Saturday, December 15, 2018

FAKE NEWS

 Το ομολογούμε…..πέσαμε και εμείς στην παγίδα των ψευδών ειδήσεων. 
Δεν είναι αλήθεια ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ. Ζαννιάς δεν έχει βοηθήσει χρηματικά τον αθλητή του Στέφανο Τσιτσιπά, που με τις επιτυχίες του το 2018 έχει απασχολήσει τον παγκόσμιο αθλητικό τύπο.  
Ζητάμε συγνώμη και επανορθώνουμε μετά το αδιάσειστο  στοιχείο που βρήκαμε στη «Διαύγεια» της Ομοσπονδίας.
Ιδού το τεκμήριο της αθωότητας.



Πεντακόσια ολόκληρα ευρώ συνεισφέρει η Ομοσπονδία του κ. Ζαννιά, στα 29.500 ευρώ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής  ώστε οι τρεις, αθλητής και αθλήτριες μεταξύ των οποίων και ο Τσιτσιπάς, να πάρουν οικονομική βοήθεια για την Ολυμπιακή προετοιμασία τους, από 10.000 ευρώ.
Σου αναλογούν 166,66 ευρώ Στέφανε, προσφορά της Ομοσπονδίας σου και δεν πρέπει να είσαι αχάριστος. Οφείλεις στην επόμενη ανάρτησή σου στο Instagram, να ευχαριστήσεις τον  πρόεδρο για την αμέριστη συμπαράστασή του.
Με όλο το σεβασμό Κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, θα πρέπει και εσείς να ανασκευάσετε τις δηλώσεις σας. Δεν είναι δυνατόν να λέτε πλέον, «αξίζουν συγχαρητήρια σε σένα και τους γονείς σου, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι οι μόνοι που σε στηρίζουν».  Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά!
Ώρα όμως να σοβαρευτούμε.
Η σχέση του Ζαννιά με το χρήμα, είναι γνωστή στους  παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Για να καταλάβετε, αν υποθέσουμε ότι με το αριστερό χέρι εισπράττουμε και με το δεξί πληρώνουμε, το αριστερό δεν έχει κανένα πρόβλημα, εισπράττει κανονικά. Πρόβλημα παρουσιάζεται στο δεξί, είναι ατροφικό, και δεν μπορεί ο άνθρωπος να πληρώνει. Θεωρεί ότι η κρατική επιχορήγηση είναι δική του, και δεν έχει την υποχρέωση να την διοχετεύει στην ανάπτυξη του αθλήματος. Ρωτήστε τους παλιούς αθλητές Μαζαράκη και Γεμουχίδη, την παλιά αθλήτρια Ζαχαριάδου που για να εισπράξει τα οφειλόμενα, πήγε την ομοσπονδία στα δικαστήρια, το ίδιο και παλαιός πρωταθλητής και Εθνικόε προπονητής Νικόλας Κελαϊδής και οι τέσσερις βοηθοί προπονητές.
Εξάλλου για τη σχέση Ζαννιά- χρήματος, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αποκαλυφθεί επισήμως…..επ’ ακροατηρίω.
Εκείνο που εντυπωσιάζει στην προκείμενη περίπτωση είναι, αυτά τα άβουλα ανθρωπάκια που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Δεν βρέθηκε κανείς σύμβουλος να έχει την στοιχειώδη ευθιξία να του πει…. «πρόεδρε τι κάνουμε;….δεν ξοδεύψαμε ούτε ευρώ για τον Τσιτσιπά όταν ήταν νέος και τα χρειαζόταν…..και του δίνουμε 166 ευρώ τώρα, που έχει βγάλει εκατομμύρια;…μήπως γινόμαστε ρεζίλι;»
Νάταν το μόνο για το οποίο έχετε γίνει ρεζίλι κ. σύμβουλε!
…….εις το επανιδείν
Ο ΑΝΤΙσφαιριστής

No comments: