Saturday, November 13, 2010

Μια καλή Φάμπρικα αφορολόγητων εσόδων..........

Ο ’’κύριος’’ Ζαννιάς έχει ένα ’’παπαγαλάκι’’……που το λένε Νικολάκι, που έγραφε στις 15 Μαιου του 2010 ’’…….. Η αλήθεια είναι ότι ο Ντίνος Νικολαίδης φέρθηκε άπρεπα στον Πρόεδρο ο οποίος τον αντιμετώπισε με αξιοπρεπή σιωπή, για να μην αμαυρωθεί η ωραία εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Αντισφαίρισης Μηχανικών. Αυτά έγιναν στη Φιλοθέη την περασμένη Κυριακή.

Ο Α.Ο.Α.Φ. ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας και πρεσβευτής του "ευ αγωνίζεσθε" επιλήφθηκε του θέματος και απαγόρευσε εφεξής την είσοδο του Νικολαίδη στις εγκαταστάσεις του, με απόφαση του Δ.Σ.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και πληροφορούμαστε ότι το θέμα θα έχει συνέχεια, η οποία θα είναι κακή για τον συγκεκριμένο κύριο. Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη γιατί κάποιοι παρεξήγησαν την ανοχή, την ευγένεια και το ήθος….. ’’ και ακολούθησε η μήνυση.

Πριν λίγες μέρες το ’’παπαγαλάκι’’ ξανακτύπησε ’’…… Άλλωστε είναι θέμα ημερών να ανοίξουν τα μπλογκς με εισαγγελική παραγγελία και τότε θα σπάσουμε πλάκα.
Η μεγαλύτερη πλάκα θα γίνει με κάποια κυρία που φαίνεται να έχει ένα από τα μπλογκ γιατί έχει καλά περιουσιακά στοιχεία…….’’


Το πιάσατε το υπονοούμενο κυρία μου; Ο άνθρωπος άνοιξε καινούργια επιχείρηση. Δύο εκατομμύρια από δω, δύο εκατομμύρια από κει……..ξέρετε πόσες ευκαιρίες υπάρχουν σήμερα με την κρίση; Όπως εκείνο το οικοπεδάκι στον Άγιο Δημήτριο, που έλεγε ’’……αυτό το πήρα ένα εκατομμύριο, και τώρα κάνει δέκα….’’ Για ευρώ μιλάμε. Άντε να σου δώσω κι’ εγώ μια δουλειά, και χωρίς προμήθεια. Μπορείς να μηνύσεις τον Κλεφτάκο που σε είπε ψεύτη, και αν θυμάμαι καλά….μεγάλο ψεύτη. Μπορεί να έχει διαφορά στην αποζημίωση…..το σκέτο ψεύτης, από το μεγάλος ψεύτης.

Έχε χάρη ρε μεγάλε, που δεν αποφασίζουν να ανοίξουν το στόμα τους οι παλιοί σου συνεργάτες, δεν αποφασίζει να ανοίξει το στόμα του ο παλιός λογιστής, δεν αποφασίζουν να ανοίξουν τα στόματά τους οι παλιοί ταμίες, δεν αποφασίζει η ΓΓΑ να σου στείλει έλεγχο, δεν αποφασίζει η 32η ανακρίτρια να τελειώσει την ανάκριση. Για να δούμε τότε πόσο παλληκαράκι είσαι;

Ο ΑΝΤΙ-σφαιριστής

No comments: