Thursday, April 3, 2014

Ζαννιάς....Ο χασάπης του Ελληνικού τένις!!

Ξεκινάει με Ντιμιτρόφ-Μάρκο
03.04.14
http://tennis24.gr/content/view/16171/88/lang,el/
dimitrov-kalovelonis14_408.jpg 


Η αναμέτρηση του Μάρκου Καλοβελώνη με τον Βούλγαρο αστέρα, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα ανοίξει το τριήμερο γεμάτο τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για την παραμονή στο 2ο γκρουπ της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup!
Τον Μάρκο Καλοβελώνη αντί του δεύτερου καλύτερου Έλληνα της κατάταξης, Αλέξανδρο Γιακούποβιτς, αποφάσισε να ρίξει στην πρεμιέρα ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας, Γιώργος Καλοβελώνης.

Δικαιολογώντας την απόφασή του ως "θεωρούμε τον αγώνα με τον Ντιμιτρόφ χαμένο", ο captain της ελληνικής ομάδας επέλεξε τον άπειρο πλην δυναμικό Μάρκο να αγωνιστεί μαζί με τον Θοδωρή Αγγελίνο και κατ'επέκταση να αντιμετωπίσει το μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις και της Βουλγαρίας, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία των αναμετρήσεων Ελλάδας-Βουλγαρίας για την παραμονή στο 2ο γκρουπ του Davis Cup.

Η αναμέτρηση του Ντιμιτρόφ, Νο15 στον κόσμο με τον 19χρονο Καλοβελώνη, Νο690 στην κατάταξη, θα ξεκινήσει στη 13:00GR-Novasports 4 ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας του κορυφαίου Έλληνα, Θοδωρή Αγγελίνου (Νο280) κόντρα στον δεύτερο καλύτερο Βούλγαρο της αποστολής, Ντίμιταρ Κουτρόφσκι (Νο344).

Το Σάββατο στα διπλα θα αγωνιστούν Γιακούποβιτς/Καπόγιαννης με Ντιμιτρόφ/Κουτρόφσκι ενώ στα δύο μονά της Κυριακής οι αναμετρήσεις Αγγελίνος-Ντιμιτρόφ και Καλοβελώνης-Κουτρόφσκι.

Τόσο για το διπλό του Σαββάτου (14:00GR) όσο και για τα δύο μονά της Κυριακής (10:00GR), ο captain της κάθε ομάδας μπορεί να αλλάξει τους αγωνιζόμενους, μέχρι και μια ώρα πριν την έναρξη των αναμετρήσεων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, με την παρουσία και των δύο αποστολών και όπως ήταν λογικό ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων.

Άνετος, χαλαρός, ευδιάθετος και επικοινωνιακός, ο 22χρονος Βούλγαρος είχε ηγετικό ρόλο στη συνέντευξη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική φιλοξενία.

"Σας ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή. Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη για το σκορ των αγώνων. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό στους αντιπάλους μας. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη αν και όλα μπορούν να συμβούν. Ας αρχίσει το παιχνίδι" είπε ο Ντιμιτρόφ.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου του Tennis24, Μαρίνου Ταχτσίδη, προς τον προπονητή των Ελλήνων, Γιώργο Καλοβελώνη, σχετικά με την επιλογή του Μάρκου Καλοβελώνη ως δεύτερη επιλογή πίσω απ'τον Αγγελίνο, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Αλέξανδρο Γιακούποβιτς, προκάλεσε την επέμβαση του προέδρου της ομοσπονδίας Σπύρου Ζαννιά ο οποίος με απαξιωτικό ύφος προς τον δημοσιογράφο, "διέταξε" τον Γιώργο Καλοβελώνη να μην απαντήσει και παρά τη διάθεση του captain να απαντήσει με ειλικρίνεια, ο κ.Ζαννιάς επέμενε ότι δεν χρειάζεται να απαντηθεί η συγκεκριμένη ερώτηση.

"Θεωρούμε τον αγώνα με τον Ντιμιτρόφ χαμένο. Είναι ένας χαμένος πόντος και γι'αυτό αποφάσισα να βάλω τον Μάρκο να παίξει μαζί του. Ο Γιακούποβιτς είναι πολύ έμπειρος στο διπλό. Φυσικά ο Αλέξανδρος μπορεί να αγωνιστεί στα μονά της Κυριακής" είπε, όσο πρόλαβε, ο Γιώργος Καλοβελώνης.

Αναλυτικά οι δηλωσεις των Ελλήνων παικτών

Αγγελίνος: "Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο καθώς έχει έρθει ένα πολύ μεγάλο όνομα. Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμνε για το καλύτερο και να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Μ. Καλοβελώνης: "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα αντιμετωπίσω τον Ντιμιτρόφ που είναι μεγάλος παίκτης. Βλέποντας και κάνοντας"

Γιακούποβιτς: "Είναι πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Εκτός απ'τον Ντιμιτρόφ, η Βουλγαρία έχει κι άλλους αξιόλογους τενίστες. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σίγουρα αυτή η αναμέτρηση είναι διαφορετική από τις προηγούμενες που έχουμε δώσει, λόγω της παρουσίας του Ντιμιτρόφ που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα θέλαμε την ίδια προσοχή να την είχαμε και στις προηγούμενες αναμετρήσεις μας. Η δουλειά έγινε πέρυσι όταν κερδίσαμε την άνοδο στην κατηγορία. Τώρα δεν θα παίζαμε εδώ αν δεν είχαμε κερδίσει πέρυσι"

Καπόγιαννης: "Θα είναι πολύ δύσκολοι αγώνες. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα"

Τα εισιτήρια για την Παρασκευή έχουν εξαντληθεί και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης αναμένεται να ζήσει τις καλύτερές του στιγμές.

Στις εγκαταστάσεις έχει γίνει πολύ δουλειά της τελευταίες ημέρες και οι άνθρωποι του ομίλου έχουν δουλέψει σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η τοποθέτηση της κερκίδας, χωρητικότητας περίπου 400 ατόμων, ήταν η καλύτερη επιλογή αφού το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων είναι τεράστιο, λόγω της παρουσίας του Ντιμιτρόφ.

Για τη συνάντηση Ελλάδας-Βουλγαριας έχουν εκδοθεί συνολικά 750 εισιτήρια για κάθε ημέρα. Το κόστος εισιτηρίου για κάθε ημέρα είναι 20,00 €.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΕΦΟΑ, Υμηττού 267, Αθήνα και τα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, Έβερτ 1 και Κεφαλληνίας, Ηλιούπολη. Οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων είναι: 1. Γραφεία ΕΦΟΑ, Πέμπτη έως Παρασκευή 8:30 – 20:30. 2. Γραφεία ΑΟΑΗ, Τετάρτη 19:00 – 21:30 και Πέμπτη έως Σάββατο 8:30 – 20:30.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή (4/4): Μ. Καλοβελώνης-G. Dimitrov, Θ. Αγγελίνος- D. Kutrovsky
Σάββατο (5/4): Α. Γιακούποβιτς/Χ. Καπόγιαννης - G. Dimitrov/ D. Kutrovsky
Κυριακή (6/4): Θ. Αγγελίνος- G. Dimitrov, Μ. Καλοβελώνης -D. Kutrovsky

ΦΤΑΝΕΙ...ΠΙΑ!!!



Ολοι γνωρίζουμε τον Κλεφτάκο,τον Γεμουχίδη,κτλ
Φουρνιές ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ παικτώνκαι παίκτριες, που τους πέθανε το σύστημα Ζαννιά για να επιβιώσει αυτός !!!
Οι αθλητές πεθαίνουν !
Ο Βασιλιάς Ζαννιάς ως πατρικτόνος του τένις ΖΕΙ!!!

No comments: