Tuesday, September 29, 2015

Πελατειακή συναλλαγή κ Λυμπέρη ! 1 ψήφος κάθε τουρνουά!

Αντώνης Λυμπέρης: Η Άρτα δεν θα έπρεπε να επιλεγεί για τουρνουά Ε1

E-mailΕκτύπωση

Ο Αντώνης Λυμπέρης, ο άνθρωπος που έκανε πραγματικότητα τα τελευταία μεγάλα τουρνουά τένις στην Ελλάδα (Status Athens Open και Vogue Athens Open) έστειλε ανοιχτή επιστολή προς το τμήμα Αγωνιστικού Σχεδιασμού της ΕΦΟΑ, εκφράζοντας την αντίθεσή του για την επιλογή της Άρτας ως τόπο διεξαγωγής του 3ου E1.
Η επιστολή έχει ως εξής:
"Αναρωτιέμαι με ποιά κριτήρια επελέγη η πόλη της Άρτας για την διεξαγωγή του 3ου Ε1 στην κατηγορία Αγόρια & Κορίτσια 12 ετών.
1. Δεν συμμετείχε ικανός αριθμός αθλητών από την Άρτα, η έστω από την ευρύτερη περιοχή, (μία αθλήτρια από την Άρτα και μία από την Φιλιππιάδα μόνο συμμετείχαν), που θα ήταν ενδεχομένως ένας σημαντικός λόγος, εάν η περιοχή είχε ιδιαίτερη ανάπτυξη στο άθλημα. 
2. Η υποδομή του Ομίλου, (δεν αναφέρομαι στους ανθρώπους οι οποίοι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσουν στη διεξαγωγή των αγώνων), τα 4 γήπεδα παλιάς τεχνολογίας, που απαιτούν πολλές ώρες για να στεγνώσουν και οι εγκαταστάσεις παραμένουν μάλλον φτωχές για να έχουν κίνητρο να ταξιδέψουν τόσο μακριά οι αθλητές και οι συνοδοί τους από όλα τα μέρη της χώρας.
3. Η Άρτα είναι μια από τις πιο βροχερές περιοχές της Ελλάδος
4. Υψηλός βαθμός επικινδυνότητας λόγω της περίπου 10-ώρης οδήγησης πήγαινε-έλα (από Αθήνα) σε διαδρομή, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή
5. Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, που οι περισσότεροι από μας υπολογίζουμε και το τελευταίο Ευρώ καλούμαστε να ταξιδέψουμε πολλές ώρες με ιδιαίτερα μεγάλο κόστος. Αξίζει να αναφέρω μόνο ένα περιστατικό, πατέρας που προσπαθούσε να βρει κάποιον να τον πάρει μαζί του στην Αθήνα για να ταξιδέψει με οικονομικότερο εισιτήριο για Κρήτη, αφού από Θεσσαλονίκη του έβγαινε η ξαφνική επιστροφή λόγω της ματαίωσης του τουρνουά για λόγους βροχής, 300€ (one way
Πιστεύω ότι το κριτήριο για την επιλογή των μεγάλων τουρνουά πρέπει να είναι ένα και μοναδικό: Η μεγαλύτερη δυνατή ευκολία της μετακίνησης των αθλητών και των συνοδών τους με το μικρότερο δυνατό κόστος. Και φυσικά οι αγώνες να διεξάγονται στους μεγαλύτερους Ομίλους Αντισφαίρισης της χώρας με την καλύτερη υποδομή εγκαταστάσεων. 
Δηλαδή απλά στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, απ´ όπου προέρχονται και οι περισσότεροι αθλητές, στην Κρήτη, στην Πάτρα,  στην Καλαμάτα, στη Λάρισσα κλπ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Με τον νέο αγωνιστικό σχεδιασμό των 4 τουρνουά Ε1+ 4 Ε2 + 4 Ε3+ το Πανελλήνιο πιστεύω ότι η Άρτα και ο Όμιλος της, δεν είναι σε καμία περίπτωση μια από τις 4 κορυφαίες πόλεις για να διοργανώνεται ένα από τα τέσσερα Πανελλαδικά τουρνουά Ε1.
Θα πρέπει λοιπόν η ΕΦΟΑ και το υπεύθυνο τμήμα του αγωνιστικού σχεδιασμού να καταρτίσουν πίνακα με τις προδιαγραφές και την υποδομή που προσφέρει ο κάθε Όμιλος και να επιλέγει ανάλογα με το τουρνουά την κατάλληλη πόλη διεξαγωγής των αγώνων.
Αντώνης Λυμπέρης"
http://www.tennisnews.gr/greek-tennis/regional/19911-liberis-epistoli-efoa
Και για να σας ενημερώσουμε, ετσι μαζεύει 15 ψήφους ο κύριος Ζαννιάς και καταδυναστεύει το ελληνικό τεννις για μια 4ετια!
Αυτά!

No comments: