Saturday, September 27, 2014

Επρεπε να είναι στο πηγαδάκι της καφετέρειας του Ομίλου Αθηνών οποιος ενδιαφέρεται για το τένις!

Ωραίος καιρός και είμαστε μια μεγάλη παρέα στα τραπεζάκια του Ομίλου όπου φυσικά η κουβέντα γύρω από την οργάνωση του Ελληνικού τένις παίρνει και δίνει.
Ο Ομιλος είναι εδώ και χρόνια που γύρισε την πλάτη στον κοντό με την γραβάτα και στον ποκοπίκο.
Προτίμησε να δει το σπίτι του από να βλέπει το κατάντημα του αθλήματος που έβαλε την υπογραφή για να στηθεί η ΕΦΟΑ.
Οχι γιατί δεν αγαπά το άθλημα.
Αλλά για πιο λόγο να μπαινοβγαίνει στον Όμιλο ένας άνθρωπος που δεν ίδρωσε η φανέλα του για αυτό που έχει δηλαδή την θέση του πρόεδρου.
Το τι ιστορίες ειπώθηκαν δεν λέγεται
 Και φυσικά ΟΛΟΙ είχαν την ίδια άποψη
 Ο πρόεδρος έβαλε την ταφόπλακα του αθλήματος.
Ήταν ωραίο δειλινό
.Με μια Αθήνα ήρεμη.
 Ερχόταν Δευτέρα.
 Όλοι ετοιμαζόταν να δουλέψουν για να πάνε μπροστά ο καθ ένας αυτό που έχει στην ευθύνη του.

Ο Ζαννιάς σίγουρα θα τρέχει σαν σβούρα να γλύφει τον ένα και τον άλλο για να μην τον πιάσει η τσιμπίδα της λίστας Λαγκαρντ
Νομίζει ότι τον ξέχασε ο Ρακιτζής?
Χα..χα... χα...

Saturday, September 20, 2014

Μα καλά γιατί τον συκοφαντούμε έτσι βρε παιδιά τον Ζαννιά?




Αντίστροφη μέτρηση για το Ρίο με «Ολυμπιακές Δευτέρες»
Η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 ξεκίνησε για την ελληνική κωπηλασία. Με εισήγηση του επικεφαλής Ομοσπονδιακού προπονητή Τζιάνι Ποστιλιόνε και απόφαση του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ καθιερώνεται για επίλεκτους αθλητές η «Ολυμπιακή Δευτέρα» .
Για τέσσερις συνεχείς Δευτέρες, αρχής γενομένης από σήμερα 15/9, επίλεκτοι αθλητές κι αθλήτριες θα περνούν εργομετρικά τεστ στους τόπους κατοικίας τους προκειμένου να ελέγχεται η φυσική και αγωνιστική τους κατάσταση.
Το 2015 είναι χρονιά διεκδίκησης της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας και οι αγωνιστικές απαιτήσεις για όλα τα πληρώματα που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Ρίο είναι ιδιαίτερα υψηλές.
Οι 23 αθλητές κι αθλήτριες που θα μετάσχουν στις τέσσερις πρώτες Ολυμπιακές Δευτέρες είναι οι: Αγγελόπουλος Διονύσης, Αγγελοπούλου Αθηνά (ΝΑΣ), Ασουμανάκη Σοφία, Γιάνναρος Σπύρος, Αφεντούλης Νίκος (ΕΝΟΑ), Κόνσολας Γιώργος , Κόνσολας Λευτέρης (ΝΑΟ Σαλ.),Τζιάλλας Γιώργος, Τσίλης Γιάννης, Λαμπρίδης Απόστολος, Ντούσκος Στέφανος, Τσιάβου Αμαλία (ΝΟΙ), Χρήστου Γιάννης , Εμμανουηλίδου Θωμαής (ΝΟ Καστοριάς ), Χρηστομάνος Κωνσταντίνος (ΝΟΒΑ) , Παπασακελλαρίου Γιώργος (ΟΕΑΝΑΒ), Αθανασίου Χαρ , Πέργουλη Μαρία (ΝΟΘ) Πέτρου Ιωάννης (ΙΟΘ), Μαγδανής Παναγιώτης (ΝΟ Λήμνου) , Νικολαϊδου Κατερίνα, Καραμήτρος Θωμάς, Κακούρης Νίκος (ΝΟΚατ)
Τα εργομετρικά τεστ θα διενεργήσουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές :Τόλης Παλαιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης και Κώστας Κοντομανώλης 


ΠΡΟΣΟΧ¨Η
Πρέπει ν απαντήσουμε σ αυτό που κάνει η Κωπηλατική Ομοσπονδία

Εμείς έχουμε ξεκινήσει από το Πανελλήνιο Ανδρών Γυναικών.
Εκεί ο ποκοπίκο ανέλυσε το προπονητικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του τένις για τους Ολυμπιακούς του Ρίο.
Αυτή είναι οργάνωση .
Στις εγκαταστάσεις του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης ο παρών-απών πρόεδρος οραματίστηκε στην ταβέρνα ων Αθηνών , την ελληνική παρουσία του τένις στο Rio2016 με τους αθλητές του,τον Ομοσπονδιακό προπονητή,τους περιφερειακούς του και με τη σημαία μπροστά θα μας οδηγήσει στο καταποντισμό άλλη μία φορά 
Σ ευχαριστούμε Καίσαρ 
Οι δούλοι σε χαιρετούν  !

Δεν καταπίνεται με τίποτα αυτό το Πανελλήνιο Ανδρών -Γυναικών στην Θεσσαλονίκη!

Παγκόσμια λάμψη στη Θεσσαλονίκη
Με την συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας από 16-19 Οκτωβρίου με διοργανωτή τον Δήμο Θεσσαλονίκης και συνδιοργανωτές την Κωπηλατική Ομοσπονδία και την Μητροπολιτική Αναπτυξιακή ΑΕ. Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση του νυχτερινού διεθνή Ημιμαραθωνίου που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου όπου θα λάβουν μέρος χιλιάδες δρομείς. 
Περισσότεροι από 500 αθλητές κι αθλήτριες από 20 και πλέον χώρες του κόσμου , από το Χονγκ Κόνγκ ακόμη κι από τη Νορβηγία αναμένεται να δώσουν το παρών στον αγώνα που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα . Ανάμεσά τους και πολλοί Έλληνες κωπηλάτες και κωπηλάτριες που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο νέο αυτό τύπο κωπηλασίας που κερδίζει συνεχώς νέους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
«Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός με πολλαπλούς στόχους» τόνισε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς και συμπλήρωσε «Η Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα θα γίνει πόλος έλξης για εκατοντάδες φίλους της κωπηλασίας από όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα θα προβάλουμε μια νέα μορφή άσκησης που θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Ελλάδας. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι περισσότεροι από 120 εθελοντές θα στηρίξουν την διοργάνωση δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του κόσμου για το άθλημα και την πόλη. 
Τέλος θελω να ευχαριστήσω τον Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά και την Οργανωτική Επιτροπή του Νυχτερινού Μαραθωνίου που αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή πορεία με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και να προτρέψουμε τους αθλητές και τους συνοδούς του αγώνα μας να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στον Ημιμαραθώνιο και τις εκδηλώσεις του , ένα αγώνισμα που ταιριάζει στο προφιλ του κωπηλάτη».
O εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας Αντιδήμαρχος Κινητοποίησης της Κοινωνίας των Πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισμού τόνισε «Εκ μέρους Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, που βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης, σας καλωσορίζω. Η Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου αθλείται και γιορτάζει, στους δρόμους της αλλά και στο παράκτιο μέτωπό της. Χαιρόμαστε πολύ που αυτός ο σημαντικός θεσμός γίνεται στην πόλη μας.Η Θεσσαλονίκη θα είναι στο προσκήνιο της αθλητικής σκηνής . Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του επόμενου μήνα θα πάρουν μέρος αθλητές από το Χονγκ Κονγκ , από το Περού, χώρες και περιοχές της γης που δεν γνώριζαν που βρίσκεται η Θεσσαλονίκη. Στόχος του Δημάρχου και όλων μας είναι η τέλεση τέτοιων διεθνών γεγονότων, όπως ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας, που προκαλούν θαυμασμό, προσελκύουν κόσμο και τονώνουν την κίνηση της πόλης σε όλους τους τομείς. Η Θεσσαλονίκη ξέρει να αθλείται, ξέρει να διοργανώνει και ξέρει να γιορτάζει».
Ο Σπύρος Πέγκας πρόεδρος της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης ΑΕ από τους πρωτεργάτες της διοργάνωσης τόνισε : «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμβαίνουν ταυτόχρονα δύο τεράστια αθλητικά γεγονότα στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα να υπάρχουν τέτοιες συνέργειες, δυστυχώς έχουμε μάθει να λειτουργούμε ανταγωνιστικά. Η αποδοχή αυτής της σύμπραξης είναι αξιέπαινη και ευχαριστώ όλες τις πλευρές . Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που δουλεύουν αθόρυβα γι αυτή τη διοργάνωση και αναφέρομαι στην Μαρία Πασχαλίδου, τον Γιώργο Αρβανίτη, την Γιάννα Πιλιτσίδου, τον Θανάση Μητρούση και την Λία Τρίκα. Η πραγματοποίηση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος θα φέρει μεγάλα οφέλη στην πόλη μας και εμείς θα τα μετρήσουμε αυτα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και θα τα ανακοινώσουμε».
Τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης έδωσε ο Θανάσης Μητρούσης διευθυντής του παγκοσμίου και μέλος τόσο της Ελληνικής όσο και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Η κληρονομία που θα αφήσει το Παγκόσμιο στη Θεσσαλονίκη είναι να γνωρίσουν οι κάτοικοί της αλλά και οι επισκέπτες την πόλη μας μέσα από το νερό . Το θέμα θα είναι εκπληκτικό τόσο από μέσα όσο και απ έξω από το νερό αφού περίπου 500 Έλληνες και ξένοι αθλητές θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα».
Στη σημασία της παράλληλης διοργάνωσης δυο σημαντικών και διαφορετικών γεγονότων αναφέρθηκε ο Δρόσος Χριστόπουλος γενικός διευθυντής του 3ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου «Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα γεγονός που εκτός από αθλητικό, έχει επίσης κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και αποτελεί συμπλήρωμα της άλλης μεγάλης διοργάνωσής μας, του Διεθνούς Μαραθωνίου ‘Μέγας Αλέξανδρος’.
Με την ταυτόχρονη τέλεση του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας, η πόλη δείχνει ότι ξέρει να συνεργάζεται. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο ανάλογο προηγούμενο, είμαστε πάντως πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε κομμάτι αυτής της συνεργασίας»

Tuesday, September 16, 2014

Λέω μήπως είναι της Κολύμβησης?

Bac
της Μαδρίτης, η ελληνική αποστολή επέστρεψε στη βάση της. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν από πλευράς ΚΟΕ η Άννα Μαρκοπούλου μέλος του Δ.Σ και τεχνική σύμβουλος της Ομοσπονδίας, αλλά και ο Βαγγέλης Πάτρας, συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδα Ανδρών Σάκη Κεχαγιά, για να υποδεχτούν τα χρυσά κορίτσια των Γιώργου Μορφέση και Στέφανου Λέανδρου, με τους εκπροσώπους της Πολιτείας όμως, να λάμπουν διά της απουσίας τους. Η ελληνική ομάδα  απέδειξε ότι η γυναικεία υδατοσφαίριση, είτε σε επίπεδο ηλικιακών  κατηγοριών, είτε σε επίπεδο Γυναικών κρατά ψηλά τη σημαία της χώρας μας, η οποία παρά τα οικονομικά προβλήματα, σε τέτοιες καταθέσεις ψυχής λαμβάνει τους καρπούς των παιδιών της και στη συγκεκριμένη περίπτωση μια θέση στην κορυφή της Ευρώπης. Το μήνυμα ξεκάθαρο, η παραδοχή μία:  Έρχονται και άλλα μετάλλια γι’ αυτή τη χρυσή γενιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Άφιξη των Πρωταθλητριών Ευρώπης : «Έρχονται και άλλα μετάλλια»



Σ όλο τον κόσμο κομπάζει ότι είναι ο πετυχημένος πρόεδρος............                                    .Μάλλον παιδιά είναι σ άλλο άθλημα πρόεδρος!.                                                                   Δεν μπορεί να είναι στο τένις!

Αυτό το άθλημα είναι κάτω από τον πάτο!
Γεια σου προεδράρα του τίποτα!
Πήγαινέ και πάρε λίγη σκόνη από την κολύμβηση και την κωπηλασία .Θα τους φέρεις γούρι για να γίνουν σαν εσένα! 

Παΐδια!!!
 φτυστέ στον κόρφο σας μην ματιάσουμε την δουλειά αυτών των αθλημάτων που τιμούν την χώρα τους και φυσικά τους εαυτούς τους!
Προεδράρα και του χρόνου να σε ξαναψηφίσουμε !!!!!!!