Sunday, February 1, 2009

Jounior Australian Open και ο Νο 2 Γεωργούδας ( Γερμανία ?)

Αν ο 48% θριαμβολογών Ζαννιάς για τις εκλογές της ΕΟΑ κοίταζε αντί να συγκαλεί δωρεάν σαββατοκύριακα στην Καλαμάτα μέσα στα Χριστούγεννα για να τα παρουσιάζει στους αδαείς, ως αποδεκτός από το άθλημα του τένις,φρόντιζε να κρατήσει τον Νο 2 στα Jounior Australian Open Γεωργούδα σήμερα θα ήταν αποδεκτός από όλους τους συλλόγους που υπηρετούν το τέννις.
Ηθική υποχρέωση του κάθε προέδρου ενός αθλήματος είναι να κρατάει τα ταλέντα του και να τα υποστηρίζει με ανοιχτή καρδιά και ψυχή και να μην γίνεται ηθικός εκβιαστής Θυμάστε την ιστορία - για να σου δώσω. π.χ Δανιηλίδου βγες στα ΜΜ και θαύμασε με…..
Αλήθεια ο Οικονομιδης δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια Μας έγραψε στα παπούτσια του και ησύχασε.
Εκτός αν λόγω γραμματέα γίνονται χέρι χέρι οι διακανονισμοί.
Ποιος ξέρει ?
Έτσι όπως γίνονται τα πράγματα .Δικηγόρος της εταιρείας που εμπορεύεται το άθλημα να είναι ο Γ Γραμματεας της ΕΦΟΑ ……….
Τι έγινε και αυτό το παιδί Γεωργούδας ,–διαμάντι- της Καλαμαριάς κολλητού φίλου του Προέδρου που τώρα κάνει μια νέα αρχή σ άλλο σύλλογο, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? και αγωνίζεται με την σημαία της Γερμανίας.
Ο Ιωαννίδης ξέρουμε ότι δεν γνωρίζει καλά το άθλημα ,αλλά ο Δουβής που δίνει τις επιχορηγήσεις μέγας γνώστης του τέννις πως δέχεται να δίνει τα εκατομμύρια σ ένα άθλημα που οι αθλητές του φεύγουν από την ΕΛΛΑΔΑ επειδή δεν υποστηρίζονται !
Τα λεφτά που δίνει δεν τα αξιολογεί?
Εάν δει που παν τα λεφτά της ανάπτυξης θα καταλάβει τι γίνεται και ο πιο αδαείς.
Το θέμα είναι αν θέλει να καταλάβει ……..
Όταν πας χέρι χέρι με ανθρώπους που διέταξε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης για διενέργεια οικονομικού-διαχειριστικού ελέγχου στην Ομοσπονδία
Που να τολμήσεις να κάνεις έλεγχο και συ σαν Γενικός Γραμματέας

ΕΛΛΑΔΑ λυπήσου τα παιδιά σου ……..

No comments: