Monday, March 9, 2009

Διαγραφές του ΠΑΣΟΚ

Διαγράφονται από το ΠΑΣΟΚ οι τρεις εκπρόσωποι αθλητικών Ομοσπονδιών που αψήφησαν την κομματική γραμμή στις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και υποστήριξαν την υποψηφιότητα του Σπύρου Καπράλου. Πρόκειται για τους Βασίλη Σεβαστή (ΣΕΓΑΣ), Σπύρο Ζαννιά (Τένις), Θανάση Κανελλόπουλο (ΕΠΟ). Ομόφωνα ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ στην τελευταία του συνεδρίαση υπό την επιστασία του γραμματέα Κώστα Παταβούκα αποφάσισε να παραπέμψει τους τρεις στην Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ), όπως έχει μετονομαστεί το Πειθαρχικό. Πρόεδρος της ΕΚΑΠ είναι ο πρώην υπουργός Γιώργος Ανωμερίτης. Οι Σεβαστής, Ζαννιάς, Κανελλόπουλος ψήφισαν Καπράλο, αντί Κυριακού που υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ, με άμεση συνέπεια να επικρατήσει ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος με άνεση (18-11). Αν πειθαρχούσαν θα είχαμε ντέρμπι, αφού ο Καπράλος στην καλύτερη γι' αυτόν περίπτωση θα έβγαινε οριακά, με ψήφους 15-14.
07-03-2009

1 comment:

Sniper said...

Έστω και πολύ αργά, η πορεία του πολιτικάντη στο ΠΑΣΟΚ έλαβε τέλος.
Ο άνθρωπος που πάτησε στο πτώμα του ελληνικού τένις προκειμένου να ικανοποιήσει
τις ματαιόδοξες φιλοδοξίες της κομπλεξικής του προσωπικότητας, ο άνθρωπος που δουλεύει ψιλό γαζί
για περισσότερο απο μια δεκαετία, δεκάδες εκπροσώπων τενιστικών ομίλων με αστεία επιχειρήματα,
βρίσκεται σε αναζήτηση νέου πολιτικού χώρου....η μήπως ήδη τον έχει βρεί;
Ο επιστήθιος φίλος του, φανατικός ΝΔημοκράτης, κος Δουβής, μάλλον τον έχει στρατολογήσει στο κόμμα του...
Οπότε το παλικάρι της ΕΦΟΑ δεν θα μείνει ορφανό, το όνειρό του (τρομάρα μας) να γίνει βουλευτής μπορεί να μείνει ζωντανό.
Ετσι αν τελικά αποφασίσει να παραιτηθεί απο την ΕΦΟΑ ...ίσως μείνει ζωντανό και το ελληνικό τένις...
Βέβαια πόσοι ΝΔημοκράτες γνωρίζουν για τα έργα και τις ημέρες του εργολάβου...μάλλον ελάχιστοι... μπορεί και να μην τους ενδιαφέρει..άλλοστε τα συμφέροντα της εκάστοτε εξουσίας είναι πολύ διαφορετικά απο το ηθικό το δίκαιο το αξιοκρατικό...
Πρόσφατη είναι η περίφημη ρήση του Μέγα Βουλγαράκη...ηθικό είναι το νόμιμο...και τώρα αυτομαστιγώνεται..
μήπως και ξαναβγεί βουλευτής..
Συνεπώς το πρόβλημα είναι να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ο κόσμος και να στείλει στα σπίτια τους, όλους αυτούς που λειτουργούν με μοναδικό κριτήριο τα προσωπικά τους συμφέροντα, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.