Thursday, April 2, 2015

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ «ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Νο 232 ΤΗΣ 19.06.2014

ΘΕΜΑ 3ο - Οικονομική ενημέρωση.
Τέλος ο Πρόεδρος κ. Ζαννιάς ενημερώνει – υπενθυμίζει ότι έχει δώσει στην Ομοσπονδία ταμειακές διευκολύνσεις για την κάλυψη επειγουσών αναγκών και λόγω του ότι έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα ζητά την επιστροφή τους, χωρίς να εμποδιστεί η εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας.  

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 2015: Χρηματικά Έπαθλα
Ανακοινώθηκε το χρηματικό έπαθλο για τους νικητές των μονών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2015, το οποίο προσφέρει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών. Τα έπαθλα ανά νικητή είναι:
ΝΙΚΗΤΗΣΠΟΣΟ
1ος Νικητής-1η Νικήτρια:1.000,00 €
2ος Νικητής-2η Νικήτρια:500,00 €
3ος Νικητής-3η Νικήτρια:250,00 €
4ος Νικητής-4η Νικήτρια:250,00 €
  
Ο μεγάλος «ευεργέτης» του Ελληνικού τένις, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Ζαννιάς, ζητά να του επιστραφούν οι ταμειακές διευκολύνσεις  που έχει κάνει στην Ομοσπονδία.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών του 2015, μετά από δύο χρόνια χωρίς χρηματικά έπαθλα, γίνεται με έπαθλα που προσφέρει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών.
Ότι δεν κάνει μια Ομοσπονδία και ο Πρόεδρός της, το κάνει ένας Όμιλος.
Μια Ομοσπονδία που έχει για Πρόεδρο ένα άτομο που ανήκει στην «Δ.Ο.Υ. των πλουσίων», όπου γίνεται έλεγχος για τη μεγάλη περιουσία που διαθέτουν, και πώς αυτή φορολογήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, την επονομαζόμενη ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου).
Αυτός λοιπόν ο πλούσιος δεν είπε μια φορά,.... «θα τα βάλω εγώ τα 2.000 ευρώ για τα χρηματικά έπαθλα του Πανελληνίου». Κατά τ’άλλα..... «ευεργέτης» του αθλήματος!
Μήπως είναι καιρός, μετά από 18 χρόνια ανεξέλεγκτης διαχείρισης,να σταλεί έλεγχος, για να δούμε ποιός ευεργετεί ποιόν; Ο Zαννιάς την Ομοσπονδία ή η Ομοσπονδία τον Zαννιά;

No comments: