Thursday, October 19, 2017

ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!.... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

 Αύριο, 20 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή, λήγει η προθεσμία της μεταγραφικής περιόδου αθλητών και αθλητριών για το 2017, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

 

Μετεγγραφές 2017: Αίτηση – Δικαιολογητικά – Κανονισμοί

 Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η μεταγραφική περίοδος αθλητριών και αθλητών για το 2017, η οποία ορίστηκε από 2 έως 20 Οκτωβρίου 2017.
Δείτε το διαβιβαστικό της Ομοσπονδίας , τον κανονισμό και την αίτηση των μετεγγραφών στα αρχεία που ακολουθούν:
Ακολουθώντας την προτροπή του Δελτίου Τύπου, ανατρέξαμε στον κανονισμό των μεταγραφών και στο δΑιαβιβαστικό της Ε.Φ.Ο.Α..
Για διαβάστε.
Να ανακεφαλαιώσουμε:Επιτρέπεται μία μόνο μεταγραφική περίοδος κατά την διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους, το χρονικό διάστημα της οποίας ορίζεται από την 1η έως την 15η Νοεμβρίου εκάστου έτους. Αν το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφασίσει διαφορετικά ως προς το χρόνο διενέργειας των μεταγραφών, τότε αυτό γίνεται «για σοβαρό λόγο πλήρως αιτιολογημένο».Αυτά λέει ρητώς, το άρθρο 15 του κανονισμού μεταγραφών της Ομοσπονδίας με τις υπογραφές του προέδρου κ. Ζαννιά  και του Γενικού Γραμματέα κ.Σταματιάδη.
Δέστε τις υπογραφές τους στο τέλος του κανονισμού μεταγραφών. 

 


Ας πάμε τώρα στο διαβιβαστικό της Ομοσπονδίας για να μάθουμε τον σοβαρό λόγο για τον οποίο οι μεταγραφές μεταφέρθηκαν ένα μήνα πιο μπροστά, καθώς επίσης πως αιτιολογείται αυτή η απόφαση.



Υπάρχει κανένας χριστιανός να μας βοηθήσει να βρούμε, που στο διαβιβαστικό αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο άλλαξε η προκαθορισμένη από τον κανονισμό, χρονική περίοδος των μεταγραφών; Εμείς όσο και αν προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι σχετικό.
Παρανομήσανε πάλι τα παλικαράκια... με τις υπογραφές τους φαρδιά-πλατιά.
Και καλά ο Ζαννιάς, είναι μια κατηγορία μόνος του... «το παρανομείν δευτέρα φύση» Εσύ ρε Σταματιάδη που «υποτίθεται» ότι είσαι νομικός και υποτίθεται ως καθ’ ύλην αρμόδιος για αυτά τα θέματα στην ομοσπονδία, δεν σκέφτηκες να του πεις..... «κ.Ζαννιά» ή «Σπύρο» ή «ρε μαλάκα» ανάλογα με τον βαθμό οικειότητας ....ξέρεις για να είμαστε εντάξει με τον κανονισμό, πρέπει στο διαβιβαστικό να βάλουμε  ένα λόγο.
Τίποτα, ούτε καν σας απασχόλησε! «Στα μέζεά σας, του κατώτερου ουροποιητικού σας συστήματος» κατά πως λέει κι´ο συμπολίτης σου κ. Ζουράρις.
Το σκεπτικό τους είναι... «κάνουμε ότι θέλουμε, και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν»
Παρανομούμε και δεν χρειάζεται να κρατήσουμε ούτε τα προσχήματα, επειδή κανείς δεν μας ελέγχει. Απλά,....μα τόσο απλά. Γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Τι ΣΥΡΙΖΑ μου λέτε τώρα ... και πράσινα άλογα. Ότι γινόταν με τους άλλους τα ίδια γίνονται και σήμερα με τούτους, ....τουλάχιστον σε ότι αφορά την Ομοσπονδία του τένις. Το κακό για την τωρινή πολιτική εξουσία του αθλητισμού είναι, ότι δεν μπορούν να επικαλεσθούν άγνοια, για τα τεκταινόμενα σ’ αυτή την ομοσπονδία.Έτσι δεν είναι κύριε Ιούλιε Συναδινέ, Γενικέ Γραμματέα Αθλητισμού; 
Θα υπάρξουν κάποιοι που θα πουν.... «σιγά τώρα τι έγινε, έφερε ένα μήνα πιο μπροστά τις μεταγραφές» Κι’ όμως αν διαβάσετε τι λέει το άρθρο 6 του κανονισμού μεταγραφών, θα αλλάξετε γνώμη.


Κατά το άρθρο αυτό, όποια αθλήτρια και όποιος αθλητής συμπληρώσει το εικοστό έκτο (26) έτος της ηλικίας του, του επιτρέπεται η ελεύθερη μεταγραφή σε σωματείο της αρεσκείας του, χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου του. Ο κ. Ζαννιάς λοιπόν με την παρανομία που κάνει μεταφέροντας χωρίς λόγο την χρονική περίοδο των μεταγραφών από 1 έως 15 Νοεμβρίου που ορίζει ο κανονισμός στις 2 έως 20 Οκτωβρίου, δημιουργεί το εξής πρόβλημα. Αν κάποιοι αθλητές, άνδρες και γυναίκες, έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 έως 31 Οκτωβρίου και συμπλήρωναν βάσει κανονισμού, το εικοστό έκτο(26) έτος της ηλικίας τους χάνουν το δικαίωμα της ελεύθερης μεταγραφής.
Αλλά είπαμε....Ζαννιάς είναι αυτός. Είδος ανάδελφο!

 

 

 

 

No comments: