Friday, May 31, 2013

Τ αποτελέσματα μιας ομοσπονδίας που σέβεται τους αθλητές της!

http://kopilasia.gr/uploads/images//3577_4551843276376_974675459_n.jpgΤην πρόκρισή της στον τελικό της Κυριακής όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη κι ένα μετάλλιο εξασφάλισε η Κατερίνα Νικολαϊδου μετά την κατάκτηση της 1ης στον προκριματικό του σκιφ ελ βαρών στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα κωπηλασίας Ανδρων-Γυναικών που ξεκίνησε την Παρασκευή στη Σεβίλη. 
Η πρωταθλήτρια της Κατερίνης δεν θα χρειαστεί να περάσει την διαδικασία του ημιτελικού κερδίζοντας μια μέρα ξεκούραση παραπάνω απο τις αντιπάλους της . 
Στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού στα νερά του Γουαδαλκιβίρ οι 8οι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου στο διπλό σκιφ ελ βαρών Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας κατέλαβαν την 1η θέση  και προκρίθηκαν στον ημιτελικό του Σαββάτου. Στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών το πρωί του Σαββάτου θα αγωνιστεί και ο Σπύρος Γιάνναρος που πήρε τη 2η θέση στον σημερινό προκριματικό καθώς και ο Διονύσης Αγγελόπουλος που αγωνίστηκε στον επαναληπτικό του σκιφ και τερμάτισε 2ος. 

Απο εκεί και πέρα μια δεύτερη ευκαιρία στους επαναληπτικούς θα έχουν η δίκωπος άνευ ελ βαρών των ανδρών που ήταν 3η με τους Γιώργο Κόνσολα-Νίκο Αφεντούλη, το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Αγγελοπούλου-Διαμάντη  που ηταν 5ες καθώς και  η δίκωπος άνευ η βαριά με τους Αλέξανδρο Λουλούδη- Κωνσταντινο Χρηστομάνο που ήταν 6η .

Τι κάνει το δικό μας κοτέτσι?
Ο δικός μας κόκορας μεθοδεύει εκλογές σε σωματεία 
Καί νομίζει ότι έκανε έργο.........
Θυμάστε μετά τις εκλογές που έκανε βόλτα ανά την Ελλάδα τάζοντας καινούργιο site?
Φυσικά δεν επρόκειτο να κάνει κάτι!
Απλώς ήθελε τζάμπα να προετοιμάσει της εκλογές της ΕΟΕ.
Το θέμα είναι.
Αφού όλα αυτά που μεθόδευσες μπήκαν σε μια γραμμή δεν κοιτάζεις το ίδιο πάθος που έχεις εναντίον των σωματείων που δεν σε ψηφίζουν να το διοχετεύσεις στην ανάπτυξη του αθλήματος.
Αρκεί να μην αναφέρουμε τι κρύβετε πίσω από τα διεθνή που μας έβγαλες στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό.

Γιατί όπως ξέρεις δεν τρώμε κουτόχορτο...........

Wednesday, May 29, 2013

Η ΕΦΟΑ!!!!!!!!! Σάπιο καράβι στην στεριά!!!!!!!!!


Ότι ποιανει στα χέρια του ο κόκορας το βουλιάζει.
λίγη υπομονή ακόμα

Tuesday, May 28, 2013

Ένας ιστορικός σύλλογος στα χέρια του κόκορα.........

Ο Μαρκαντωνάκης πρόεδρος στο Ηράκλειο Ο.Α&Α PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 27 Μάιος 2013 20:30
Ο Μανώλης Μαρκαντωνάκης εξελέγη πρόεδρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης που έγιναν απόψε στο Ηράκλειο Ο.Α &Α. Στις εκλογές υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή. Ψήφισαν 153 μέλη. Έλαβαν: Μαρκαντωνάκης Εμ. 103, Μπόγρης Κ. 94, Σπυριδάκης Ι. 88, Δελάκης Μιχ  87, Περδικογιάννης Στ. 85, Θεοδωράκης Στ. 85, Μαυράκης Ι. 84, Σπυριδάκης Εμ. 82, Αρναουτάκης Εμ. 64 (εξελέγησαν), Κιούλπαλη Β. 53, Ρομπογιαννάκης Δ. 51, Μαυρομάτης Εμ. 49, Πτερούδης Ε. 47, Στεφανίδης Γ  45, Μπλαβάκης Δ. 44, Κάργατζης Κ. 39, Κατσούλη Ελ. 37. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Βασίλας, Ριακιωτάκης, Περράκης.

Όποιος μου πει ότι το τένις θα πάει μπροστά θα του θυμίζω τις εκλογές του Ηρακλείου.........

Monday, May 27, 2013

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΕΝΙΣ... ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ ΤΟΥ

Για περισσότερο από 15 χρόνια οι εθνικές ομάδες τένις βρίσκονται στο έλεος ενός Βλάκα προέδρου, ενός παντελώς Άσχετου με το άθλημα, στα χέρια ενός Απατεώνα ολκής.
Αφού κατάφερε να διώξει από το ελληνικό τένις όλους τους άξιους (αθλητές,προπονητές, παράγοντες), ταλαιπωρεί τις εθνικές ομάδες επιστρατεύοντας ένα Ανδρείκελο για να εφαρμόζει ασυζητητί τις γελοίες αποφάσεις του. Έτσι όλα αυτά τα χρόνια το ελληνικό τένις ‘φυτοζωεί’ μεταξύ δεύτερης και τρίτης (τελευταίας) κατηγορίας!
Αυτός ο Βλάκας που έχει λεηλατήσει το ελληνικό τένις, κάθε φορά που οι εθνικές ομάδες ανεβαίνουν ένα σκαλοπάτι από τον παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πάτο, όπου τις έχει καταδικάσει να βρίσκονται, βγάζει ‘βαρύγδουπες’ ανακοινώσεις, απευθυνόμενος αποκλειστικά στους ηλίθιους που τον στηρίζουν και τους ανίδεους του χώρου.
Η αλήθεια είναι το αν αξίζει κανείς να ασχολείται με αυτόν τον Βλάκα, αλλά η γλοιώδης προκλητικότητά του δεν πρέπει να μένει στο απυρόβλητο.
Όχι ότι θα αλλάξει κάτι στο σάπιο σκηνικό που κινείται η Συμμορία του Φοροφυγά, αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας και την προσγείωση στην πραγματικότητα για όλους αυτούς που ανέχονται στην κυριολεξία αυτό το Ελεεινό Υποκείμενο.

Ακούστε τι λέει ο Βλάκας: 
Νέα Ομάδα με Προοπτική! ...οι τρείς από τους τέσσερεις είναι μεταξύ 19 και 23 ετών!
Ποιοί είναι λοιπόν οι τρείς με την προοπτική ...και ο τέταρτος που κατάφεραν τον ‘άθλο’ απέναντι στις ‘υπερδυνάμεις’ του πάτου ( Montenegro, Liechtenstein και FYROM)

Ας ξεκινήσουμε από τον ‘τέταρτο’.

Αλέξανδρος Γιακούποβιτς, 31 ετών, ο αθλητής ο οποίος είχε καθοριστική παρουσία στην άνοδο της ομάδας φέτος.  Με άλλα λόγια χωρίς τον 31χρονο πρωταθλητή θα ήταν πολύ αμφίβολη η άνοδος.
Να θυμήσουμε ότι πέρυσι ο Γιακούποβιτς αρνήθηκε την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα η οποία δεν κατάφερε την άνοδο απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Λιθουανίας του Berankis.
Για τον λόγο αυτό επιβραβεύτηκε από την ΕΦΟΑ του Βλάκα με κάρτα ελεύθερης συμμετοχής σε τουρνουά Challenger που διεξήχθη στην Αθήνα, ενώ οι αθλητές που συμμετείχαν στην εθνική ομάδα αλλά δεν είναι ‘πελάτες’ του Βλάκα τιμωρήθηκαν. Έτσι λειτουργεί το αξιακό σύστημα του Απατεώνα.

Οι υπόλοιποι 3 της προοπτικής...είναι τα ‘καλά παιδιά’ του προέδρου...η ‘πελατεία’ του.
Με αυτούς τους παίκτες, που κανείς από αυτούς δεν έχει να επιδείξει τίποτα το σημαντικό στο ανδρικό τένις, θα μεγαλουργήσει το άθλημα, κατά τον Βλάκα πρόεδρο!

Καπόγιαννης Χαράλαμπος: 23 ετών, δεν έχει καταφέρει τίποτα σημαντικό στην ερασιτεχνική του πορεία στο διεθνές τένις. Καλύτερη επίδοση το 1030 στην παγκόσμια κατάταξη του απλού και  το 1094 στην παγκόσμια κατάταξη του διπλού. Δεν έχει κατακτήσει ποτέ κανέναν διεθνή τίτλο. Έχει μπεί κατ’ επανάληψη από το παράθυρο στην εθνική ομάδα , ενώ του έχουν χαρίσει κάρτες ελεύθερης συμμετοχής εις βάρος καλύτερων αθλητών.

Μίκος Κωνσταντίνος: 21 ετών, δεν έχει καταφέρει τίποτα σημαντικό στην ερασιτεχνική του πορεία στο διεθνές τένις. Καλύτερη επίδοση το 1277 στην παγκόσμια κατάταξη του απλού και χωρίς να έχει ποτέ παγκόσμια κατάταξη στο διπλό. Δεν έχει κατακτήσει ποτέ κανέναν διεθνή τίτλο.

Καλοβελώνης Μάρκος: 19 ετών. Καλύτερη επίδοση το 1073 στην παγκόσμια κατάταξη του απλού και  το 1102 στην παγκόσμια κατάταξη του διπλού.
Ο αθλητής που είχε στην πορεία του μέχρι σήμερα (πολύ καλώς), ότι θα έπρεπε να έχουν όμως όλοι οι αθλητές με τις ίδιες και καλύτερες επιδόσεις... ‘ιδιωτική’ Ομοσπονδία (χορηγία  άπειρων καρτών ελεύθερης συμμετοχής ...χρηματοδότηση....απαραίτητητη προυπόθεση βέβαια για όλα αυτά...ο μπαμπάς να είναι το Ανδρείκελο του Βλάκα). Έτσι αποκτούμε και ‘ακούραστες’ συμμετοχές στην εθνική ομάδα, εις βάρος όμως καλύτερων αθλητών που έχουν το ‘ελλάτωμα’ να μην προσκυνούν το σύστημα της ρεμούλας του Απατεώνα.

Αναρωτιέται κανείς λοιπόν πιά είναι η προοπτική αυτής της ομάδας που ευαγγελίζεται ο Βλάκας. Του χρόνου θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και θα χρειαστεί να επιστρατευτούν και πάλι οι ‘βετεράνοι’ για να μην ξαναπιάσουμε πάτο. Του χρόνου ο Γιακούποβιτς θα είναι 32 ετών και ο Αγγελίνος 30. Ο Βλάκας δεν μας είπε τίποτα για την μη συμμετοχή του Αγγελίνου και για την μη συμμετοχή του Γεμουχίδη, όπως δεν μας λέει τίποτα για το τεράστιο χάσμα ανυπαρξίας ελλήνων αθλητών στις ηλικίες μεταξύ των 31 και των 20! Εδώ μιλάμε για 11 ολόκληρες τενιστικές γενιές που συμπτωματικά είναι οι χρονιές της άθλιας διοίκησής του. Και αυτός ο Βλάκας μιλάει για προοπτική.  Και υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι που συνεχίζουν να ανέχονται τα φλιναφλίματά του και να μην αντιδρούν. Θα μου πείτε...είναι δυνατόν να αντιδράσουν οι ηλίθιοι;

Πρόσφατα η εθνική ομάδα των γυναικών έπιασε ξανά πάτο. Εκεί δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις το Λαμόγιο. Δεν βγήκε κανείς από τους ‘θεσμικούς’ του χώρου να ρωτήσει γιατί η εθνική των γυναικών πήγε μόνο με 3 αθλήτριες και με τον ίδιο αποτυχημένο συνοδό. Ναι, μιλάμε για το ίδιο Ανδρείκελο που έχει αναλάβει εργολαβικά τις εθνικές ομάδες. Γιατί σνόμπαρε για άλλη μια φορά την εθνική ομάδα η Λένα Δανιηλίδου; Γιατί δεν συμμετείχε στην ομάδα η πιο ταλαντούχα νέα ελληνίδα αθλήτρια η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου; Σε όλη την ελληνική επικράτεια δεν υπάρχουν άξιοι προπονητές, δεν υπάρχουν άξιοι παράγοντες και η εθνική εκπροσώπηση αφήνεται στα χέρια ένος Βλάκα προέδρου και ενός Ανδρείκελου συνοδού; Οι κύριοι της αντιπολίτευσης με τι ακριβώς ασχολούνται;
Τα τενιστικά site σιωπούν. Και όχι μόνο σιωπούν αλλά κάποια από αυτά  κάνουν και εντυπωσιακές κυβιστήσεις, Όλα καλά λοιπόν. Θρίαμβος! Κερδίσαμε τα Σκόπια, την σκιά της ομάδας που μας ταπείνωσε πριν μερικά χρόνια μέσα στην Αθήνα.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται στο Παρίσι η γιορτή του τένις, το Roland Garros. Πόσοι έλληνες συμμετέχουν; Θα μας απαντήσει η ‘προοπτική της Βλακείας’;

Η προοπτική του ελληνικού τένις πάντως, όσο βρίσκεται στα χέρια Ηλίθιων και Ανίκανων είναι προδιαγεγραμμένη.




Τι κοινό έχουν οι δύο ανακοινώσεις με τον κόκορα του κοτετσιού ΕΦΟΑ ?

Όταν ο κόκορας βγάζει ανακοινώσεις για να θαυμάσει το έργο του - δηλ νικήσαμε την FYROM -ενώ κανονικά εάν είχε επενδύσει στα παιδιά μας και όχι στις ανύπαρκτες κατασκευές θα είχαμε 10 Κύργιους.
Αποδεικνύει ότι όταν έχεις τη σωστή οργάνωση, θα μας έδινε πρωταθλητές στους .100 του κόσμου .
Γιατί Ο Ελληνας ΜΠΟΡΕΙ
Ο κόκορας όμως ΜΠΟΡΕΙ ?εκεί είναι το ερώτημα!

Πάει στα 20 χρόνια η διοίκηση του
.Φουρνιές παιδιών με ταλέντο τα πέταξε γιατί δεν ήθελε να οργανώσει το άθλημα.
Όλη του η στόχευση  ΗΤΑΝ-ΕΙναι-και ΘΑ ΕΙΝΑΙ να βγάλει ένα ψήφο πουλώντας το άθλημα και φυσικά τον αθλητή του
Αυτός είναι ο στόχος του , ώσπου η λίστα Λαγκράνρτ να τον ξαποστείλει.
Μέχρι τότε σταμάτα να κακαρίζεις λέγοντας  ότι *τα τρία από τα τέσσερα μέλη είναι αθλητές από 19 έως 23 ετών* γιατί αυτό επιβεβαιώνει ότι πέταξες στα σκουπίδια επειδή δεν σου κάθισαν οι ψήφοι, όλους τους  ταλαντούχους αθλητές-τριες των περασμένων χρόνων.
Κλείσε το στόμα σου γιατί μας ξυπνά το κακάρισμα σου!!!!!!!!!!!


ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΤΕΪΒΙΣ: Νέα ομάδα με προοπτική
PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 26 Μάιος 2013 13:24
H εθνική ομάδα τένις επιστρέφει από το Σαν Μαρίνο έχοντας πετύχει τον στόχο της που ήταν η άνοδος της στην 2η κατηγορία του Κυπέλλου Ντέιβις. Τα κατάφερε κερδίζοντας με με 2-1 την FYROM στη συνάντηση- πλέι οφ. Η ελληνική ομάδα επιστρέφει εκεί που βρισκόταν πριν από δυο χρόνια. Η επιτυχία προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία διότι η ομάδα είναι πλήρως ανανεωμένη και στελεχώνεται βασικά με παίκτες μικρούς σε ηλικία.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νίκη-πρόκριση ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να συγχαρώ την Εθνική Ομάδα και προσωπικά τους Αλέξανδρο Γιακούποβιτς, Μάρκο Καλοβελώνη, Χάρη Καπόγιαννη, Κωνσταντίνο Μίκο και τον Γιώργο Καλοβελώνη για την άνοδο της Εθνικής στην ΙΙ κατηγορία του Davis Cup. H παρουσία τους στο Σαν Μαρίνο και η τελική νίκη επί της FYROM μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία για την συνέχεια, αφού τα τρία από τα τέσσερα μέλη είναι αθλητές από 19 έως 23 ετών».

    Μαγική πρεμιέρα για τον Κύργιο

E-mail Εκτύπωση

KYRGIOS-Nick-img8636 668
Ο Νικ Κύργιος κατάφερε στην πρώτη του συμμετοχή σε αντρικό ταμπλό Grand Slam στην καριέρα του, να πάρει την πρόκριση στον 2o γύρο του Roland Garros αφήνοντας μάλιστα εκτός συνέχειας το άλλοτε Νο8 στον κόσμο και νυν Νο48,Radek Stepanek. Ο Νικ επιβλήθηκε μετά από έναν μαραθώνιο αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 51 λεπτά, με 7-6(4), 7-6(8), 7-6(13).
Ο νεαρός Αυστραλός Ελληνικής καταγωγής πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κάνοντας την έκπληξη απέναντι στο φαβορί Radek Stepanek, σε έναν αρκετά ισορροπημένο αγώνα και για τους δυο τενίστες
Κανένας από τους αθλητές δεν έχανε το σερβίς, εκτός από το 2ο σετ στο 3-1 έκανε break ο Κύργιος και αμέσως μετά ο Stpanek, με αποτέλεσμα όλα τα σετ να οδηγηθούν στη λύση του tie-break.
Ο Κύργιος έσπασε το αντίπαλο σερβίς 1 φόρα (στο 3-1 του 2ου σετ) σε συνολικά 3 ευκαιρίες που είχε, πετυχαίνοντας επίσης και 10 από τους συνολικά 46 winners. Τα 38 αβίαστα λάθη αν και ήταν αρκετά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά ο Stepanek δεν ήταν αρκετά καλός από την γραμμή του σερβίς βγάζοντας 5 άσους, υποπίπτοντας σε 4 διπλά λάθη, ενώ υπέπεσε και σε 44 αβίαστα λάθη.
Ο 18χρονος Ελληνοαυστραλός πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους μετά από την κατάκτηση του Australian Open στα Juniors, καθώς και του Challenger στο Sydney. Πλέον βρίσκεται στο Νο262 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά μετά απ' αυτή την νίκη του στο Roland Garros σίγουρα την επόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται αρκετά υψηλότερα στην κατάταξη.
Στον επόμενο γύρο ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση μεταξύ των Philipp Petzchner και Marin Cilic.

Saturday, May 25, 2013

H FYROM έπαιξε με το όνομα Macedonia -Η διάλυση των σωματείων......... Προτεραιότητα του Ζαννιά!

Η εθνική έπαιζε κατηγορία και αντιμετώπιζε εθνικό θέμα.
H FYROM έπαιξε με το όνομα Macedonia
ΟΛΕΣ οι ομοσπονδίες όταν αντιμετωπίζουν ανάλογο θέμα αποσύρουν την ομάδα ώσπου να αλλάξει το όνομα ο διοργανωτής.
 ΚΑΙ 
ο Ζαννιάς απαθέστατος στο Ηράκλειο μεθοδεύει τις εκλογές ενός ιστορικού σωματείου.......
Αυτός είναι ο ρόλος μιας Ομοσπονδίας?
Καί 
ο Μακεδόνας Γενικός Γραμματέας και έφορος Αγωνιστικού τι κάνουν?
Απολαμβάνουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το διεθνή ξεπεσμό της χώρας τους?

Έλεος ρε Ζαννιά !!!!
Μια ψήφο έχασες!
Δεν έγινε και τίποτα .
Παντοδύναμος  ανακοίνωσες ότι είσαι στο site της ΕΦΟΑ !
Τι κυνηγάς !!!!!!!
Κοίτα την χώρα σου που την καταξευτέλυσες!
Περιμένουμε επιστολή προς την ITF να διορθωση το κείμενο
http://www.daviscup.com/en/news/148336.aspx

Τα παιδιά έκαναν το καθήκον τους ! Η ΕΦΟΑ τι έκανε ?

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΤΕΪΒΙΣ: Η Εθνική στην 2η κατηγορία PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 25 Μάιος 2013 18:48
H εθνική ομάδα γυρίζει από το Σαν Μαρίνο έχοντας στις βαλίτσες της την άνοδο στην 2η κατηγορία του Κυπέλλου Ντέιβις. Κέρδισε με 2-1 την FYROM στα πλέι οφ και επιστρέφει στην Ευρωαφρικάνικη Ζώνη. Η συνάντηση κρίθηκε στο διπλό όπου οι Μάρκος Καλοβελώνης και Αλέξανδρος Γιακούποβιτς νίκησαν τους Στέφαν Μίκοφ και Νταβίντ Μισέφσκι με 6-4, 6-3.

With just one day left of the 2013 Davis Cup by BNP Paribas Europe Zone Group III event, the promotion play-offs will feature Greece against Macedonia, while Norway will take on Georgia.
So far in this year's competition the results have gone according to the seedings and Saturday's play-offs are no different.
Top seeds Greece are scheduled to play Macedonia, who defeated Azerbaijan 3-0 on Friday, while Norway, seeded No. 2, will play Georgia with the winners of both ties earning a place in Europe/Africa Zone Group II next year.
In Friday's other matches, there was good news for San Marino, who eased past Armenia 3-0, and Turkey found the going similarly comfortable against Albania.
Malta snatched a 2-1 victory over Iceland and Montenegro defeated Liechtenstein by the same scoreline to complete the action.
For more information click here.





Μπράβο στα παιδιά!!!!!!!!!!

Επιτέλους και ένα ευχάριστο αποτέλεσμα για την εθνική ανδρών.
Να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι μας.
Μπράβο παιδιά!

Πρόωρες εκλογές στο Ηράκλειο ΟΑΑ

25.05.13
Image
 
http://tennis24.gr/content/view/13798/91/lang,el/
 
Επιστολή-καταγγελία για παρέμβαση της ΕΦΟΑ σε εσωτερικά ομίλων, απέστειλε ο Δημήτριος Καλπάκης, πρόεδρος του Ομίλου Αετός Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις πρόωρες εκλογές στον ιστορικό όμιλο Ηράκλειο Ο.Α.Α.

Αναλυτικά η επιστολή

"Στον ιστορικό όμιλο Ηράκλειο ΟΑΑ, 10 μόλις μήνες μετά τις εκλογές του 2012, καλούνται τα μέλη του να προσέλθουν πρόωρα στις κάλπες στις 27 Μαΐου έπειτα από ωμή παρέμβαση του προέδρου της ΕΦΟΑ Σπύρου Ζαννιά, του Αντιπροέδρου της ΕΦΟΑ Τάσου Δημολίτσα,  του Προέδρου της Ζ’ ένωσης Γιάννη Σπυριδάκη, του πρώην Ταμεία της ΕΦΟΑ Γιώργο Βασίλα, και του μέλους του Ηράκλειο ΟΑΑ Μανόλη Μαρκαντωνάκη, οι οποίοι αν και καλεσμένοι από το συμβούλιο του ομίλου ενορχήστρωσαν ολομέτωπη επίθεση απαιτώντας την παραίτηση δύο μελών του συμβουλίου, της Γενικής Γραμματέως Βασιλικής Κιούλπαλης και του εφόρου τένις Δημήτριου Ρομπογιαννάκη, επειδή τόλμησαν να είναι υποψήφιοι με την πρόταση Σερκεδάκη στις εκλογές της Ομοσπονδίας τον Σεπτέμβριο του 2012 ενάντια στον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Το συμβούλιο και ο πρόεδρος του ομίλου δεν άντεξε στις πιέσεις και μετά από μια σειρά παραιτήσεων προκήρυξε εκλογές όπου οι πραξικοπηματίες συμμετέχουν με περίσσιο θράσος διεκδικώντας την προεδρία του ομίλου.

Είναι λυπηρό σε ένα από τους πλέον ενεργητικούς και υγιείς ομίλους της Ελλάδος, εν έτη 2013, να συντελούνται τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές πράξεις και οι πραξικοπηματίες να “κυκλοφορούν” ανενόχλητοι σε αθλητικούς ομίλους δίνοντας το κακό παράδειγμα στην αθλητική νεολαία"     

Monday, May 20, 2013

Οι άνθρωποι του Ζαννιά!

Βαχαρούδης, Ράσιος.Γιακουμής.............

Ν αρχίσουμε ν αραδιάζουμε τι τους συνδέει με τον κόκορα?
Τους δίνουμε λίγο χρόνο!

Οι άσχετοι του κόκορα!

 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ου Ενωσιακού OPEN + 25 ετών. Α ΕΝΩΣΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 20 Μάιος 2013 07:04
 Η  Α΄ ΕΝΩΣΗ της Ε.Φ.Ο.Α.,  αναθέτει  στον:   Α.Ο.Α.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  την  διεξαγωγή      του  3ου  Ενωσιακού   OPEN  + 25  ετών.
1.    Η  υγεία  κάθε  παίχτη  είναι  προσωπική  υποχρέωση  και  ευθύνη.

Και αν τους μείνει κάποιος στο γήπεδο από στραμπούλιγμα  θα τρέχει ΜΟΝΟΣ του?

Sunday, May 19, 2013

Τι σας θυμίζει η ανάλυση Αυγερινού?

Λέει ο Αυγερινός...... Ένα κόμμα με «απίθανη ετερογένεια», «πολλές και συμπλεγματικές φιλοδοξίες συχνά μετρίων ανθρώπων για την κατάκτηση της εξουσίας», «ατόμων χαμηλού ήθους ή και σκοτεινών προθέσεων», «με χαμηλή παιδεία και έλλειψη αυτοσυνείδησης».

Το Θέμα είναι τι φταίει το άθλημα να έχει ανθρώπους από το πουθενά που γαλουχήθηκαν όπως αναφέρει παραπάνω.......
Τα έρμα τα παιδιά -αθλητές να εξαρτώνται από αυτόν!





Saturday, May 18, 2013

Όταν οι ανίκανοι έχουν θέση ευθύνης.

Τραγική η εικόνα  της διοργάνωσης του 
1oυ Ατομικού Περιφερειακού πρωτ. Βορράς-Νότος 10άρια
  

  

  
 Ο έφορος της ΕΦΟΑ από την Θεσσαλονίκη μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι δηλ των παιδιών ,

Που θα πάει όλη αυτή η φαρσοκωμωδία?
Αλλιώς παίζουν τα αγόρια, αλλιώς τα κορίτσια .
Οι κανόνες παιχνιδιού αλλάζουν ανάλογα με το φύλλο των αθλητών. 
Απορούν οι γονείς που παρακολουθούν τους αγώνες.
Αναρωτιούνται σε τσίρκο φέρανε τα παιδιά τους να παίξουν ?
Αγώνες που διοργανώνει η ΕΦΟΑ είναι αυτοί ?
Άλλου ταμπλό τ αγόρια 16, αλλού τα κορίτσια ταμπλό των 8 
Αλλού 2  αγόρια αλλού 1 κορίτσι.
Μήπως πρέπει να διεκδικήσουν και στον αθλητισμό την ισότητα?

Αχ που είσαι θεά της σοφίας Αθηνά να έρθεις να κάνεις εντατικό μάθημα αθλητικής συμπεριφοράς για μικρούς αθλητές στους ιθύνοντες του κόκορα και του κοτετσιού της ΕΦΟΑ!!!!!!!!
Θεέ και Κύριε τις μας επιφύλαξες να παρακολουθούμε σ αυτό το άθλημα  !

Thursday, May 16, 2013

Χρυσό μεττάλιο στη....ρεμούλα!


Καθυστερημένο αλλά πάντα επίκαιρο. Αποσπάσματα από το άρθρο του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου με τον παραπάνω τίτλο στο διαδικτυακό του χώρο, σχετικά με τα σκάνδαλα της Ολυμπιάδας του 2004 στη χώρα μας. Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να το δείτε στο http://www.enikos.gr/my-blog/71533,Xryso_metallio_sth_remoyla!_.html
δημοσίευση: 20/08/2012 18:11

«ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ του Λονδίνου άφησαν και οικονομικό κέρδος! Και μάλιστα σημαντικό! Η oργανωτική επιτροπή έβαλε στα ταμεία της 2,7 δισ. ευρώ. Συνολικά στα έσοδα της βρετανικής οικονομίας υπολογίζεται ότι η διοργάνωση απέφερε περίπου 13 δισ. ευρώ.......  
....Η είδηση αποτελεί συντριπτική μαχαιριά στην καρδιά του ελληνικού πολιτικού συστήματος, το οποίο «πέτυχε» οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά την Ολυμπιάδα της Αθήνας να μη γνωρίζει ακόμη κανένας το ακριβές κόστος της.....
 ....ΕΠΙΣΗΜΗ αποτίμηση στη χώρα μας για το 2004 δεν έγινε ποτέ! .....
....Στον φάκελο της ελληνικής διεκδίκησης είχαν προϋπολογισθεί 7,74 δισ. ευρώ. Οι εκτιμήσεις για το τελικό κόστος κινούνται μεταξύ 12 και 30 δισ. ευρώ. Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας εκτιμά ότι το συνολικό κόστος υπερέβη τα 12, ενώ ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s το υπολογίζει κοντά στα 30 δισ. ευρώ!.....
....Στην Αθήνα, βαριές κατασκευές, που υπερκοστολογήθηκαν κατά προκλητικό τρόπο, για να γεμίσουν οι τσέπες εργολάβων και εθνικών προμηθευτών, που πρωταγωνίστησαν στο «πάρτι» του 2004, σήμερα κυριολεκτικά ρημάζουν,......
 ....Γιατί δεν έγινε ποτέ επίσημη οικονομική αποτίμηση της Ολυμπιάδας της Αθήνας;.....
....Ποιους προστάτευσε το πολιτικό μας σύστημα; Και μέχρι πότε θα συνεχίσει να τους προστατεύει; Γιατί πέταξαν οι πολιτικοί μας στον κάλαθο των αχρήστων το συγκλονιστικό πόρισμα των τριών γενναίων δικαστών κ.κ. Ροντογιάννη, Κοκολάκη και Παρασκευόπουλου, που αποκαλύπτει σήμερα η «R» και που φέρνει στο φως πλήθος παρανομιών και όργιο σπατάλης;.....
 ....έστω και με οκτώ χρόνια καθυστέρηση, μπορεί να υπάρξει φως, μπορεί κάτι να μάθουμε, μπορεί κάποιοι να τιμωρηθούν... Είμαι περίεργος»

Είναι και περίεργος ο Νικολάκης....! Αναρωτιέται, ο καλός δημοσιογράφος «....Ποιους προστάτευσε το πολιτικό μας σύστημα; Αναρωτήθηκες ποτέ κ. Χατζηνικολάου ....ποιους προστάτευσε το δημοσιογραφικό μας σύστημα; Ρωτάς.... «μέχρι πότε θα συνεχίσει να τους προστατεύει;» Έλα ντε....και εμείς οι αφελείς έντιμοι, αυτό ρωτάμε, μέχρι πότε θα συνεχίσει να τους προστατεύει το πολιτικό μας αλλά και το δημοσιογραφικό μας σύστημα, διακεκριμένο μέλος του οποίου είσαι. Ο καλός δημοσιογράφος έχει συνέπεια λόγου και έργων. Με το να γράφεις αυτά που γράφεις, δεν βγαίνεις έξω από το κάδρο.
Πιστεύω ότι η ασυνέπεια  όταν είναι συνειδητή, εμπεριέχει στοιχεία ανεντιμότητας. Και εσύ, κ.Χατζηνικολάου ,δεν  είσαι συνεπής με τα γραφόμενά σου. Σφύριξες αδιάφορα στην καταγγελία σχολιαστή του κειμένου σου. Παραθέτω το σχόλιο για όσους τύχει και διαβάσουν αυτό το κείμενο.

 JOKER        Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012, 00:15
Νίκο καλησπέρα,
Εγώ θα σου αναφέρω ένα όνομα, επειδή γνωρίζω ότι αγαπάς και το τένις: Ζαννιάς Σπυρίδων...τον γνωρίζεις;
-ΠαλαιοΠασόκος, φίλος του Τσοχατζόπουλου, στο φιλικό περιβάλον του ΓΑΠ, ο κωλοτούμπας της ΕΟΕ (εκλογή Κούβελου)
-Εργολάβος... (έκανε πάρτυ το 2004 έχοντας το ασυμβίβαστο)
-Δεκαπέντε και βάλε χρόνια πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις...(δεκαπέντε και βάλε χρόνια λεηλατεί το δημόσιο χρήμα εις βάρος του αθλήματος )
-Υπεύθυνος επιτροπής λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ...(διέσυρε διεθνώς την χώρα στο σκάνδαλο με την ντοπαρισμένη αθλήτρια)
-Υπόδικος εδώ και πολλά χρόνια για κακούργημα (ο Λιάνης του έδωσε 1.050.000 ευρώ για να κατασκευασθεί το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδος ΟΚΑΒΕ...η υπόθεση 'αναπάυεται' ακόμη στους ανακριτές...ενώ τα χρήματα των Ελλήνων έχουν κάνει φτερά...!!!
Και αυτός οδεύει ακάθεκτος για τις επόμενες εκλογές στο άθλημα που διέλυσε...και το τραγικό είναι ότι θα συνεχίσει το καταστροφικό του έργο...γιατί απλούστατα σε αυτή τη χώρα είναι πολύ εύκολη η εξαγορά της ψήφου...και όχι μόνο!
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε...αλλά το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ μένει...!!!
Καμία κυβέρνηση δεν τον αγγίζει...καμία κυβέρνηση δεν τον ελέγχει...ο Κούβελος τον έσωσε...ακόμη και ο Τριανταφυλλόπουλος έχασε τον φάκελο Ζαννιά...!!!

Εάν αυτός ο τύπος δεν είναι η επιτομή της ΑΠΑΤΗΣ...δεν ξέρω ποιός άλλος μπορεί να συγκριθεί μαζί του...σίγουρα ο μέντοράς του Τσοχατζόπουλος.
Τον Τσοχατζόπουλο τελικά τον πιάσανε...αυτός όχι μόνο παραμένει ελεύθερος...αλλά κάνει και κυρύγματα περί θεσμών και αξιών!!!
Ποιός είναι τελικά αυτός ο τύπος...και φοβούνται να τον ακουμπήσουν;
Μάλλον τα λεφτά είναι πολλά...και οι εμπλεκόμενοι...'βαριά' ονόματα...

Να, μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση για δημοσιογραφική έρευνα...
ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

Γιατί εμείς αγαπητέ Νίκο...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΊΔΙΑ...

Ένας σωστός δημοσιογράφος θα ζητούσε στοιχεία ,για να αναδείξει το θέμα. Το έκανες;....όχι βέβαια! Και δεν το έκανες ,γιατί μπέρδεψες τις συνέπειες. Αντί να είσαι συνεπής με την δημοσιογραφική δεοντολογία, θεώρησες ότι πρέπει να είσαι συνεπής  με τις επιθυμίες του Ανδρέα,  του παλιού σου αφεντικού, συνεπής με τις ασυνέπειες του Μάκη, ομόσταυλου συναδέλφου σου, για να μη στεναχωρήσεις  τον φίλο σου τον Αντώνη του life style, που συνεργάζονταν  με το άλλον φίλο σας τον Σπύρο σε αθλητικά events. Ξέρεις πολύ καλά ποια επίθετα αντιστοιχούν στα μικρά ονόματα.
Έχουμε πλέον καταλάβει  τι γίνεται με αυτή την κοινωνική κλίκα των λαμόγιων, με αυτή την «κομμουνιστική νομενκλατούρα»  της «νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης»
Δεν  ξέρω ποιος θα πάρει το χρυσό μετάλλιο της ασυνέπειας, της ανεντιμότητας και της λαμογιάς,....όμως ξέρω ότι θα είναι άνθρωπος των Μ.Μ.Ε.,για να μην πω ότι, θα το μοιρασθούν πολλοί.

Wednesday, May 15, 2013

Το ΧΑΟΣ,του ΧΑΟΥΣ,ω....ΧΑΟΣ!!!!!!!!! Αυτή είναι η ΕΦΟΑ

1o Ατομικό Περιφερειακό πρωτ. Βορράς-Νότος 10άρια PDF Εκτύπωση E-mail 

Τετάρτη, 15 Μάιος 2013 12:16
Δείτε τις κληρώσεις και το πρόγραμμα για το 1ο Ατομικό Περιφερειακό πρωτάθλημα για Αγόρια Κορίτσια κάτω των 10 ετών που θα διεξαχθεί 17 με 20 Μαϊου 2013.


AΛΛΑΓΗ 1ου ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤ. ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 13 Μάιος 2013 07:50
Αλλαγή προκήρυξης 1ου Ατομικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Παίδων/Κορασίδων κάτω των 10 ετών Βορράς/Νότος.
Μετά από αιτήματα Σωματείων ανά την Ελλάδα η προκήρυξη τροποποιείται στα ακόλουθα σημεία:
1. Παρατείνονται οι δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 14/5/2013
2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/5/2013 στις 12:00.
3. Η ενημέρωση θα γίνει την Τετάρτη μετά τις 15:30 στα τηλέφωνα που αναφέρονται στις προκηρύξεις καθώς και από το site της Ε.Φ.Ο.Α.
4. Για τα παιδιά που δεν έχουν συμπληρώσει το 10 έτος της ηλικίας τους και δεν συμμετέχουν σε αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών η Κάρτα Ασφάλισης από 25 ευρώ ορίζεται στα 18 ευρώ.
5. Το παράβολο συμμετοχής από 20 ευρώ διαμορφώνεται στα 15 ευρώ.

1o Ατομικό Περιφερειακό πρωτ. Βορράς-Νότος 10άρια PDF Εκτύπωση E-mail  

Παρασκευή, 10 Μάιος 2013 11:42
Δείτε την προκήρυξη του 1ου Ατομικού Περιφερειακού πρωταθλήματος Βορρά - Νότου για αθλητές/-τριες κάτω των 10 έτών που θα διεξαχθεί στις 17-20/5/2013 στις παρακάτω έδρες:
Βορράς Ο.Α.ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
Νότος Α.Ε.ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Δήλωση συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 13/5/2013 και ώρα 12:00.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ!!!!!!!!

Μετά φταίμε εμείς όταν λέμε....
 * Κόκορα και κοτέτσι....συνέλθετε!!!! 
Με παιδιά έχετε να κάνετε ... όχι με κατασκευές γηπέδων τένις!!!!




Tuesday, May 14, 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Ολοκληρώθηκαν οι τελικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες στο πανελλαδικό τουρνουά juniors που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. Με υψηλού επιπέδου τένις οι μικροί αθλητές χάρηκαν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά την περίοδο των διακοπών τους δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στο άθλημα που αγαπούν και αγκαλιασμένοι νικητές και ηττημένοι γιόρτασαν τις επιτυχίες τους και έκλεισαν ραντεβού στις επόμενες διοργανώσεις.
 
Ο διοργανωτής Όμιλος Αντισφαίρισης Αγ. Παρασκευής δια του προέδρου του κου Γιάννη Σερκεδάκη, ευχαρίστησε το ΔΣ του ΟΑΚΑ και προσωπικά τον Ολυμπιονίκη Κο Πέτρο Γαλακτόπουλο, πρόεδρό του ΟΑΚΑ, για την παραχώρηση των γηπέδων του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης Αθηνών για τη διεξαγωγή του τουρνουά. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα να ζωντανέψουν ξανά τα γήπεδα που φιλοξένησαν τους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας από μικρούς αθλητές 8 εως 16 ετών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα.
 
Τις απονομές των επάθλων σε νικητές κα νικήτριες έκαναν το μέλος το ΔΣ του ΟΑΚΑ κος Κων/νος Κεχαγιάς, ο κος Αντώνης Λυμπέρης και ο πρόεδρος του Ο.Α. Αγ. Παρασκευής κος Γιάννης Σερκεδάκης.
 
Οι νικητές ανά κατηγορία είναι:
 
A10
1ος ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
2ος  ΑΣΤΡΕΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
3ος  ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΡΗΣ
4ος ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ
 
K10
1η ΛΑΚΗ ΜΙΚΑΕΛΛΑ
2η ΜΑΪΣΤΡΟΥ ΜΟΛΛΥ
3η ΚΑΜΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
4η ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
 
 Α12
1ος ΑΡΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2ος ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
3ος ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
 4ος ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
 
 Κ12
1η ΠΟΣΤΑΤΖΙΑΝ ΜΑΡΚΕΛΛΑ
2η ΜΠΟΣΕΡΩ ΝΕΦΕΛΗ
3η ΠΟΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
4η ΤΟΤΟΡΟΒΑ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ
 
Α16
1ος ΜΠΑΣΧΑΛΗΣ ΘΑΝΟΣ
2ος ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
3ος ΣΦΙΚΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4οςΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 
Κ16
1η ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2η ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΦΕΛΗ
3η ΒΑΒΟΥΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
4ηΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ


Από εμάς
Υπάρχουν ΠΡΟΕΔΡΟΙ που αγαπούν και σέβονται τα παιδιά τους .
Φροντίζουν να δίνουν όλον τους τον εαυτό για το καλύτερο!
Αγώνες στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης!
Το μεγάλο όνειρο!!!!!!!
 
Οι νικητές κάθε κατηγορίας παρέλαβαν κύπελλα, μετάλλια  και δώρα από την εταιρία FALKE

Monday, May 13, 2013

Και επειδή δεν καταλαβαίνει την ελληνική γλώσσα .......... να του την μάθουν άλλοι πρόεδροι!!!

13/05/2013
Κοινοβιο ενόψει Ευρωπαϊκού στο Σχινιά
Με την συμμετοχή 12 αθλητών των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και κάτω των 23  ξεκίνησε προπονητικό κοινόβιο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά  την Κυριακή 12/5 αμέσως μετά το φινάλε της Α΄φάσης του 79ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Ford .
To συγκεκριμένο προπονητικό κοινόβιο που θα διαρκέσει ως τις 26 Μαΐου διεξάγεται ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Σεβίλη από 28 Μαΐου έως 5 Ιουνίου. 
Αναλυτικά οι αθλητές που μετέχουν στο κοινόβιο είναι οι:  Σπύρος Γιάνναρος (ΕΝΟΑ), Αφεντούλης Νικόλαος (ΝΑΟ Σαλαμίνας), Κόνσολας Γιώργος (ΝΑΟΣ), Κόνσολας Λευτέρης (ΝΑΟΣ), Αγγελόπουλος Διονύσης (ΝΑΣ), Αγγελόπουλος Βασίλης (ΝΑΣ) Μαγδανής Παναγιώτης (ΝΟΛ), Νικολαϊδου Κατερίνα (ΝΟΚάτ), Διαμάντη Ελένη (ΝΟΙ), Μαγκλάρας Κωνσταντίνος (ΝΟΙ), Χρηστομάνος Κωνσταντίνος (ΝΟΒΑ), Λουλούδης Αλέξανδρος (ΝΟΒΑ)

ΥΓ Συνέβη κάτι ανάλογο προ πανευρωπαικών συναντήσεων  και το κρύψαμε ?

Γύρω από τα παιδιά του συνέχεια.........

Βλέποντας χθες τον Ολυμπιακό και το αίσθημα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας που προσέφεραν στον Ελληνικό λαό ήρθε ΑΜΕΣΩΣ  Η  ΣΎΓΚΡΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Βασιλακόπουλος έφερε τα παιδιά αυτά σ αυτήν την μεγάλη γιορτή και καταξίωση.
-Στους συλλόγους τους μάθανε μπάσκετ,
-στην ομοσπονδία γίνανε ομάδα,
-στην ομοσπονδία γνώρισαν το υψηλό επίπεδο στα καλέσματα των εθνικών τους ομάδων, 
-στην ομοσπονδία άνοιξαν τους ορίζοντες τους,
-στην ομοσπονδία ονειρεύτηκαν!
Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
Αυτά είναι τα παιδιά του Βασιλακόπουλου

ΤΩΡΑ 
Τα δικά μας παιδιά!
Γεμουχίδης,ΚλεφτάκοςΜαζαράκηςΓερασίμου Γεωργάτου κτλ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ?

Σίγουρα θυμήθηκε μετά από 19 χρόνια για τα τουρνουά της ΕΦΟΑ των 25.000 δολ  και τα παιδιά του.......
Βρε άντε να χαθείς !

Sunday, May 12, 2013

Ο κόκορας τρελάθηκε? η τρίζει η καρέκλα της ΕΦΟΑ?

Χρόνια τώρα τα * Νέα του τένις * προτρέπουν τον κόκορα να γίνει πρόεδρος του αθλήματος και όχι της λοβητούρας.
Τώρα,,,,που σέρνεται η καθαίρεση του θυμήθηκε να βγαίνει στα περιοδικά και να τάζει τουρνουά 25.000 δολαρίων.


Δηλαδή, Όταν εμείς τον πιέζαμε, τα λεφτά που παίρνει από το κράτος να τα βάλει σε τουρνουά ώστε να γίνουμε δύναμη και οι αθλητές μας να μην τρέχουν σαν τις άδικες κατάρες σ όλο τον κόσμο είμασταν οι άνθρωποι που τον κυνηγούσαμε?.....
Τώρα τι άλλαξε κόκορα?
Κατάλαβες ότι δεν έχει λεφτά από την ΓΓΑ και τρίζει η καρέκλα και θυμήθηκες τα *Νέα του τένις*?
Βγήκες στην αγορά και κάνεις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι?
Γιατί τα τουρνουά σου δεν γίνονται στο Ολυμπιακό στάδιο?
Τι κρύβεται πίσω από τις τελευταίως συνεργασίες ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ΕΦΟΑ?
Περιμένουμε ΚΑΘΑΡΕΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΪΕΣ, όχι τις γνωστές ΑΦΕΑ παράδειγμα!

Και προ παντός σε ξέρουμε από την καλή και την ανάποδη ΠΛΕΟΝ!!!!!!!
Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε  και εσύ και τα παιδιά σου!!

Friday, May 10, 2013

Καλώ για άλλη μια φορά την Πολιτεία να παρακολουθήσει την εξέλιξη της δραστηριότητας της Ομοσπονδίας του Τένις, στη συμβολή της στην Εθνική Οικονομία.

.....Εθνική Οικονομία?

Μα αυτός, ΟΤΑΝ η ΓΓΑ έδινε τα εκατομμύρια, τα σκόρπιζε  μόνος του ...κανείς δεν έμαθε ΠΟΥ? 
Πέταξε στα σκουπίδια νέα παιδιά που δούλεψαν σκληρά για ν ανοίξουν τα φτερά τους και να κάνουν τ όνειρο τους!
Και ΟΜΩΣ τα σακάτεψε με την αδιαφορία του
....ΜΟΝΟ που στην ΕΦΟΑ ήταν ο Ζαννιάς που θυμήθηκε το 2013 ότι το άθλημα μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές του και την ελληνική οικονομία..........
Η εθνική Ανδρών και Γυναικών στον πάτο!
Μπορείς να μας πεις με τις μεγαλοστομίες σου που είναι τα λεφτά των αθλητών (γιατί γι αυτούς τα έδινε ο ελληνικός λαός ΟΧΙ για να ζεις ΕΣΥ καλά κι η οικογένεια σου)
Θα μιλήσεις γι αυτά τα παιδιά που πέταξες εν ονόματι της ποταπής αδιαφορίας για το άθλημα σου?
Θα μας πεις σ αυτά τα 19 χρόνια ποια παιδιά θα παίξουν στο οικονομικό παραμύθι που θυμήθηκες σήμερα που κρίνετε η ύπαρξη του αθλήματος  -να σταματήσει  η αυτονομία του- 
Τ Ι  ΕΚΑΝΕΣ  ΕΣΥ?

Μάλλον γήπεδα  σ όλες τις πόλις της Ελλάδος!

................Καλώ για άλλη μια φορά την Πολιτεία να παρακολουθήσει την εξέλιξη της δραστηριότητας της Ομοσπονδίας του Τένις, στη συμβολή της στην Εθνική Οικονομία. του 2004
Βρε παιδιά δεν έχετε γιαούρτια να του πετάξουμε!!! 

Τώρα που τα σκέφθηκε να τα λέει ΟΛΑ αυτά .... μετά 19 χρόνια!!!!!!!!!!!!

..............  Από την Hellenic Zeus στην MVS Tennis Systems   

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εκφράζω τα συγχαρητήρια στους Έλληνες και στις Ελληνίδες, που συμμετείχαν και είμαι βέβαιος ότι κάποιοι θα επιλέξουν το τένις ως επαγγελματική ενασχόληση. Η πληθώρα των αγώνων που υπάρχει στην χώρα μας, δημιουργεί δυνατότητες και επιθυμία επιλογής. Καλώ για άλλη μια φορά την Πολιτεία να παρακολουθήσει την εξέλιξη της δραστηριότητας της Ομοσπονδίας του Τένις, στη συμβολή της στην Εθνική Οικονομία.» 
http://efoa.org.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2126:-hellenic-zeus-mvs-tennis-systems&catid=3:greece&Itemid=63

Wednesday, May 8, 2013

Η αλεπού!...

Σας  ανακοινώνουμε ότι δυστυχώς για σένα η αλεπού δεν σκοτώθηκε αλλά είναι στο κοτέτσι σου και τρώει μια ...μια τις κότες σου , και οσονούπω έρχεται και η σειρά σου !!...

Monday, May 6, 2013

Πρέπει να δικαιολογήσουμε τις διακοπές μας στην Κρήτη..... Σάμπως αυτός πληρώνει!

zanias-zeusΤις απονομές των βραβείων στους νικητές και νικήτριες του 2nd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit έκανε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπύρος Ζαννιάς, ο οποίος αφού συνεχάρη για ακόμη μια φορά τους διοργανωτές, στάθηκε πολύ στη βοήθεια αυτών των τουρνουά για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.  «Τα στατιστικά στοιχεία μιλάνε μόνα τους. Οι Έλληνες αθλητές συνέλεξαν 114 πόντους. Που σημαίνει ότι τα τουρνουά αυτά είναι πάρα πολύ χρήσιμα, οι αθλητές και οι αθλήτριες βάλανε παιχνίδια στα πόδια τους και τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι μας. Άρα λοιπόν αυτή η προσπάθεια αποδίδει καρπούς και θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές, άλλη μία φορά, γιατί πραγματικά οι διοργανώσεις ήταν άψογες, από κάθε άποψη» είπε ο κ. Ζαννιάς.

Και συνέχισε: «Tο σημαντικότερο πέρα από τους βαθμούς, πέρα από τους πόντους και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα που βοηθιούνται πάρα πολύ τα παιδιά, θέλω να πω ό,τι εκατοντάδες πρεσβευτές δημιουργήθηκαν αυτές τις 5 εβδομάδες για τη χώρα μας, πέραν του συναλλάγματος το οποίο έμεινε εδώ, σε άμεσο οικονομικό αποτέλεσμα, δημιουργήθηκαν εκατοντάδες πρεσβευτές οι οποίοι θα προβάλλουν τη χώρα μας σε όλη τη γη, την ελληνική φιλοξενία, τη μεσογειακή διατροφή και όλα αυτά. Για άλλη μία φορά, κύριε Βουράκη, κύριε Καλαϊτζάκη σας συγχαίρω και θα τα πούμε ξανά το φθινόπωρο. »


ΥΓ
Να θυμίσουμε ότι ο κόκορας δεν πατάει στα πρωταθλήματα της Αθήνας και ούτε δίνει το χέρι στον πρωταθλητή Ανδρών για την νίκη του.
Το γιατί είναι στις απονομές το καταλαβαίνουμε ΟΛΟΙ.
Πάντως καλές διακοπές περάσαμε μέσα στην κρίση με ξένα λεφτά 
Έτσι δεν είναι κόκορα και κοτέτσι?
Πάντως κουτόχορτο δεν τρώμε!

Sunday, May 5, 2013

Ψάχνω στην Διαύγεια μήπως πέρασε κάποιο κονδύλι για υποστήριξη σε τέτοια παιδιά ............


SHE DID IT AGAIN!
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε το δύο στα δύο στο 2nd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit! H 16χρονη ταλαντούχα αθλήτρια επικράτησε στον τελικό της Pei-Chi Lee με 7-6(4), 3-6, 6-2 και πανηγύρισε τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της στα γήπεδα του Lyttos Beach Hotel.
SHE DID IT AGAIN!
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε το δύο στα δύο στο 2nd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit! H 16χρονη ταλαντούχα αθλήτρια επικράτησε στον τελικό της Pei-Chi Lee με 7-6(4), 3-6, 6-2 και πανηγύρισε τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της στα γήπεδα του Lyttos Beach Hotel.

ΥΓ
Ψάχνω στην Διαύγεια μήπως πέρασε κάποιο κονδύλι για υποστήριξη σε τέτοια  παιδιά ............
και δεν το πήρα χαμπάρι!
Αδίκως βέβαια!
Ο πόνος του κόκορα   είναι να βγάλει καμιά προμήθεια από όλα αυτά που δύσκολα μπαίνουν ΠΙΑ στο ταμείο της ΕΦΟΑ.
Βέβαια όταν δεν είσαι ικανός να βγάλεις για να ζήσεις από την δουλειά σου και αυτά της ΕΦΟΑ είναι βούτυρο στο ψωμί του κόκορα.
Το θέμα είναι ως πότε!!!!!!!

Saturday, May 4, 2013

Ο κόκορας στην Κρήτη για Πάσχα.... Ποιος πληρώνει?

Δεν είναι ερώτηση απλώς για να λέμε .....
Η ΑΦΕΑ πάντα φροντίζει τους γύρω από τον κόκορα να έχουν καλές διακοπές!
Τώρα γιατί στην Κρήτη?
Ο κολλητός του Βασίλας έχει μια κοινή ιστορία μαζί του..
Έβαζε την υπογραφή του  στο μπλόγ των επιταγών και παραδινόταν στον γραφείο του κόκορα .
Που να ξέρει που δινόταν και τι εξηπερετούσαν !
Θα το μάθει όμως σε λίγο .
Αν μη τι άλλο η ιστορία κόκορα και κοτέτσι μας έμαθε να έχουμε υπομονή.......
Όταν όλο το τένις πληρώνει από την τσέπη του γονέα για να υπάρχει ο κόκορας  και η παρέα του να  καλοπερνάει στα τουριστικά νησιά....... ρωτήστε τους συλλόγους που τον ψήφισαν  γιατί το έκαναν!
Καλό Πάσχα γονείς και αθλητές.

ΥΓ  Μην σας ξεγελά το "Hellenic Zeus ITF Pro Circuit"
Αυτά γίνονται για το προσωπικό του κέρδος.
Τελειώνει τώρα και πρέπει να κλείσουμε τα τεφτέρια μας!