Saturday, November 13, 2010

Πενία τέχνας κατεργάζεται

Δύσκολοι καιροί…οικονομική κρίση…δουλειές περιορισμένες…υποχρεώσεις να τρέχουν…πολύ δύσκολες εποχές. Ιδιαίτερα ο κλάδος των κατασκευών…οικοδομές …γήπεδα τέννις…στράβωσαν και οι Μεσογειακοί αγώνες.
Η επιχορήγηση όλο και λιγοστεύει, οι χορηγοί έχουν εξαφανισθεί γιατί προφανώς δεν μας εμπιστεύονται, και….κάποια στιγμή μπορεί να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να χρειασθεί να καθίσουμε και σε κανένα σκαμνί.
Οπότε;…….Τι σκέφθηκε, λέτε το ’’παλληκαράκι’’, για να αντιμετωπίσει την κρίση.
’’Με βρίζουν που με βρίζουν, με κατηγορούν που με κατηγορούν, γιατί να μην το εκμεταλλευτώ;’’ Και επειδή στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, και μέχρι να αποδειχθεί δικαστικώς, ότι έχεις κάνει ψευδή δήλωση έχουν περάσει δέκα χρόνια, τραβάει μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, και ζητάει δύο εκατομμύρια.
Τόσα έλεγε οργισμένος, ότι του ζητάει ο Ζαννιάς, ο πρώην αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας και παλιός συνεργάτης του, κος Ντίνος Νικολαίδης στο ΟΑΚΑ, ενώπιον τουλάχιστον εκατό ανθρώπων.
Έχετε δει κάτι μικρές σαύρες, πως με μια αστραπιαία κίνηση εξαφανίζονται; Έτσι εξαφανίσθηκε και ο Ζαννιάς χωρίς το ’’παλληκαράκι’’ να πει κουβέντα.
Αλλά ο κος Ντίνος Νικολαίδης είπε και κάτι που αν αληθεύει, είναι πολύ σοβαρό.
Είπε ότι, ο Ζαννιάς τον απείλησε ότι αυτόν και τα παιδιά του, θα τους βρουν στην θάλασσα. Είναι δυνατόν;
Την επόμενη μέρα το ’’παλληκαράκι’’ εμφανίσθηκε με συνοδεία δύο ’’φουσκωτών’’. Μια ερώτηση…..αυτοί είναι που θα κάνανε τη δουλειά με την θάλασσα;
Σα δεν ντρέπεσαι, τα παιδιά σου αν αληθεύουν όσα ακούστηκαν, δεν τα σκέπτεσαι;

No comments: