Wednesday, March 6, 2019

Αφού είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ άθλημα που δεν έχει δικές του εγκαταστασεις πάει ΤΑΤΟΪ Club

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στην Ελλάδα το Davis Cup με Στέφανο Τσιτσιπά!

E-mailΕκτύπωση
Στέφανος Τσιτσιπάς

Οι Έλληνες φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τον Στέφανο Τσιτσιπά στην Αθήνα, όπου θα φιλοξενηθεί το τουρνουά της 3ης κατηγορίας του Davis Cup αυτή τη χρονιά!
Μετά και το συμβούλιο της ITF αυτής της Τρίτης, η επιτροπή του Davis Cup αποφάσισε να αναθέσει στην Ελλάδα τη διεξαγωγή του τουρνουά της 3ης κατηγορίας του 2019, στο οποίο θα αγωνιστεί και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εκπροσωπώντας για πρώτη φορά τη χώρα μας στην ιστορική διοργάνωση!
Πιο συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2019 - την εβδομάδα που ξεκινάει στις 9 Σεπτεμβρίου - οι αγώνες της 3ης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup, θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα και στο ΤΑΤΟΪ Club.
Στο τουρνουά, εκτός από την Ελλάδα φυσικά, θα λάβουν μέρος η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, η Εσθονία, η Λετονία, το Λουξεμβούργο, το Μονακό, το Μαυροβούνιο και η Πολωνία.
"Η διοργάνωση θα γίνει στο ΤΑΤΟΪ Club, όπου πραγματοποιήθηκε και το Fed Cup το 2018. Το αίτημα της ΕΦΟΑ έγινε δεκτό και τελικά παρέμεινε μόνη υποψήφια για τη διοργάνωση και μάλιστα σε μεγάλη ευχαρίστηση της ITF, αφού η διοργάνωση του Fed Cup το 2018 δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων των συμμετασχουσών χωρών", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ.
Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, κ. Σπύρος Ζαννιάς, είπε: "Εκφράζοντας ολόκληρη την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, θέλω να ευχαριστήσω την Διεθνή Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της στην ΕΦΟΑ και είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα είναι άψογη. Δύο συνεχόμενα χρόνια, αναλαμβάνουμε Παγκόσμιες Διοργανώσεις, γεγονός που πιστοποιεί την αγάπη και εκτίμηση προς την ΕΦΟΑ της Διεθνούς Οικογένειας του Τένις. Άλλη μια φορά ο Γιάννης  Μυτιληναίος φιλοξενεί γενναιόδωρα στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club τις Εθνικές μας Ομάδες. Η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά σηματοδοτεί την άνοδο της Εθνικής μας και μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΥΟ 2020."
Εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που αναμένεται να είναι φυσικά το κεντρικό πρόσωπο ολόκληρης της διοργάνωσης, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν επίσης οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης και Μάρκος Καλοβελώνης. Αρχηγός της ελληνικής ομάδας θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.
 Το ΓΙΑΤΙ δεν έχει εγκαταστάσεις το αθλημα του τέννις στην Ελλάδα, ρωτήστε το ποντίκι των υπονόμων......... 

2 comments:

Anonymous said...

Γεια σου, αυτό είναι για να σας ενημερώσω ότι η υπογραφή της LENDING-TREE έχει δεσμευθεί να βοηθήσει κάθε άτομο ή κυβερνητική εγκατάσταση, προκειμένου να επιτευχθεί μια αξιόπιστη δανείου με ελάχιστο επιτόκιο 3% στην περιοχή των 3.000 έως περιοχής 10 εκατομμύρια επείγουσα Μπορείτε χρειάζομαι τα χρήματα;
* Πολύ γρήγορο και εύκολο να αλλάξει τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
* Χαμηλό επιτόκιο 3%
* Επιστροφές μακροπρόθεσμα (1-30 ετών) περιόδου.
* Το δάνειο καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και είναι ευέλικτο.
* Πόσο καιρό χρειάζεται για να χρηματοδοτήσει; Μετά την παρουσίαση
αίτηση δανείου
Μπορείτε να αναμένετε την πρώτη απάντηση μέσα σε 24 ώρες.
Χρηματοδότηση 72-96 ώρες μετά τη λήψη των πληροφοριών
Χρειαζόμαστε.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία payday δάνεια εγκρίνονται εγκριθεί άδεια.
οικονομικής ενίσχυσης σε άλλες χώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αίτησης, επικοινωνήστε μαζί τους
Δάνεια.

Email: lendingtreegroupinc@gmail.com
Whatsapp: +1(213)4192419

Claudia Klein said...

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!