Wednesday, January 18, 2017

Αφού διαλύσαμε το Ελληνικό τένις ας ρημάξουμε και το Ρωσικό!

Ο Σπύρος Ζαννιάς συναντήθηκε με τον Σαμίλ Ταρπίσεφ

 

18/01/2017
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΝΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΙΛ ΤΑΡΠΙΣΕΦ
Συναντήθηκε χθες στην Μόσχα, ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης & Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σαμίλ Ταρπίσεφ, μετά από πρόσκληση του κ. Ταρπίσεφ.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης & Μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας κ. Στέφαν Τσβέτκοβ.
Συζητήθηκε η συνεργασία των δύο Εθνικών Ομοσπονδιών, για την ανάπτυξη του τένις και ειδικότερα το ενδιαφέρον της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την Ελλάδα, για συνεργασία σε εκπαιδευτικά αναπτυξιακά πρότυπα που διαχρονικά έχουν καθιερωθεί στην Ρωσία. Ήδη από το 2016 ομάδες επιλεγμένων αθλητών από την Ρωσική Ομοσπονδία έχουν έλθει στην Βόρειο και Νότιο Ελλάδα για προπονήσεις, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία.
Συμφωνήθηκε να ερευνηθεί μόνιμη συνεργασία των δύο Εθνικών Ομοσπονδιών, με δεδομένη τη μεγάλη πρόοδο του τένις στην Ελλάδα και τις άριστες συνθήκες από τον μήνα Μάρτιο έως και τον μήνα Νοέμβριο.
Τον επόμενο μήνα, κλιμάκιο υπό τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Σαμίλ Ταρπίσεφ θα βρεθεί στην Ελλάδα προς τον σκοπό αυτό.
Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς επιστρέφοντας από την Μόσχα  έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα αποτελέσει γεγονός για την οικογένεια του Ελληνικού Τένις σταθερή  συνεργασία σε αναπτυξιακά προγράμματα στα πρότυπα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με την συμμετοχή διδασκόντων, προπονητών  και νέων αθλητών από την Ρωσία και την Ελλάδα και ίσως από άλλες χώρες. Είναι γνωστές σε όλους οι επιδόσεις αθλητών/τριών από τη φίλη Ρωσική Ομοσπονδία τόσο στον Διεθνή χώρο όσο και σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων».

Από το Γραφείο Τύπου ης ΕΦΟΑ
 http://efoa.gr/o-spuros-zannias-sunantithike-me-ton-samil-tar/

No comments: