Wednesday, October 31, 2012

Ιωαννίδης και η λίστα Λαγκάρντ και φυσικά Ο Ζαννιάς!

Ο Ιωαννίδης για δεύτερη φορά ΥΦΥΠΟΥΡΓΌΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ σε μια εκπομπή τελευταία στο Σκαι, έφυγε γιατί δεν μπορούσε να δεχθεί ότι του ανεφέρε ο Θωμαίδης.

Φυσικό λοιπόν ήταν να μην τον απασχόλησε το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.

Τι τον νοιάζει τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ για τον πρόεδρο μιας Ομοσπονδίας που βγάζει λεφτά έξω!
Τι τον νοιάζει τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ για τον πρόεδρο μιας Ομοσπονδίας που ο Ρακιτζής του έστειλε στις υπηρεσίες του να του κάνουν έλεγχο και αυτοί δεν κάνουν
Τι τον νοιάζει τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ για τον πρόεδρο μιας Ομοσπονδίας που έχει Συλλόγους πάνω από 300 και εμφανίζετε στις Γενικές Συνελεύσεις ΕΔΩ και έτη με τους ίδιους και τους ίδιους συλλόγους. Οι άλλοι που είναι?
Τι τον νοιάζει τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ για τον πρόεδρο μιας Ομοσπονδίας πως διαχειρίζεται τα λεφτά των φορολογουμένων πολιτών και το αγωνιστικό του επίπεδο είναι κάτω από τον τάφο
Τι τον νοιάζει τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ για τον πρόεδρο μιας Ομοσπονδίας που ουδέποτε αξιοποίησε το προϊόν του, μια και είναι μέσα στα 3 σ όλο τον κόσμο σε ποιόν προβολής
Τι τον νοιάζει τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ για τον πρόεδρο μιας Ομοσπονδίας που πέταξε τα λεφτά του Ελληνικού λαού ζητώντας να γίνουν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις αυτού του επιπέδου και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ Η ΕΦΟΑ ΑΓΩΝΕΣ  ΓΙΑ ΑΠΌΣΒΕΣΗ.
Τι τον νοιάζει τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ για τον πρόεδρο μιας Ομοσπονδίας ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈς ΤΟΥ Π΄ΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ παρά μόνο αν το στριμώξει η αντιπολίτευση........
Τι τον νοιάζει τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ για τον πρόεδρο μιας Ομοσπονδίας  που ΠΡΩΤΑ κάνει Γενική Συνέλευση και μετά βάζει στην εφημερίδα τον  ισολογισμό .......

ΕΔΩ κ Ιωαννίδη από όπου και αν πιάσεις τον ΖΑΝνια θα βρομίσει το χέρι σου και θα κάνεις βδομάδες μπουγάδα στο χέρι  σου με χλωρίνη για να καθαρίσεις.

Καταλαβαίνουμε ΓΙΑΤΙ φεύγετε από τις εκπομπές κ Ιωαννίδη,ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ.
Επιτέλους μην μας θεωρείται  ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ
Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ
ΤΝΤΤ

Tuesday, October 30, 2012

ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


Σχόλιο της... ΕΛΕΝΑ Χ.Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012, 10:30 σε άρθρο στο http://www.enikos.gr/my-blog/71533,Xryso_metallio_sth_remoyla!_.html

Ο θυμόσοφος λαός λέει... "Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια".
Έρχεται τώρα και μια επιστημονική έρευνα να αποδείξει ότι το ψέμα βλάπτει την υγεία...
Ερευνητές του καθολικού πανεπιστημίου Νοτρ Νταμ στην Ιντιάνα, παρουσίασαν μελέτη στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ψυχολογικής Ένωσης, σύμφωνα με την οποία, η επιλογή του ψέμματος ως βάση ή διάνθισμα στον προφορικό λόγο, η ασυνέπεια λόγων και πράξεων, επηρεάζει αρνητικά την υγεία...

Επειγόντως στο γιατρό.
Σπυράκο, κάνεις τακτικά τις εξετάσεις σου;

Monday, October 29, 2012

Χρυσό μετάλλιο στη... ρεμούλα!

http://www.enikos.gr/my-blog/71533,Xryso_metallio_sth_remoyla!_.html

Στο παραπάνω άρθρο του Ν.Χατζηνικολάου στο enikos.gr υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο που αναρτήθηκε πριν τις εκλογές της ΕΦΟΑ:

JOKER Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012, 00:15
Νίκο καλησπέρα,
Εγώ θα σου αναφέρω ένα όνομα, επειδή γνωρίζω ότι αγαπάς και το τένις: Ζαννιάς Σπυρίδων...τον γνωρίζεις;
-ΠαλαιοΠασόκος, φίλος του Τσοχατζόπουλου, στο φιλικό περιβάλον του ΓΑΠ, ο κωλοτούμπας της ΕΟΕ (εκλογή Κούβελου)
-Εργολάβος... (έκανε πάρτυ το 2004 έχοντας το ασυμβίβαστο)
-Δεκαπέντε και βάλε χρόνια πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις...(δεκαπέντε και βάλε χρόνια λεηλατεί το δημόσιο χρήμα εις βάρος του αθλήματος )
-Υπεύθυνος επιτροπής λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ...(διέσυρε διεθνώς την χώρα στο σκάνδαλο με την ντοπαρισμένη αθλήτρια)
-Υπόδικος εδώ και πολλά χρόνια για κακούργημα (ο Λιάνης του έδωσε 1.050.000 ευρώ για να κατασκευασθεί το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδος ΟΚΑΒΕ...η υπόθεση 'αναπαύεται' ακόμη στους ανακριτές...ενώ τα χρήματα των Ελλήνων έχουν κάνει φτερά...!!!
Και αυτός οδεύει ακάθεκτος για τις επόμενες εκλογές στο άθλημα που διέλυσε...και το τραγικό είναι ότι θα συνεχίσει το καταστροφικό του έργο...γιατί απλούστατα σε αυτή τη χώρα είναι πολύ εύκολη η εξαγορά της ψήφου...και όχι μόνο!
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε...αλλά το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ μένει...!!!
Καμία κυβέρνηση δεν τον αγγίζει...καμία κυβέρνηση δεν τον ελέγχει...ο Κούβελος τον έσωσε...ακόμη και ο Τριανταφυλλόπουλος έχασε τον φάκελο Ζαννιά...!!!

Εάν αυτός ο τύπος δεν είναι η επιτομή της ΑΠΑΤΗΣ...δεν ξέρω ποιός άλλος μπορεί να συγκριθεί μαζί του...σίγουρα ο μέντοράς του Τσοχατζόπουλος.
Τον Τσοχατζόπουλο τελικά τον πιάσανε...αυτός όχι μόνο παραμένει ελεύθερος...αλλά κάνει και κηρύγματα περί θεσμών και αξιών!!!
Ποιός είναι τελικά αυτός ο τύπος...και φοβούνται να τον ακουμπήσουν;
Μάλλον τα λεφτά είναι πολλά...και οι εμπλεκόμενοι...'βαριά' ονόματα...

Να, μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση για δημοσιογραφική έρευνα...
ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

Γιατί εμείς αγαπητέ Νίκο...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΊΔΙΑ... 

ttt

Sunday, October 28, 2012

Βρε παιδιά που είναι εκείνο το τυπάκι με το μουστάκι ( Ζαννιάς ) των Γενικών Συνελεύσεων?

Προσπαθώ να καταλάβω...
Εκείνος ο τύπος που δεν κάθεται πάνω από 2 λεπτά  στο ίδιο μέρος, σε κάθε Γενική Συνέλευση και έχει τους ΛΙΓΟΥΣ κολλητούς του
 -Σταματιάδη, Βασίλα, Αμουτζόγλου, Μακρή, Αθαναηλίδη,.Γρίβα, κ.τ.λ -να κατασκοπεύουν και να μεταφέρουν ότι λένε οι εκπρόσωποι των ομάδων.
Ξέρετε πως τους λέμε στην πιάτσα αυτούς ?
Το ολιγότερο ρου---νους!
Που είναι Όλοι αυτοί ιδίως ο γραμματέας του ιστορικού συλλόγου να βγάλει τον εαυτό του από αυτό τον υπόνομο που κατέληξαν το Ελληνικό τένις?
Που είσαι Βασίλα μου?
Φαντάσου να ονειρεύεσαι και εσύ καμιά χιλιάδα ... 
Τόσο κόπο έκανες!!!!
Όπως, όμως ξέρεις ΤΩΡΑ έφυγες .
Σίγουρα δεν του είσαι χρήσιμος.
ΜΟΝΟΣ σου θα βρεις τις λύσεις. 
Βλέπεις ο δικηγόρος της ΕΦΟΑ πληρώνετε από το τένις για ΟΛΑ αυτά που  κυνηγούν τον Ζαννιά και έξω από το τένις .
Εκτός της λίστας και οι νομικές ιστορίες ΤΖΑΜΠΑ.
Ρε τι έπαθε το Ελληνικό τένις?
Παιδιά από την Πέμπτη έχει να δούμε κείμενο στο site της ΕΦΟΑ 
Οι ποντικοί λένε ότι φεύγουν πρώτοι από το πλοίο.
Έτσι κ Σταματιάδη?
Ο δε λαλίστατος κοντός Χ Α Θ Η Κ Ε 

ΤΤΤ

Κώστα Βαξεβάνη, πέρασες τον Ρουβίκωνα.


Σε ευχαριστούμε (Οι φίλοι της Λίτσας Σαρατζίδου, που θυσίασε τη Ζωή της για την Κάθαρση στο χώρο του Τένις), γιατί με τη δημοσίευση της ΛΙ.ΛΑ. (Λίστας Λαγκάρντ) επιβεβαιώθηκαν εμμέσως πλην σαφώς οι καταγγελίες μερικών γενναίων (σαν κι Εσένα) στον Τενιστικό χώρο, που είναι μικρογραφία του γενικού ελληνικού τοπίου σήψης και παρακμής.
Να είσαι καλά και ψύχραιμος, γιατί ενεδρεύει το εγκεφαλικό...
Σε χρειαζόμαστε, μόλις κοπάσει η μπόρα, για να συμβάλεις με τον τρόπο σου στην Τενιστική Κάθαρση κάνοντας το Μάκη με τη “νανοδημοσιογραφία”, που μας πρόδωσε, αν και ετοίμασε εκπομπή, να σκάσει από το κακό του...
Σε ευχαριστούμε και πάλι για το Δώρο της Πανδώρας στο Ελληνικό Τένις!
Οι Φίλοι της Λίτσας Σαρατζίδου

Το Τενιστικό Δράμα μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ από τα εξής ιστολόγια (τα λέμε ΔΙΑ.ΘΕΣΕΙΣ, Διαδικτυακές Θέσεις):


Οι Γενικές Συνελεύσεις του Ζαννιά και το αποτέλεσμα αυτών!!!!!


Saturday, October 27, 2012

ΑΙΣΧΟΣ

Μα πως είναι δυνατόν να κατηγορείτε αυτόν τον άμεμπτο και τίμιο επιχειρηματία,
αυτόν τον Ευεργέτη του ελληνικού τένις, που από το υστέρημά του τροφοδοτεί τις εθνικές ομάδες να μεγαλουργούν στο παγκόσμιο στερέωμα.... και να μην ντρέπεστε;

Πως είναι δυνατόν να υπονοείτε ότι αυτός ο βράχος της Ηθικής και του Ολυμπιακού Ιδεώδους κρατά κρυφούς λογαριασμούς ανά τις ελβετικές τράπεζες; Ντροπή σας!

Πως είναι δυνατόν αυτός ο γίγαντας της σκέψης, αυτός ο Ηγέτης τόσων εγκεφαλικών ψηφοφόρων, αυτός ο Μητροπολίτης της διαφάνειας να εμπλέκεται σε οτιδήποτε κακό του προσάπτουν συμπτωματικά τα τελευταία 20 χρόνια; Ξανά ντροπή σας!

Πως είναι δυνατόν να βιάζεστε να τον κρίνετε πριν καν ακούσετε τις αποστομοτικές, όπως πάντα αλήθειες του; Αλήθειες τόσο δυνατές που σχεδόν παραλύουν και το πιο ισχυρό ανθρώπινο μυαλό και μαζί του όλο το νευρικό σύστημα.

Και έστω ότι έχει λογαριασμό.Αντί να χαίρεστε που έσωσε τα χρήματα, όπως κάνει ο κάθε έντιμος πατριώτης αυτού του τόπου, που με κόπο και ιδρώτα απέκτησε από την τεράστια επιχειρηματική του δραστηριότητα, συμβάλοντας με όλο του το είναι, (αψηφώντας ακόμη και το ασυμβίβαστο) στους Ολυμπιακούς του 2004, εσείς λυπάστε!

Δεν επιτρέπεται λοιπόν να σπιλώνετε αυτόν τον ακούραστο εργάτη για τα κοινά του τόπου μας, αυτόν τον ογκόλιθο του αλτρουισμού που δεν διανοείται καν να σκεφτεί το προσωπικό του συμφέρον, αυτόν τον Σοσιαληστή, και να μην τον αφήνετε σε χλωρό κλαρί!

ΑΙΣΧΟΣ

Γιάννης Κωνσταντινίδης

Στην περιβόητη λίστα Lagard.... ΚΑΙ ο δικός μας Ζαννιάς!

Στην περιβόητη λίστα Lagard....
με αύξοντα αριθμό 1976....
βρίσκεται κάποιος ZANNIAS SPYRIDON...CIVIL INGENIEUR, OLYMPIC AIRWAYS

ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ....?

Το γα...μη... Λαμόγιο με τα λεφτά μας στην Ελβετία...
και ακόμα ψάχνουν να βρουν το εκατομμύριο που έφαγε...


http://prwtagwnistis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4122.html

Friday, October 26, 2012

Αφιλος.......Ελληψη σεβασμού σ όλα.....και όλα αυτά συνεχιζονται....

Εξαφανίστηκαν οι επιτροπές από το site!
Εξαφανίστηκαν και τα παλιά ΔΣ!

Μήπως κάποιος πρέπει να του πει του δικού μας ότι η  ΕΦΟΑ έχει ιστορία?
Μήπως πρέπει  κάποιος να του πει ότι πρέπει να υπάρχουν οι προηγούμενες 4ετίες με τα ΔΣ αναρτημένα και τις επιτροπές της?

Φυσικά τι ντροπή να ξέρει παλαιό μέλος ότι ήταν στο ίδιο ΔΣ μ ένα ΑΦΙΛΟ!
Τι ντροπή θα νιώθει ότι συνεργάστηκε μαζί του…
Δυστυχώς όμως ένας φορέας πρέπει να παρουσιάζει την ιστορία του .
Ας ρώταγαν...
ΤΤΝ

Tuesday, October 23, 2012

Όταν ο πρόεδρος έχει τρικυμία στο μυαλό του …μ αυτά παραμυθιάζει το ελληνικό τένις!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail


Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012 08:13
 efoagr
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ   ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ, ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ  ΤΗΣ  ΕΦΟΑ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.12, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.11.12 ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 30.11.2012.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Μια ΦΟΡΑ να πεις αλήθεια στην ζωή σου...αλήθεια γιατί δεν μπορείς?
Τόσο το ψέμα έγινε η δεύτερη σου φύση?
Τι τσαμπουνάς για τις 3 φάσεις του μέλλοντος ?
Πότε είχες σωστό site και τώρα θα γίνει καλύτερο ?
Πότε είχες στην ώρα του τ αποτελέσματα των αγώνων ?
Πότε θα παραδεχθείς  την αλήθεια για την παντελή έλληψη  οργάνωσης της ΕΦΟΑ?
Πότε θα βάλεις τάξη στο μυαλό σου για να οργανώσεις την διοίκηση σου?
Πότε θα καταλάβεις ότι οι ανακοινώσεις δεν σε δικαιολογούν.
Πότε θα καταλάβεις ότι το ψέμα δεν είναι η λύση στην διοίκηση σου
Γίνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΔΡΑΣ και κανε διοίκηση να πάει το έρμο το τένις μπροστά.
Πρόεδρος που δεν βγάζει τον πρωταθλητή Ελλάδος την φωτογραφία του τι ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ?
Τι ανικανότητα βρε παιδί μου είναι αυτή!
Τι ψέμα ..ψέμα...ψέμα είναι αυτό !
Καθόλου σεβασμός σε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

Ακούτε τι λέει το παιδί!!!!
... ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ   ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,,,,,,
Δηλαδή ΠΑΛΙ οι ΆΛΛΟΙ φταίνε και όχι αυτός!!!!!!!
Λοιπόν πρέπει να το δεχτούμε ,αυτός έχει ...........τρικυμία στο μυαλό του !!!!

Αποστόλης Δημητρίου 

Saturday, October 20, 2012

Μετρήστε ψήφους....φυσικά του έφυγαν πολλοί όταν είδαν οτι ο μόνος του ΣΚΟΠΟΣ ήταν να τους πάρει την ψήφο ...........

Να δούμε που θα βρει ΤΩΡΑ τόσους για να παρουσιάσει τις καινούργιες επιτροπές που παρεμπιπτόντως ακόμα είμαστε με τις παλιές.

Αχ..... Ιωαννιδη και Σακοράφα τι κακό κάνατε στον Πρόεδρο μας....
Τώρα με τις επιτροπές θ ασχολείται η με τι στοιχεία θα δώσει στον Ιωαννίδη για ν απαντήσει  στην Σακοράφα....
Αγόρι μας, που να φανταστείς στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου της Λάρισας τι σου έμελλε να πάθεις 
Ψάχνεσαι.
Αλλά να ξέρεις ότι έχουμε ΚΑΙ άλλα στο μανική,Βλέπεις το γενικότερο περιβάλλον είναι εις βάρος σου.
Μέχρι τώρα με τις γνωστές τρίπλες τα μπάλωνες.
ΤΩΡΑ σκίστηκε πολύ το παντελόνι σου...........

PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 28 Ιούλιος 2008 11:34
Στα πλαίσια λειτουργίας της ομοσπονδίας λειτουργούν οι ακόλουθες επιτροπές

Επιτροπή Μεσογειακών αγώνων Τένις - Περιβάλλον - Τουρισμός
Κουραμάς Δημήτρης Συντονιστής
& Πρόεδρος
Κατσούπη Σοφία Αντιπρόεδρος
Αλεβιζόπουλος Γιάννης Μέλος
Μπαλάφας Αποστόλης Μέλος
Καφές Δημήτρης Μέλος
Γκόλτσιος Χρήστος Μέλος
Πατσουράκος Αναστάσιος Μέλος
Ζαννιάς Σπύρος Συντονιστής
Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος Πρόεδρος
Μπάφας Γ. Αντιπρόεδρος
Χρυσικόπουλος Κ. Μέλος
Ζαννιάς Αναστάσιος Μέλος
Δουβής Ιωάννης Μέλος
Επιτροπή Συνεργασίας Τένις - Χιονοδρομίας - Ιππασίας Δικαστική επιτροπή
Τσιάρας Πέτρος Συντονιστής
Αντιφάκος Γρηγόρης Πρόεδρος
Χοτοκουρίδης Λάζαρος Αντιπρόεδρος
Παμπουκίδου Σοφία Μέλος
Εκπρόσωπος Ο.Χ.Ε. Μέλος
Σταματιάδης Δημήτρης Συντονιστής
Παπαδημητρίου Δημήτρης Πρόεδρος
Μίκος Νίκος Αντιπρόεδρος
Πρόκου Φένια Μέλος
Πειθαρχική ΕπιτροπήΕπιτροπή Διαιτησίας
Γεωργιάδης Ιωσήφ Συντονιστής
Σταματιάδης Δημήτρης Πρόεδρος
Τσαρκνιάς Πέτρος Αντιπρόεδρος
Καλπάκης Δημήτρης Μέλος
Καραγεώργος Χαράλαμπος Μέλος
Μιχαηλίδης Ξενοφών Μέλος
Αρβανιτίδης Γιώργος Συντονιστής
Καραγιαννίδης Δημήτρης Πρόεδρος
Καρακατσάνης Πρόδρομος Αντιπρόεδρος
Σαρατζίδης Δημήτρης Μέλος
Κοσιάρης Γιώργος Μέλος
Μούρτζιος Χρήστος Μέλος
Οικονομική ΕπιτροπήΙατρική Επιτροπή
Βασίλας Γιώργος Συντονιστής
Μακρής Κώστας Πρόεδρος
Μαραγκός Γιώργος Αντιπρόεδρος
Καραμάνης Γιώργος Μέλος
Χαμπίπης Θεόδωρος Μέλος
Γαβριηλίδης Ανδρέας Μέλος
Μακρής Κώστας Συντονιστής
Παρίσης Κων/νος Πρόεδρος
Αναστόπουλος Γιώργος Αντιπρόεδρος
Πατσουράκος Φώτης Μέλος
Λυμπερόπουλος Νίκος Μέλος
Τσώνης Νίκος Μέλος
Επιτροπή ΠρωταθλήμάτωνΕπιτροπή Υλικού & Προμηθειών
Παππάς Δημήτρης Συντονιστής
Καλαμπαλίκης Μάκης Πρόεδρος
Ζύλης Μιχάλης Αντιπρόεδρος
Αντωνιάδης Γιάννης Γεν. Γραμματέας
Λιβάνης Νίκος Μέλος
Δαβανέλος Θεμιστοκλής Μέλος
Καραμάνης Γιώργος Συντονιστής
Γεωργιάδης Ιωσήφ Πρόεδρος
Δήμιζας Γιάννης Αντιπρόεδρος
Παπαγεωργάκης Βασίλης Μέλος
Ξενικός Σταύρος Μέλος
Τζώρτζη Όλγα Μέλος
Επιτροπή Μετεγγραφών Επιτροπή Βετεράνων
Κούβελος Ισίδωρος Πρόεδρος
Καραμάνης Γιώργος Μέλος
Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης Μέλος
Γεωργιάδης Ιωσήφ Μέλος
Πανόπουλος Πάνος Συντονιστής
Κατσιπίδης Διαμαντής Πρόεδρος
Καλαντζής Θεόδωρος Αντιπρόεδρος
Κάγκαλος Τάκης Μέλος
Α΄επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών Β΄επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών
Αθαναηλίδης Γιάννης Συντ. & Πρόεδρος
Χαματίδου Χρυσή Αντιπρόεδρος
Κολωνιάρης Κων/νος Μέλος
Εκπρόσωπος ΣΠΑΕ Μέλος
Εκπρόσωπος ΣΠΑΕ Μέλος
Καλαμπαλίκης Μάκης Συντονιστής
Σταματιάδης Δημήτρης Πρόεδρος
Ανδρεόλα Ελένη Αντιπρόεδρος
Παιδάκης Αθανάσιος Μέλος
Εκπρόσωπος ΣΠΑΕ Μέλος
Εκπρόσωπος ΣΠΑΕ Μέλος
Επιτροπή γυναικώνΕπιτροπή Squash
Χαλτούπη Γιάννα Συντονίστρια
Ασίκη Σοφία Πρόεδρος
Λουκαδάκη Μαρίνα Αντιπρόεδρος
Τσαρμποπούλου Όλγα Μέλος
Λόλα Πολυξένη Μέλος
Καλαμπαλίκης Μάκης Συντονιστής
Μουζακίτης Σπύρος Πρόεδρος
Μπαρλέτης Γιώργος Αντιπρόεδρος
Σαμανούντι Μοχάμεντ Μέλος
Επιτροπή παραθαλάσσιου τένις (Beach tennis) Επιτροπή Επικοινωνίας & Στρατηγικής Ανάπτυξης
Υπεύθυνος κ. Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης Σπύρος Μουζακίτης Συντονιστής
Γιάννης Σερκεδάκης Πρόεδρος
Θανάσης Ράσιος Αντιπρόεδρος
Γιώργος Καζάνης Μέλος
Βίκυ Κοκκίνη Μέλος

Friday, October 19, 2012

Λάθος κάνετε!!!!...η μεγαλύτερη θλίψη είναι η εληψη του Βασίλα

Το πρόβλημα του πρόεδρου ήταν πάντα οι ταμίες του.....
Τους άλλαζε σαν τα πουκάμισα γιατί δεν ήθελαν να εκτεθούν με τις ιστοριούλες που τους πίεζε να υπογράψουν.
Βρήκε τον Βασίλα να του κάνει τον ταμία από την Κρήτη και σώθηκε ο άνθρωπος.
Αλλά τον γλωσοφάγαμε και τον έχασε....
Τώρα τι θα κάνουμε......
Θα μας καθίσει φρόνιμα στις εντολές ο καινούργιος?
Θα φάει πόδι γρήγορα ?
Σακοράφα μας ακούς?
ΠΑ

Δυστυχής αυτός ο πρόεδρος........... Αποφάσισε ότι έχει άλλο διοικητικό συμβούλιο....


Ευτυχώς που υπάρχουν τα Νέα του τένις και του θυμίζει τις υποχρεώσεις του.....! 
Ούτε 24 ώρες δεν πέρασε από την επισήμανση του  κι το άλλαξε το Διοικητικό του Συμβούλιο ....ο πρόεδρος
Για το μόνο που λυπάμαι είναι για τον Κουραμά.¨ έχασε τον τίτλο του.!
Γιατί ο πρόεδρος ήταν χαμένος από χρόνια !

http://www.efoa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=37

Πρόεδρος - Σπύρος Ζαννιάς


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

A’ Αντιπρόεδρος - Κωνσταντίνος Μακρής


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Β΄ Αντιπρόεδρος - Παναγιώτης Πανόπουλος


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173


Γ΄ Αντιπρόεδρος - Αναστάσιος Δημολίτσας


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Δ΄ Αντιπρόεδρος - Πέτρος Τσιάρας


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Γενικός Γραμματέας - Δημήτριος Σταματιάδης


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας - Νικόλαος Γρίβας


efoagrΔιεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Ταμίας - Παναγιώτης Ντόντος


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Αναπληρωτής Ταμίας - Γεώργιος Καραμάνης


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Έφορος Αγωνιστικού - Ιωάννης Αθαναηλίδης


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Αναπληρωτής Έφορος Αγωνιστικού - Υπεύθυνος Βόρειου Τομέα - Κωνσταντίνος Κολωνιάρης


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Αναπλ. Έφορος Αγωνιστικού - Υπεύθυνος Νότιου Τομέα - Χαράλαμπος Παπάζογλου


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Έφορος Υλικού & Προμηθειών - Χρήστος Τσιαμπούρης


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Αναπληρωτής Έφορος Προμηθειών - Κωνσταντίνος Ευθυμίου


efoagrΔιεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Έφορος Περιβάλλοντος & Αθλητισμού - Αθανάσιος Ράσιος


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Thursday, October 18, 2012

Ο ικανός για διοίκηση κος πρόεδρος !!!!! Διοικεί με προηγούμενο ΔΣ και την προηγούμενη Εθνική Επιτροπή Διοίκησης!!!! Χ Α Ο Σ ..........


Πρόεδρος - Σπύρος Ζαννιάς


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

A’ Αντιπρόεδρος - Κώστας Μακρής


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑΤηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Β΄ Αντιπρόεδρος - Γιώργος Αρβανιτίδης


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Γ΄ Αντιπρόεδρος - Πάνος Πανόπουλος


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Δ΄ Αντιπρόεδρος & Αναπληρωτής Ταμίας - Γεώργιος Καραμάνης


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Γενικός Γραμματέας - Δημήτρης Σταματιάδης


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας - Iωάννης Αλεβιζόπουλος


efoagrΔιεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Ταμίας - Γεώργιος Βασιλάς


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Έφορος Αγωνιστικού - Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Αναπληρωτής Έφορος Αγωνιστικού - Γιάννης Αθαναηλίδης


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Έφορος Προμηθειών - Ιωσήφ Γεωργιάδης


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Αναπληρωτής Έφορος Προμηθειών - Πέτρος Τσιάρας


efoagrΔιεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Εντετ. Σύμβουλος για Μεσογειακούς - Δημήτρης Κουραμάς


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Εντετ. Σύμβουλος Περιβάλλοντος - Γιάννα Χαλτούπη


Διεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
FAX: 210-7563173

Εντεταλμένος Σύμβουλος – Ευάγγελος Θεοδωρόπουλος


efoagrΔιεύθυνση: Ε.Φ.Ο.Α. ΥΜΗΤΤΟΥ 267, 11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. Γραφείου: 210-7563170 - 2
F
AX: 210-7563173





Μα δεν είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ? 
Α!! Να μην ξεχάσουμε και την Εθνική επιτροπή.

Εθνική Επιτροπή Διοίκησης

Στην Εθνική Επιτροπή Διοίκησης συμμετέχουν ως μέλη οι Πρόεδροι των Επιτροπών της Ε.Φ.Ο.Α. και οι Πρόεδροι των Ενώσεων οι οποίοι αναπληρώνονται από τους Γενικούς Γραμματείς των Ενώσεων σε περίπτωση κωλύματός τους.

Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση Τηλέφωνο Γραφείου FAX
ΖΑΝΝΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Πρόεδρος ΕΦΟΑ & Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής
Ε.Φ.Ο.Α ΥΜΗΤΤΟΥ 267
11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ
210-7563170-2 210-7563173
ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Α' Αντιπρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α & Α' Αντιπρόεδρος Εθνικής Επιτροπής
(συμμετέχει σε περίπτωση κωλύματος του προέδρου)
Ε.Φ.Ο.Α ΥΜΗΤΤΟΥ 267
11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ
210-7563170-2 210-7563173
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β' Αντιπρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α ΥΜΗΤΤΟΥ 267
11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ
210-7563170-2 210-7563173
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ' Αντιπρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α ΥΜΗΤΤΟΥ 267
11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ
210-7563170-2 210-7563173
ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γενικός Γραμματέας Ε.Φ.Ο.Α. & Γραμματέας Εθνικής Επιτροπής
Ε.Φ.Ο.Α ΥΜΗΤΤΟΥ 267
11631 ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ
210-7563170-2 210-7563173
Όλοι οι πρόεδροι των ενώσεων της Ε.Φ.Ο.Α. 210-7563170-2 210-7563173
ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Εκλεγμένο μέλος
210-7563170-2 210-7563173
ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκλεγμένο μέλος
210-7563170-2 210-7563173
ΜΠΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκλεγμένο μέλος
210-7563170-2 210-7563173
     

Ο κουμπάρος ....κ Ζαννιάς και ο..... κ Γρίβας....

Ο κ Γρίβας είναι στο νέο ΔΣ της ΕΦΟΑ.

Eίναι να γελάς με τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ΔΣ της δημιουργικής,αναπτυξιακής,οργανωτικής,υποστηρικτής των ταλέντων της Ελλάδος-ΕΦΟΑ.

Γιατί τα λέμε αυτά?
Μα γιατί σίγουρα δεν ήταν το κακόβουλο.κακόπιστο site τα  www.taneatoutennis.blogspot.com
που σε κάθε γενική συνέλευση από το 2007 έβγαινε -ο κουμπάρος.δηλ Ζαννιάς-  και εκλεγε σαν την χήρα, ότι τον κακομιλούν για την διοίκηση του.

Και ερχόμαστε τώρα στον κουμπάρο και μέλος του ΔΣ!
Στο περιοδικό του τένις-ευτυχώς που έχουμε και ένα έντυπο που γράφει για τους αθλητές μας- έχει μια στήλη.
Τα τελευταία φύλλα κάθε μήνα τον περνούσε γεννεες δεκατέσσερις τον ΚΟΥΜΠΑΡΟ!

Τι έγινε και μπήκε  στο τέλος στο ΔΣ?
Σίγουρα συσκέφθηκε με τον εταίρο κ ΓΓραμματέα του _αυτός που πήρε ψήφους παραπάνω από ότι του έδωσε -από τον 3ο όροφο του ξενοδοχείου-,και τον ανάγκασε να κάνει συμβούλιο με το τέλος των εκλογών -γιατί φοβήθηκε την μαχαιριά στην πλάτη........
-Προτιμά να τους έχει λοιπόν  στο μαντρί-για να μην γαυγίζουν έξω!
-Προτιμά να δίνει κανένα ταξιδάκι με την γυναικα του  ή την κουκλα της γωνίας-για να μην κριτικάρουν έξω από το μαντρί?
-Προτιμά να είναι μέσα και όλοι μαζί να μιλάμε για την ανυπαρξία μας?

ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ κ Γρίβα!
Δεν μπορεί όταν εμείς λέμε τα ίδια με  εσένα να να μας λέει ο κουμπάρος ότι είμαστε συκοφάντες
και όταν τα λες εσύ να γίνεσαι μέλος της Ομοσπονδίας!
Διαλέξτε κ Ζαννιά 
τι είναι τα  www.taneatoutennis.blogspot.com ? 

Γιατί όπως ξέρει όλος ο κόσμος λέγαμε τα ίδια με τον κ ο υ μ π α ρο !!!!!

ΤΤΤ

Ο Ζαννιάς και η μοίρα των αθλητών του τένις στην Ελλάδος

Βασίλης Πολύμερος: "Βαρύτητα στην ανάπτυξη"


Πέτυχε τα πάντα ως αθλητής κατακτώντας δυο Ολυμπιακά μετάλλια και πολλές παγκόσμιες νίκες, αξιώνει πλέον αντίστοιχη καριέρα κι ως διοικητικό στέλεχος. 
Ο Βασίλης Πολύμερος κοσμεί με την παρουσία του από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κωπηλατικής ομοσπονδίας που θα καθίσει στο πηδάλιο της ελληνικής κωπηλασίας ως το 2016. 
Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης το 2004 και «ασημένιος» το 2008 ανέλαβε έφορος Ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ που αποτελεί την δεξαμενή άντλησης «Μετά το τέλος της αθλητικής μου καριέρας ήθελα να μείνω στο χώρο. Το κλίμα είναι πολύ καλό και η στιγμή ιδανική για να κάνω ένα διαφορετικό ξεκίνημα στη ζωή μου» ήταν τα πρώτα του λόγια  αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα και συμπλήρωσε.
 «Θέλω πολύ να βοηθήσω με την εμπειρία μου σε ότι μου ζητηθεί . Ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης όπου μετά την κατάργηση των κινήτρων τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα.
 Είμαι έτοιμος για πολύ δουλειά. Η ελληνική κωπηλασία «πλέει» σε πολύ υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια κι εκεί πρέπει να παραμείνει» κατέληξε.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Πολύμερος είναι ο πρώτος Ολυμπιονίκης που εκλέγεται στο Διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής κωπηλατικής Ομοσπονδίας από την ίδρυση της το 1927.   

Φταίμε ΕΜΕΙΣ κύριε Ζαννιά που δεν αξιώθηκες Τόσα Χρονιά να μας δώσεις ένα ζηλευτό παράδειγμα Ελληνα αθλητή?

Κοίτα που κατάντησες τον Καλοβελόνη,την Παναγοπούλου,τον Οικονομίδη κτλ
Για να μην αναφέρουμε τον Κελαιδή που λύσσαξες να τον φας γιατί ΗΤΑΝ πάνω από εσένα στην γνώση του αθλήματος του.
Τον έφαγες  λοιπόν!
Και τι έγινε?
Είσαι βουτηγμένος στην ΛΑΣΠΗ  και κοροϊδεύεις τους αθλητές και τις οικογένειες τους.
Μην μου αναφέρεις τις εκλογές και την νίκη σου.
Ας είναι καλά η οικογενειακές ψήφους με τα φαντάσματα συλλόγους.

Κακομοίρη....... 
ΤΤΤ 

Sunday, October 14, 2012

Υποκρησία το μεγαλείο σου!!!

ITF ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Η Βογάσαρη συμπλήρωσε το καρέ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2012 14:08
H Δέσποινα Βογάσαρη επικράτησε της Σίλβια Ζαγκόρσκα (Πολωνία) με 2-1 σετ και κατέκτησε τον τίτλο στο Απλό του διεθνούς τουρνουά, 10.000 δολαρίων, «Ο.Τ.Ε Mytilene International Women's Tennis Tournament», που ολοκληρώθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κράτησε σε αγωνία το πολυπληθές κοινό που βρέθηκε στα γήπεδα του Ο.Α. Λέσβου για να ενισχύσει την προσπάθεια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Η Βογάσαρη, πήρε εύκολα με 6-1 το πρώτο σετ. Η Ζαγκόρσκα αντέδρασε κατακτώντας το δεύτερο με 6-2.
Στο τρίτο και τελικό σετ, καθώς η κούραση άρχισε να καταβάλλει και τις δύο τενίστριες, η Βογάσαρη έμεινε πιο ψύχραιμη και συγκεντρωμένη και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με συνολικό σκορ 6-1, 2-6, 6-4.
 Έγινε έτσι η τέταρτη Ελληνίδα που κατακτά το τουρνουά μετά τις Γερασίμου, Γεωργάτου, Παπαμιχαήλ. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την απονομή.

Κατ αρχήν να συγχαρούμε την αθλήτρια μας.

Το τι έκανε η ΕΦΟΑ γι αυτό το αποτέλεσμα ΜΑΛΛΟΝ πρέπει να ρωτήσουμε την οικογένεια του παιδιού και τον σύλλογο της.
Η ΕΦΟΑ δεν έδωσε φράγκο γι αυτό
Θα θέλαμε να γνωρίζουμε ,εάν το ελληνικό τένις που ψήφισε Ζαννιά πριν λίγες μέρες , τα κορίτσια Γερασίμου, Γεωργάτου, Παπαμιχαήλ, που με τόσο πάθος τα θυμήθηκε στο τέλος του δελτίου τύπου 
1ον   Ότι έκαναν το έκαναν οι οικογένειες τους
2ον   Να μας πει ο κοντός με την γραβάτα που είναι τώρα?
3ον  Μήπως είναι στα γήπεδα της Ομοσπονδίας και δουλεύουν παιδιά σαν την Βογάσαρη?
4ον  Ας μας πει ο πολλά γνωρίζων πρόεδρος τι έκανε γι αυτές?
5ον  Να μας πει τι έκανε για την Βογάρη
6ον  Τι κάνει για τα παιδιά που αγωνίζονται , πετυχαίνουν πρώτες νίκες στο Πανελλήνιο....και δεν έχουν ούτε ένα βλέμμα από την ΕΦΟΑ.

ΜΟΝΑ  τους θα πάρουν την τσάντα και την ρακέτα με το εισιτήριο της οικογένειας και θα τρέχουν όπου να ναι.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ προπονητής να σχεδιάσει τους αγώνες τους ΥΠΆΡΧΡΕΙ ΜΟΝΟ στο ΔΕΥΤΕΡΟ  ποτήρι ποτού του δεινοσαύρου προέδρου......

Δυστυχώς διέλυσε τα πάντα ........
Και είναι φυσικό, όταν τον ψηφίζουν η οικογένεια του, οι υπάλληλοι του γραφείου του,και ένας κόσμος που ελπίζει λήγει συμπόνια δηλ ένα τουρνουά αλλά ΙΤF Μυτιλήνης.....
Σακοράφα μας ακούς?




Ο κουμπάρος του τον ευχαριστεί ..... (κουμπάρος είναι ο Ζαννιάς)


Ευχαριστίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου, αντιλαμβανόμενος την ασφυκτική οικονομική κρίση, συγχαίρει και ευχαριστεί το πλήθος των Μυτιληνιών εθελοντών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, ώστε να σταθεί ζωντανό για 7η συνεχή χρονιά το Διεθνές της Μυτιλήνης. 
 Επίσης ευχαριστεί την ΕΦΟΑ για την οικονομική ενίσχυση του χρηματικού επάθλου, τον ΟΤΕ ως χορηγό για άλλη μία χρονιά, την Περιφέρεια Β αιγαίου, την Α.Ε.Λ Καλλονής και τον πρόεδρο της Νίκο Μιχαλάκη που στάθηκε δίπλα μας, τους αντιδημάρχους Ν. Κατράνη και Η. Κουνιαρέλλη για την άμεση αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού και της καθαριότητας του χώρου αντίστοιχα,τα ΜΜΕ για την σωστή κάλυψη της διοργάνωσης και την άμεση συμπαράσταση που μας παρείχαν τα ξενοδοχεία LASSIA και ELISION, το τυπογραφείο Δούκα, το ανθοπωλείο Παλαιoλόγου, και τέλος το φυτώριο Φυτόπολλις.
Είναι γεγονός ότι το Διεθνές τουρνουά της Μυτιλήνης, πέρα του ότι βοηθάει τις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας, προσφέρει οικονομικά και κοινωνικά οφέλη , δίνοντας μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην πόλη μας, κάτι που το έχουμε όλοι μας ανάγκη».



Thursday, October 11, 2012

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι....


Μετά την Σακοράφα που έστειλε  το θέμα του τένις στην βουλή των Ελλήνων και άλλος ένας πολιτικός φορέας που συγκυβερνά παίρνει θέση  και καταγγείλει τα τεκταινόμενα  και στην ομοσπονδία μας 


Οι θέσεις του Τομέα Αθλητισμού της ΔΗΜΑΡ για την Ε.Ο.Ε

Στις 20 Σεπτέμβρη στην Ε.Ο.Ε. συγκεντρώθηκαν οι αθλητικές ομοσπονδίες, για τις οικονομικές επιχορηγήσεις και τη λειτουργία τους γενικότερα.
 Το ψήφισμα που εξέδωσαν δεν μας βρίσκει σύμφωνους, καθώς χαρακτηρίζεται από ένα πνεύμα ωφελιμισμού και ιδιοτελών συμφερόντων, ενώ παραγνωρίζονται οι δύσκολες ώρες που περνάει το κράτος και η πατρίδα μας. 
Επιπλέον οι εν λόγω ομοσπονδίες ελέγχονται και για τον πλήρως αντιδημοκρατικό τρόπο λειτουργίας τους, αλλά και για τις αποφάσεις τους που φθάνουν στα όρια του παραλογισμού.
Εξ’ αρχής δηλώνουμε, λοιπόν, ότι η υπόθεση του αθλητισμού δεν είναι δυνατόν να εξελιχτεί σε οργανωτικές μορφές που θυμίζουν «καθεστώς ΔΕΚΟ».
 Ο αθλητισμός δεν έχει καμιά σχέση με τις ΔΕΚΟ, γιατί από μόνος του αποτελεί πολιτιστικό αγαθό, που αφορά τη ζωή όλων των πολιτών. 

Πιο σοβαρό θέμα, ωστόσο, είναι η ο συντονισμός των ομοσπονδιών με την κρίση που μαστίζει την κοινωνία.
 Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αναγνωρίσουν την αδήριτη ανάγκη να εξορθολογιστεί η οργάνωση και η λειτουργία τους, να μειωθεί σημαντικά το κόστος λειτουργίας τους, να ανατραπεί προς όφελος των αθλουμένων η σχέση μεταξύ του κόστους λειτουργίας και του κόστους των αγωνιστικών εκδηλώσεων των αθλημάτων και να προχωρήσει η δημοκρατία σε θέματα διοίκησης. 
Επιπλέον, ένα άλλο σοβαρό ζήτημα είναι ο βαθμός αντιπροσωπευτικότητας και η νομιμοποίηση των οργάνων. Στις πρόσφατες εκλογές, παρατάξεις που πλησίασαν το 40% δεν εξέλεξαν κανένα μέλος σε 17μελή ή 21μελή Δ.Σ. 
Η «επιτυχία» των ομοσπονδιαρχών δυστυχώς στηρίχθηκε σε παρατυπίες, σε συρρίκνωση του αθλητικού έργου κλπ.
 Μια σειρά ενεργειών δείχνει πως το λόγο θα τον έχουν πια τα δικαστήρια. 
Το καθεστώς μη ύπαρξης αντιπολίτευσης για τον έλεγχο δημοσίου χρήματος, με τα ψευδώνυμα πλειοψηφικά συστήματα θα λάβει τέλος.
Για εμάς, η καθιέρωση της αρχής της αναλογικότητας είναι βασική προϋπόθεση για την αποκατάσταση της δημοκρατικής αντιπροσώπευσης, ενώ παράλληλα ζητάμε να υπάρξουν προσωρινές διοικήσεις αποτελούμενες από προσωπικότητες τον τελευταίο μήνα πριν τις αρχαιρεσίες.
Τέλος, σχετικά με τις διοικητικές δαπάνες είναι σαφές ότι θα πρέπει να επικρατήσει πλήρης εξορθολογισμός σε ό,τι αφορά την κατάργηση οδοιπορικών εξόδων μελών Δ.Σ., έξοδα παρκινγκ προέδρων (!), εξόδων διαμονής, διατροφής κλπ.
 Αντίστοιχα, σχετικά με τις λειτουργικές δαπάνες, διεκδικούμε ενιαίο καθεστώς μισθοδοσίας των υπαλλήλων και των αθλητικών ενώσεων, με αυτό της Γ.Γ.Α. Σε ό,τι αφορά, εξάλλου, το θέμα του πλεονάζοντος προσωπικού των υπαλλήλων, υπενθυμίζουμε πως ήδη ο νόμος 27/25/99 καθόριζε αριθμό διοικητικών υπαλλήλων ανάλογα με τον αριθμό των πραγματικών σωματείων. 
Εδώ υπήρξε περίπτωση ομοσπονδίας (ευγενούς σπορ) όπου δήλωνε την εποχή της ατιμωρησίας 350 σωματεία. 
Τώρα που ευτυχώς υπάρχει έλεγχος,βρέθηκαν 125. 
Οι παράτυπες προσλήψεις που έγιναν βάση των 350 σωματείων, έχουν υποθηκεύσει το μέλλον του αθλήματος. 
Ας μην ξεχνάμε πως υπήρξε μήνας που ανεστάλησαν όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις για να πληρωθεί το προσωπικό.
 Άρα ζητάμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ. 
Διεκδικούμε επίσης ο έλεγχος στα οικονομικά να γίνεται από την πολιτεία και ανεξάρτητες ελεγκτικές αρχές, χωρίς να ασκούν έλεγχο οι εργαζόμενοι στη Γ.Γ.Α. που σε πολλές περιπτώσεις μετέχουν σε κοινές οργανωτικές επιτροπές αλλά και σε κοινές δαπάνες με την ομοσπονδία. 
 Επίσης να εφαρμόζεται πλήρως ο νόμος περί διαύγειας με εβδομαδιαία ανάρτηση των εσόδων-εξόδων για να μπορεί να γίνει σύγκριση στον απολογισμό όλων των οικονομικών πράξεων. 
Εξάλλου, η εξεύρεση πόρων από τον ιδιωτικό τομέα είναι θέμα που βρίσκεται εν υπνώσει. 
Αν η πολιτεία μέσω του υφυπουργείου δεν πάρει πρωτοβουλίες δεν θα γίνει τίποτε.
 Εν τωμεταξύ, κεντρική θέση μας είναι πως όποια ομοσπονδία καλύπτεται από το κρατικό χρήμα πρέπει να λειτουργήσει σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν την ελληνική δημοκρατία σε καιρό κρίσης. 
Αυτοδιοίκητο αναγνωρίζουμε μόνο στο ποδόσφαιρο, λόγω του γεγονότος ότι τα έσοδά του προέρχονται και από δική του δραστηριότητα και από κρατική επιχορήγηση, ενώ συμβάλλει μέσω ΠΡΟ-ΠΟ στην εξοικονόμηση εσόδων για τον ελληνικό αθλητισμό. 
Η πολιτεία ας ανοίξει τα αυτιά της