Sunday, February 9, 2014

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

Ημ/νία: 09-02-2014
Πηγη: http://clubs.pathfinder.gr/EFTA7/12222?forum=1927&read=328

Στις 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 είχα γράψει σχόλιο στο udemand (udemand.wordpress.com/πολιτικοι-που-προκαλουν/) για την περίπτωση Ιωαννίδη. Ο κύριος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ διαδέχτηκε τον κύριο ΟΡΦΑΝΟ και αντί να πάει στην Δικαιοσύνη το σκάνδαλο Ορφανού και πολλά άλλα τα συγκάλυψε και κάποια τα συνέχισε και όσους υπηρεσιακούς παράγοντες ήταν υπεύθυνοι τους κάλυψε.
Η ανοικτή διαδικτυακή επιστολή στον πρωθυπουργό αναρτήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2013 (http://clubs.pathfinder.gr/EFTA7/12222?read=308&forum=1927 )  που αφορά τους δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και οι δυο πρώην υφυπουργοί αθλητισμού.
Στις 27 Ιανουαρίου 2014 στην εκπομπή "ΔΙΚΗ στον Σκάϊ", με τον Έντιμο Δημοσιογράφο ΚυριάκοΘωμαΐδη, αναδείχθηκε και το σκάνδαλο Ιωαννίδη δια στόματος Γενικού Επιθεωρητού Δημόσιας Διοίκησης, κυρίου Λέανδρου Ρακιντζή. Σε ευρώ το άθροισμα της μέχρι στιγμής ζημιάς του Ελληνικού Δημοσίου-γιατί έπεται συνέχεια από την Ελληνική Δικαιοσύνη- είναι 15 εκατομμύρια ευρώ ο κύριος ΟΡΦΑΝΟΣ και 30 εκατομμύρια ο κύριος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ = 45 εκατομμύρια! Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ είναι ΦΥΛΑΚΗ για μίζες 50 εκατομμυρίων! Εσείς, αξιότιμε πρωθυπουργέ, τους λέτε ΜΠΡΑΒΟ θα σας κάνω και περιφερειάρχες! Ε Υ Γ Ε…
Έκαστος τόπος έχει την πληγή του, όπως έχει γράψει ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΙΔΗΣ και για την ΕΛΛΑΔΑεννοούσε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ. Δυστυχώς εγώ θα πω ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ "ΓΙΑΝΕΙ" ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

ΘΕΟΔΩΡΟΒΊΑ ΠΛΑΚΆ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γ.Γ.Α. ΚΑΙ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ
ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ

Επιμύθιον
Σκάνδαλα δεν είναι μόνον τα καταγγελθέντα, αλλά και το ακόμη χειρότερο Ηθικό σκάνδαλο των εκτός Τόπου και Χρόνου κολλημένων διαχειριστών της πολιτικής εξουσίας με την επιβράβευση τωνσκανδαλοποιών (τέτοιος πολιτικός αμοραλισμός σε προβληματίζει ως προς τον χαρακτηρισμό του) και την αλλαγή καρέκλας, για να συνεχίσουν απερίσπαστοι το διαβολάρεστο έργο   τους.                                                                                          Γιά.Σα.ς

No comments: