Wednesday, October 19, 2016

Ο τρύπιος ντενεκές Ζαννιάς -Το χαμένο ονειρο του Ολυμπιακού Κέντρου!

Εγκαίνια με "Fedal"! (vids+pics)

E-mailΕκτύπωση
Rafael Nadal - Roger Federer
O Rafael Nadal είχε τη χαρά να εγκαινιάσει την ακαδημία του σήμερα στο Μανακόρ της Μαγιόρκα και μαζί του ήταν και ο Roger Federer, δίνοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στην εκδήλωση. Ο Ελβετός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μεγάλο του αντίπαλο, αλλά και καλό του φίλο, Rafa.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω που θα στείλω τα παιδιά μου αν θελήσουν να μάθουν τένις", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Federer, που ήταν ο ειδικός προσκεκλημένος του Nadal, στα εγκαίνια της ακαδημίας του, Rafa Nadal Academy.
Η ακαδημία βρίσκεται στην πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και συνεχίζει να μένει ο Ισπανός - όταν δε βρίσκεται σε περιοδεία - το Mανακόρ της Μαγιόρκα. Θα φιλοξενεί παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το τένις και παράλληλα θα μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους για το σχολείο στην ακαδημία.
Υπάρχει τεράστιος σεβασμός και πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα στους δυο σπουδαιότερους τενίστες των τελευταίων δεκαετιών, που αθροιστικά μετρούν 31 κερδισμένους Grand Slams τίτλους. Αυτή δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το αποδεικνύουν.
"Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς που σε έχουμε εδώ", είπε ο Nadal, απευθυνόμενος στον Federer. "Εκπροσωπείς τις αρχές μας και είσαι υπόδειγμα για όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας."
Αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά στη φετινή σεζόν σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Nadal αναμένεται να πάρει μέρος στο Swiss Indoors, που φιλοξενείται στη γενέτειρα του Federer, τη Βασιλεία, την επόμενη εβδομάδα. Ο Ισπανός διεκδικεί ένα εισιτήριο για το ATP World Tour Finals του Λονδίνου (13-20 Νοεμβρίου). 
Αντίθετα, o Federer έβαλε πρόωρο τέλος στη φετινή του σεζόν και δεν αγωνίστηκε σε κανένα τουρνουά από το Wimbledon και μετά. Θα επιστρέψει στη δράση την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, για να αγωνιστεί στο Hopman Cup, στο Περθ της Αυστραλίας.


No comments: