Μαρία Τσακίρη ΝΟΜαυρ, Θεόδωρος Ιωάννου ΔΝΟΗ, Αντώνης Λυμπερόπουλος ΕΝΟΑ, Γιώργος Μερκούρης ΝΑΟΚ, Δημητρης Μολυβάτος ΝΑΟΚ, Μενέλαος Γκιοργκίνης ΝΑΠΕΣΠ, Θεόδωρος Λαπίκωφ ΝΕΚ, Γεράσιμος Μπούρας ΝΟΑργ, Βασίλης Ζέρβας ΝΟΙ, Νίκος Γραμματόσης ΝΟΚΑΤ, Σωτήρης Ναστός ΝΟΚΑΤ, Μάρκος Σταμόπουλος ΝΟΚΑΤ, Νίκος Λεκάνης ΝΟΛ, Γιάννης Γιακμής ΝΟΜυτ, Ιάσωνας Καραπατόγλου ΟΦΘ.
Γραφείο Τύπου Ν.Ο.Γιαννιτσών.

No comments: