Monday, October 6, 2014

O Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις τιμά το Ελληνικό τένις και τον Ζαννιά !! ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σιγά ρε παιδιά θα πνιγώ............

Παρών στο Παγκόσμιο Παράκτιας ο πρόεδρος της FISA
Παρουσία του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Jean-Christophe Rolland θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 16-19 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης με συνδιοργανωτή την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία .
Ο 46χρονος Γάλλος Ολυμπιονίκης θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 17 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ως το τέλος των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο παράκτιο μέτωπο της πόλης στα νερά του Θερμαϊκού.
Μάλιστα θα είναι το 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που θα παρακολουθήσει ως πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κωπηλασίας (FISA) αφού ανέλαβε καθήκοντα, παραλαμβάνοντας από τον Ντένις Όσβαλντ, στις 13 του περασμένου Ιουλίου κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Λουκέρνη.
Ο Jean-Christophe Rolland κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη θα έχει συναντήσεις τόσο με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη όσο και με τον πρόεδρο της Ελληνικής κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Καρρά με αντικείμενο την διάδοση της Κωπηλασίας στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.

No comments: