Έχω μια απορία.
Πως γίνεται όλος ο κόσμος να κρατά την ομορφιά της ιστορίας του και να δημιουργεί παράδοση ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ με πρόεδρο Ζαννιά να μην έχουμε ΤΙΠΟΤΑ.
Που είναι όλη εκείνη η ομορφιά και Η ΚΑΤΑΣΠΑΤΆΛΗΣΗ χρήματος βεβαίως… βεβαίως του Ολυμπιακού Κέντρου των Αθηνών?
Τι έκανε αυτός ο ικανός υπεύθυνος της Ολυμπιακής μας φλόγας ,που ενώ ήταν στο ΔΣ του Κέντρου για χρόνια, ( τις εποχές με το μεγάλο φαγοπότι) , μετά δεν μπόρεσε να κρατήσει για το άθλημα του, τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις? (Όλα τα άλλα αθλήματα είναι μέσα)
Προτίμησε τα τελευταία χρόνια να σέρνει σαν τις άδικες κατάρες τα παιδιά, τους γονείς ,τους συλλόγους ανά την Ελλάδα και μέσα στην θερμαινόμενη αλλά Αφρική Αθήνα.
Και όλα αυτά, για να δείξει Ότι είναι πρόεδρος και δεν ακούει κανένα!
Σαν το παιδάκι που κλαίει που του παίρνουν το γλειφιτζούρι.
Καημένο άθλημα τι σου έμελε να πάθεις!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ τα τιράζ να δει κάποιος και καταλαβαίνει την εξαθλίωση του αθλήματος!!!!!!!
Θ άφηναν ΠΟΤΕ οι Κινέζοι και Άγγλοι την καταπόντιση της ιστορίας του αθλήματος τος?
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΑΝΝΙΑΣ το έκανε..............
Παρακάτω θα διαβάσετε ένα όμορφο άρθρο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. από το tennis news.
Οι διαφορές των Ολυμπιακών από το Wimbledon
Πολλοί είχαν συνδυάσει τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με το Wimbledon, διότι ουσιαστικά πρόκειται για δύο πολύ μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξενούνται αμφότερες στις εγκαταστάσεις του All England Club στο Λονδίνο. Πέρα από τις γνωστές διαφορές των δύο διοργανώσεων, υπάρχουν και κάποιες άλλες μικρότερες και λιγότερο γνωστές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σκόπιμα από τους διοργανωτές. Διαβάστε ποιες ήταν αυτές...
- Τα κλασικά snack bars αντικαταστήθηκαν από ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι να παρακολουθούν τους πόντους τρώγοντας ή πίνοντας κάτι.
- Παιζόταν μουσική στα γήπεδα, κάτι που δε γίνεται ποτέ στο Wimbledon.
- Το Centre Court αλλά και τα υπόλοιπα γήπεδα δεν ήταν πια ίδια, αφού είχαν καλυφθεί από μία ροζ-μωβ επιφάνεια με το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων.
- Η πρώτη μέρα των αγώνων μας φάνηκε ιδιαίτερα περίεργη, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του All England Club διεξήχθηκαν αγώνες χωρίς τα παραδοσιακά λευκά ρούχα, που ήταν υποχρεωμένοι οι αθλητές να φορούν για να αγωνιστούν στο Wimbledon. Στους Ολυμπιακούς οι τενίστες μπορούν να φορούν ότι θέλουν και οι περισσότεροι αν όχι όλοι επέλεξαν μπλούζες με τα χρώματα των χωρών που θα εκπροσωπήσουν.
- Τα παιχνίδια των ανδρών είναι μικρότερα, αφού ο νικητής του κάθε αγώνα κρίνεται στα 2 νικηφόρα σετ και όχι στα 3, όπως στα Grand Slam. Στον τελικό ωστόσο αυτό δεν ίσχυσε , αφού το παιχνίδι του χρυσού μεταλλίου είναι best of five.
- Μικρότερα ήταν και τα ταμπλό, αφού προφανώς η συμμετοχή δε ήταν μεγάλη όσο στο Wimbledon. Συγκεκριμένα, στα μονά των Ολυμπιακών Αγώνων αγωνίσθηκαν 64 άνδρες και 64 γυναίκες, ακριβώς δηλαδή οι μισοί και οι μισές από ότι στο Βρετανικό Grand Slam.
- To Club δεν είχε ποτέ μικτή ζώνη για τα ΜΜΕ, όπως απαίτησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
- Οι διοργανώσεις έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις για την κατανάλωση ποτών και έτσι αν τα μέλη θέλησαν να πιουν ένα ποτό το έκαναν ελεύθερα στο γήπεδα προπονήσεων του Aorangi και όχι μόνο στα μπαρ.
- Η παράδοση του Wimbledon θέλει τους πρωταθλητές να δειπνούν επίσημα στην πόλη, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε για τους χρυσούς Ολυμπιονίκες.
- Δε χρησιμοποιήθηκαν όλα τα courts του Championships, μόνο 12 από τα 19. Τα άλλα 7 ήταν μόνο για τις προπονήσεις των αθλητών.
No comments:
Post a Comment