Wednesday, August 29, 2012

ΘΕΜΑ :Διαμαρτυρία-Καταγγελία κατά πρακτικών που εφαρμόζει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ενόψει των επικείμενων εκλογών της 9ης Σεπτεμβρίου 2012.


29 Αυγούστου 2012          ΕΠΕΙΓΟΝ                                                  

ΠΡΟΣ

Την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                                                                                                              ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                                                                                           ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                                                                        
ΤΜΗΜΑ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ                                                              
 Κηφισίας  7  11523  Αθήνα

ΚΟΙΝ/ΣΗ : Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού,               
Υφυπουργό  Αθλητισμού                                                                                               
Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι 15-180
Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.)                                         
Πρόεδρο  και μέλη Δ.Σ.                                                                                                   
Υμηττού 267  11631 Παγκράτι

ΘΕΜΑ :Διαμαρτυρία-Καταγγελία κατά πρακτικών που εφαρμόζει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.)  ενόψει  των επικείμενων εκλογών της 9ης Σεπτεμβρίου 2012.

Τα πιο κάτω σωματεία, με τους προέδρους ή τους νόμιμους εκπροσώπους των, ως νόμιμα μέλη της ΕΦΟΑ, έχοντα έννομο συμφέρον, καταγγέλλουμε την προσπάθεια μεταβίβασης ευθυνών στο σώμα της Γ.Σ. των μελών του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, κατά την επικείμενη  Γενική Συνέλευση.

Συγκεκριμένα, ενώ το Άρθρο  33 του καταστατικού της  ΕΦΟΑ, ορίζει σαφώς ότι.......... «Ο έλεγχος και η νομιμοποίηση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων και του δικαιώματος ψήφου ενεργείται αποκλειστικά από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ή την εκτελεστική επιτροπή της ΕΦΟΑ.......» με το υπ’αριθ.2 θέμα της ημερήσιας διάταξης της προκήρυξης της Γ.Σ. και των εκλογών, ζητά από την Γενική Συνέλευση την « έγκριση του καταλόγου των Εκπροσώπων-Αντιπροσώπων, των Σωματείων μελών της Ε.Φ.Ο.Α., που έχουν δικαίωμα ψήφου για το έτος 2012». Με την μεθόδευση αυτή  το ΔΣ της ΕΦΟΑ μεταβιβάζει τον έλεγχο και την ευθύνη για την νομιμοποίηση των σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου στην ΓΣ, παρά το γεγονός ότι αυτό ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητά του, με μοναδικό σκοπό να αποφύγει τις ευθύνες και τις επιπτώσεις που προβλέπονται από το Νόμο (έκπτωση από το αξίωμα), για  τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που επιτρέπουν τη συμμετοχή στην ΓΣ με δικαίωμα ψήφου, σε αθλητικό σωματείο που δεν έχει τέτοιο δικαίωμα.

Καταγγέλλουμε επίσης την καθ’εξακολούθηση παράβαση του νόμου 3861 «Πρόγραμμα Διαύγεια» που προβλέπει                                                                                                                                             Άρθρο 2 παρ. 4. Στο διαδίκτυο αναρτώνται: « οι προϋπολογισμοί, απολογισμοί ισολογισμοί και οι επί μέρους δαπάνες φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα».                                                                                      Άρθρο 3 Υποχρεώσεις ανάρτησης στο διαδίκτυο. « Οι πράξεις που αναφέρονται στο άρθρο 2 του παρόντος νόμου αναρτώνται αμελλητί στο Διαδίκτυο με μέριμνα του οργάνου που τις εξέδωσε».

Η τελευταία καταχώρηση δαπάνης φέρει ημερομηνία 31.05.2011(τριάντα μία Μαϊου 2011), όταν στην προκήρυξη της Γ.Σ. της 9ης Σεπτεμβρίου το απερχόμενο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ζητά  με τα ημερήσια θέματα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης να εγκρίνουν                                                                              
 4) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός για την χρήση 1.1.2012 έως 31.8.2012                                                                                                                                                          6) Έγκριση του Διοικητικού και του Οικονομικού Απολογισμού - Απαλλαγή του μελών του Δ.Σ.

Ζητάμε από την εποπτεύουσα αρχή, που είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και τον  Διευθυντή  Οικονομικών  να ασκήσουν  όσα δικαιώματα ελέγχου απορρέουν από τον αθλητικό νόμο 2725/1999, ώστε μέχρι της εκλογές της ΕΦΟΑ, το απερχόμενο Δ.Σ. να συμμορφωθεί με τις διατάξεις του Νόμου 3861/10

Σε αντίθετη περίπτωση, ζητάμε την αναβολή των εκλογών, μέχρι η Ομοσπονδία να αναρτήσει στο διαδίκτυο όσα ο νόμος ορίζει.

Εφιστούμε την προσοχή στην Εξελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα.

 Οι νόμοι πρέπει να λειτουργήσουν

Οι εποπτικοί φορείς πρέπει να λειτουργήσουν

Δεν είναι δυνατόν  εν μέσω της υφιστάμενης σήμερα κοινωνικοοικονομικής κρίσης, να συνεχίζονται πρακτικές του παρελθόντος ιδιαίτερα όταν πρόκειται για χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων όπως είναι οι επιχορηγήσεις.

Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Καλογεράς Γιώργος

Πρόεδρος
Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αργυρούπολης
Αθήνα   τηλ 6932228808

Χαματίδου Χρύσα
Πρόεδρος
Εθνικός Παναρόματος 2005
Θεσσαλονίκη


Tuesday, August 28, 2012

Εκλογές ΕΦΟΑ 2012. – Ζητούμενη η αλλαγή μέσα από σοβαρές επιλογές εκπροσώπων και υποψηφίων.


Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που αποτιμούν τα έργα και της ημέρες της καθεστωτικής πλέον κεντρικής Διοίκησης στο τένις και αποζητούν μια νέα Διοίκηση με άλλη φιλοσοφία και αρχές, όπως αρμόζει στο Άθλημα.
Έπρεπε να γευτούμε την σκληρή πραγματικότητα όπως δυστυχώς την βιώνουμε και να γίνει αντιληπτό ότι η κεντρική Διοίκηση που χρόνια τώρα νέμεται την εξουσία της Ομοσπονδίας ενήργησε και επανειλημμένα εξακολουθεί να ενεργεί με τρόπους και μεθόδους πελατειακούς, που χειραγωγούν την διοικητική λειτουργία, υποβιβάζουν την αγωνιστική δραστηριότητα και απαξιώνουν τις συνεχείς προσπάθειες των πρωταγωνιστών αθλητών. Έπρεπε να εξαντληθούν αντοχές και ανοχές για να ενεργοποιηθούν υγιή αντανακλαστικά και να αντιληφθούμε ότι πέσαμε πολύ χαμηλά και δεν πάει άλλο. 
Είναι ξεκάθαρο και κοινά παραδεκτό, ότι η εικονική πραγματικότητα και η ατμόσφαιρα των παλαιών, ανέμελων εποχών και των δανεικών έχουν εκλείψει και απαιτούνται ωριμότητα, τόλμη και παραγωγική δουλειά με σχέδιο για να προχωρήσουμε μπροστά.
Από μηχανής θεοί, παντοδύναμοι άρχοντες, υποτακτικοί σύμβουλοι και υποστηρικτές που θα μας πάνε μπροστά αποτελούν το άλλοθι για αναβολή όσων χρειάζεται να γίνουν. 
Καλούμαστε να συγκροτήσουμε άξια ομάδα για την Διοίκηση, που όμως προϋποθέτει επιλογές και συμμετοχή εκπροσώπων που θα μπορούν να κρίνουν και αξιολογήσουν έργα και πράξεις, να καταθέσουν απόψεις και προτάσεις, να μην μένουν βουβοί και να αποδέχονται ανάρμοστες πρακτικές στο όνομα μιας στρεβλής δημοκρατικής πλειοψηφίας κατά τις Γ.Σ., να έχουν το κριτήριο της επιλογής για τους πιο άξιους υποψήφιους για την νέα Διοίκηση. Υποψήφιους με ικανότητες, κοινή λογική σκέψη, φρέσκιες ιδέες, διάθεση ειλικρινούς διαλόγου, συνεργασίας, σεβασμού Κανόνων και γλώσσας επικοινωνίας, σχεδιασμού και υλοποίησης στόχων, προπάντων απαλλαγμένους από τον ξύλινο λόγο και την στείρα προσήλωση σε ξεπερασμένες και πολιτικάντικες μεθόδους.
Ιδιαίτερα σημαντική αρετή για όσους συμμετέχουν σε Διοίκηση αποτελεί η διάθεση και συνεχής προσπάθεια για αναζήτηση ολοένα νέων και άξιων συμμετεχόντων, ώστε να ανανεώνονται οι θέσεις Διοίκησης σε εύλογο και πεπερασμένο χρόνο (το πολύ 2 θητείες). Η αρνητική στάση των επί σειρά ετών επικεφαλής της Διοίκησης να παραμένουν στις θέσεις τους και να μην αντιλαμβάνονται έστω και τώρα το εύλογο πλήρωμα του χρόνου είναι ανεκδιήγητη και δεν προσφέρει τις ευκαιρίες στο Άθλημα να προχωρήσει μπροστά.
Στην κατεύθυνση της γενικότερα ζητούμενης προσπάθειας για συλλογική προσφορά, εφαρμογή μέτρων και υλοποίηση στόχων μέσα από σοβαρές και ώριμες πρακτικές, οφείλουμε όλοι να είμαστε ενδιαφερόμενοι χωρίς συμπολιτευτικά, αντιπολιτευτικά ή άλλα κόμπλεξ και με τους τρόπους και ενέργειες μας να συμβάλλουμε στην έγκαιρη ανατροπή όσων μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να υποβιβάσουν το Άθλημα στον τόπο μας.
Με γνώμονα όσα παραπάνω αναφέρονται προσδοκούμε στην συνένωση δυνάμεων και προσώπων, που αφουγκράζονται μια κοινή βούληση για απαλλαγή από νοοτροπίες και αντιλήψεις του παρελθόντος και είμαστε ανελλιπώς παρόντες και αποφασιστικοί υποστηρίζοντας πρόσωπα και ιδέες που εκφράζουν τις πολυπόθητες αλλαγές.
Γιώργος Ανδρουτσέλλης,  Πρόεδρος Α.Ο.Α.Πατρών   

Η κ Χαλτούπη είναι στενός συνεργάτης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΦΟΑ


Η κ Χαλτούπη είναι στενός συνεργατης του κ Ζαννιά μέλος στο Δοικητικό Συμβουλίου της ΕΦΟΑ
Τι λένε γι αυτο οι υποστηρίζοντες ,γλύφοντες τον απερχόμενο 
 πρόεδρο....
Υπάρχει καποιος λογος για να ψηφιστεί?   η μήπως ειναι συνένοχοι....
Α! και να μην ξεχάσουμε στενή πρώην φίλη του κ Κοντονή!

Πράγματι μας έχει ..... κουφάνει.... ο πρόεδρος των Γενικών Συνελεύσεων της ΕΦΟΑ.
Και περιμένουμε από ανάλογους ανθρώπους να τηρήσουν το καταστατικό της ΕΦΟΑ.

“Χαλτούπη Γιαννούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.


“Αθλητικός Οργανισμός Βουλιαγμένης”
 και 
 την εταιρία “Χαλτούπη Γιαννούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.

Μέλη του απερχόμενου ΔΣ  της ΕΦΟΑ είναι και αφεντικά σε μαγαζιά του τένις?
Τι είναι αυτά που βλέπουν τα μάτια μας!
Και ποιος είναι στο  - &Σια ΕΕ - ?
Πόσες παρανομίες θα παρακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια?
Και γιατί τόσο πόνος οι κ.κ Κοντονής-Χαλτούπη-Ζαννιά?
Πραγματικά μια σπουδαία εταιρεία για την ανάπτυξη του Ελληνικού τένις.
Τόσο σπουδαία που χρωστάμε σ όλο τον κόσμο.
Μου θυμίζει την εταιρεία του Ζαννιά και του Μάνου Κουτσουδάκη και άλλους.
Και αυτοί για το καλό του τένις είχαν-έχουν κατασκευαστική εταιρεία γηπέδων !
Η εταιρία, που η ΕΟΕ όταν ήταν χέρι χέρι-τώρα στην ΕΡΤ τον πούλησαν και τον πέταξαν στην λάσπη,στην συνέντευξη μετά τους Ολυμπιακούς, Καπράλος και Σία,
-αναφερόμαστε στο ασυμβίβαστο - τον αθώωσαν πριν χρόνια.
Το ποινικό όμως υπάρχει και περιμένει παρ όλες τις αναβολές που ζήτησε ο Ζαννιάς 
Όλα ΕΔΏ πληρώνονται!
Ντροπή!

“Αθλητικός Οργανισμός Βουλιαγμένης” και την εταιρία “Χαλτούπη Γιαννούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.


ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 03/2012
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Βουλιαγμένη, 29/02/2012
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
& ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Αφροδίτης 2,
166 71 Βουλιαγμένη
Τηλ. 213 2020777
Fax :213 2020779
e-mail : oappa@vvv.gov.gr

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Πρακτικού από την 2α Δημόσια, Ανοιχτή - Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού
Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ Οργανισμός Αθλητισμού-Πολιτισμού κ’ Παιδικής Αγωγής του
Δήμου Βάρης-Βάρης-Βουλιαγμένης,
ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΘΕΜΑ 15ο Ημερήσιας Διάταξης : « Ενημέρωση για το εκμισθωμένο κυλικείο και των
7 γηπέδων Τένις που βρίσκονται στην περιοχή του Μεγ. Καβουρίου της ΔΕ Βουλιαγμένης
– Λήψη Απόφασης για λύση της σύμβασης και διεξαγωγή δημοπράτησής του.»
Σήμερα την 29η του μήνα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ του έτους 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα
20:00, συνήλθε σε Συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ Οργανισμός
Αθλητισμού-Πολιτισμού κ’ Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης-Βάρης-Βουλιαγμένης στην
αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος της Δημοτικής Ενότητας
Βουλιαγμένης, ύστερα από την υπ αρ. πρωτ.: 208/22-2-2012 έγγραφη πρόσκληση της
Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ, η οποία αναπληρώνει νόμιμα τον Πρόεδρο σύμφωνα με το άρθρ.
240 του Ν. 3463/2006, που επιδόθηκε νόμιμα στο καθένα από τα μέλη.
Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η εκ του νόμου απαρτία διότι σε σύνολο (15) μελών
βρέθηκαν παρόντες (10), απόντες (5), έλεγχος απαρτίας (10 /15) και συγκεκριμένα:
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ
ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Πρόεδρος απών
ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΝΑ, Αντιπρόεδρος παρούσα
ΣΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ παρών
ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ παρών
ΒΑΔΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ παρών
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ παρούσα
ΑΓΑΛΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ παρούσα
ΚΑΠΕΤΑΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ παρών
ΚΟΥΛΟΥΒΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ απών
ΦΙΟΡΕΝΤΖΗΣ ΦΑΙΔΩΝ παρών
ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ παρών
ΤΡΟΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ απών
ΚΑΜΠΑΝΗ ΤΙΝΑ απούσα
ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ απούσα
ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ παρών
Οι απόντες δεν προσήλθαν αν και νόμιμα ειδοποιήθηκαν. Tα χειρόγραφα πρακτικά τήρησε η
υπάλληλος του ΟΑΠΠΑ κα Κασίμη Σταυρούλα, Κλάδου ΤΕ1 βιβλιοθηκονόμων.
ΑΔΑ: Β4Ω0ΟΚ0Κ-9ΨΧ
Η Προεδρεύουσα Αντιπρόεδρος κα Αλεξία-Άννα Καμμένου αφού πήρε το λόγο επί του 15ου
θέματος της Ημερήσιας Διάταξης με τίτλο : «Ενημέρωση για το εκμισθωμένο κυλικείο και
των 7 γηπέδων Τένις που βρίσκονται στην περιοχή του Μεγ. Καβουρίου της ΔΕ Βουλιαγμένης
– Λήψη Απόφασης για λύση της σύμβασης και διεξαγωγή δημοπράτησής του», εισηγείται
προς το Συμβούλιο την πρόταξη του θέματος στην σημερινή συνεδρίαση καθώς βρίσκεται
παρούσα η ενδιαφερομένη κα Χαλτούπη και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου κ. .
Παπαβασιλείου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Αφού άκουσε προσεκτικά την Προεδρεύουσα Αντιπρόεδρο και ύστερα από διαλογική
συζήτηση :
Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι ΟΜΟΦΩΝΑ
Την πρόταξη του θέματος στη σημερινή συνεδρίαση.
Στη συνέχεια η Προεδρεύουσα Αντιπρόεδρος κα Αλεξία Άννα Καμμένου πήρε το
λόγο επί του αυτού θέματος και .ανέγνωσε στο Σώμα το υπ’ αριθμ. 233/28-2-12 ενημερωτικό
Σημείωμα της Υπηρεσίας του ΟΑΠΠΑ. ως ακολούθως : «Η οικονομική υπηρεσία του
Ο.Α.Π.Π.Α. διαπιστώνει για το συγκεκριμένο ακίνητο και τους αθλητικούς χώρους τα εξής :
Σύμφωνα με το τελευταίο μισθωτήριο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί από το
συνεννούμενο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με την επωνυμία “Αθλητικός Οργανισμός
Βουλιαγμένης” και την εταιρία “Χαλτούπη Γιαννούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.” διαπιστώθηκε ότι το
διάστημα της μίσθωσης ήταν από 15/7/2005 – 15/7/2011. Τα ποσά που οφείλονται για το
μίσθωμα καθώς και οι σχετικές πληρωμές επ’ αυτού αναφέρονται στον σχετικό πίνακα. Στον
πίνακα δεν περιλαμβάνονται τυχόν προσαυξήσεις και χαρτόσημα που βαρύνουν τον μισθωτή.
Από τα παραπάνω προκύπτει η λήξη του συμβολαίου μίσθωσης από 15/7/2011, όμως
μέχρι σήμερα ο μισθωτής δεν έχει παραδώσει το ακίνητο ως όφειλε ούτε έχει καταβάλει
σημαντικό μέρος των μισθίων που του αναλογούν βάση του συμβολαίου του. Συνημμένα
βρίσκονται και οι αιτήσεις για παράταση και για διακοπή του μισθώματος που είχε υποβάλει
ο μισθωτής μετά το τέλος του συμβολαίου του.
Η οικονομική υπηρεσία του οργανισμού εισηγείται τη βεβαίωση χρηματικών
καταλόγων με τα οφειλόμενα μίσθια για το έτος 2012 και τη βεβαίωση τελών χρήσης
κοινοχρήστου χώρου από την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου μέχρι τουλάχιστον
της 29/2/2012 ποσού ίσου με την αναλογία του μισθώματος που ήταν στην σύμβασή
ΟΦΕΙΛΕΣ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΕΩΣ ΠΟΣΟ ΟΦΕΙΛΗΣ
ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ 2005 2006 87.520,00
ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ 2006 2007 91.896,00
ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ 2007 2008 96.490,80
ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ 2008 2009 101.315,34
ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ 2009 2010 106.381,11
ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ 2010 2011 111.700,17
ΤΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ 15/07/11 30/12/11 53.755,73
ΤΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ 01/01/12 29/02/12 19.547,54
ΣΥΝΟΛΟ ΟΦΕΙΛΩΝ 668.606,68
ΠΛΗΡΩΜΕΣ
ΑΟΒ 472.153,71
ΑΟΒ 91.896,00
ΟΑΠΠΑ 20.634,55
ΣΥΝΟΛΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 584.684,26
ΑΔΑ: Β4Ω0ΟΚ0Κ-9ΨΧ
του μισθωτή προσαυξημένου κατά 5% όπως ήταν και η ετήσια αναπροσαρμογή του
μισθώματος.».
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Αφού άκουσε προσεκτικά την Προεδρεύουσα Αντιπρόεδρο και ύστερα από διαλογική
συζήτηση :
Α Π Ο ΦΑ Σ Ι Ζ Ε Ι ΟΜΟΦΩΝΑ
Την αναβολή του θέματος προκειμένου να υπάρξουν περαιτέρω διευκρινίσεις για τα
οικονομικά στοιχεία και να δοθεί νομική γνωμοδότηση, αφού δε ψηφιστεί η Επιτροπή
Παράδοσης του μισθίου να κινηθούν οι αναγκαίες και νόμιμες διαδικασίες παράδοσης του
μισθίου.
Η απόφαση αυτή παίρνει αύξοντα αριθμό 03/2012.
Αφού συντάχθηκε το παρόν πρακτικό αυτό υπογράφεται ως κατωτέρω:
Ο Πρόεδρος Τα μέλη
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ
ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α/Α ΣΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΔΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Η Προεδρεύουσα Αντιπρόεδρος ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ
(άρθρο 240 Ν. 3463/2006) ΑΓΑΛΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΠΕΤΑΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΙΟΡΕΝΤΖΗΣ ΦΑΙΔΩΝ
ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΛΕΞΙΑ-ΑΝΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

To No 2 της Ε.Φ.Ο.Α χωρίς γήπεδα άρα και χωρίς σύλλογο...

   Χθες στην Βουλιαγμένη βγήκε η απόφαση που είχε κολλήσει  εδώ και καιρό για το χρέος της εταιρείας που έκανε χρήση των γηπέδων.
Από εταιρεία σε σύλλογο και ποιοι ήταν μέσα στο -ΣΙΑ - ΜΟΝΟ ο Ζαννιάς τα ξέρει όλα αυτά.
Έχει μπλέξει τα μπούτια του ο άνθρωπος.
Όπου θολούρα και λαμογιές ο Ζαννιάς με τους υπαρχηγούς του!
Κάθε Γ Συνέλευση ο Νο 2 αποπροσανατολίζει το σώμα.
 Θα μου πείτε όταν χρωστάς 600.000 δεν είναι και λίγο.
Γιατί όταν χρωστάς τόσα, φαντάσου πόσα έβγαλες.
Τι να πεις βρε παιδί μου.
Ένα καλό θα παρουσιάσει αυτή η Διοίκηση.
Μόνο λοβιτούρες ,σκευωρίες, ρουφιανιές , διάβρωση, των πάντων.
Στον αθλητισμό είσαι κ Ζαννιά!
Επιτέλους άφησε ήσυχα τα [παιδιά αφού δεν μπορείς να κάνεις ένα πράγμα σωστό.
Έχει χώρους η κοινωνία να την βρωμίσεις εάν θέλεις
ΑΦΗΣΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ
Επιτέλους!!!

ΥΓ
Ποιός είναι στο ΣΙΑ μέσα ?
Έχεις το θάρρος να το πεις.
Είναι και αυτό ένα άλλο ποινικό?
Ακόμα δεν τέλειωσες μ αυτά που κουβαλάς!

ττ

Εκλογές: Ποιό είναι το ζητούμενο;

 apo Tennis24
27.08.12
Image Άλλος ένας αγανακτισμένος πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης, ο πρόεδρος της Βέροιας κ. Νίκος Ταραμονλής, έστειλε επιστολή καλώντας τους ανθρώπους που κρατάνε την τύχη του ελληνικού τένις στα χέρια τους, να πράξουν με σύνεση και αίσθημα ευθύνης στις επικείμενες εκλογές της ΕΦΟΑ στις 9 του Σεπτέμβρη στη Λάρισα.
Αναλυτικά το κείμενο:

"Επειδή έφτασε η ωρα που όλοι που τόσο αγαπάμε το άθλημα να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το μέλλον του, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνουμε αδρανείς μπροστά στις εξελίξεις.

Χωρίς να μένουμε στην κριτική, την γκρίνια και την αναποφασιστηκότητα πρέπει πρώτα απο όλα να απαντήσουμε στην πιο απλή ερώτηση.
Ποιό είναι το ζητούμενο;
Η μη παρουσία του κ.Ζαννιά στην διοήκηση της Ε.Φ.Ο.Α;
ΟΧΙ Δεν είναι αυτό που πρέπει να απαντηθεί .
Τα ζητούμενα απο την νέα διοίκηση είναι:
Πρόγραμμα – σχέδιο και όραμα.
Οι τρείς αυτές λέξεις συμπεριλαμβάνουν όλα αυτά που δεν έγιναν τόσα χρόνια και που πρέπει άμεσα να είναι οι άξονες για την ανάπτυξη του τένις.
Ο κ.Σερκεδάκης εχει δημοσιεύσει τις απόψεις του και έχει κάνει και τις ανάλογες ενέργειες για τα προαναφερόμενα και με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.
Για να αλλάξει σελίδα το ελληνικό τένις χρειάζεταιτην συμβολή όλων μας.
Αθλητές – γονείς – σύλλογοι και ενώσεις πρέπει να είναι αρωγοι σε αυτή την προσπάθεια και πιστεύω οτι σε λίγες μέρες θα γίνει μιά καινούρια αρχή για το άθλημα.
Νίκος Ταραμονλής"

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2012



Ώρα εκλογών λοιπόν.
Εκεί που είχαμε συνηθίσει οι Γ.Σ. να γίνονται την παραμονή Πρωτοχρονιάς, μας προέκυψε καλοκαίρι,πριν επιστρέψουν οι γονείς στους ομίλους και αρχίσει η γκρίνια για όλα τα ωραία που συμβαίνουν στο χώρο του τένις, πριν έρθει ο Οκτώβριος, και φανεί ότι αθετήσaμε τις υποσχέσεις περί 24 τουρνούα, κ.λ.π και κ.λ.π.ο κ. Ζαννιάς νομίζει ότι αιφνιδίασε.
 Στο χέρι των αντιπολιτευομένων σωματείων είναι να μην περάσει ο αιφνιδιασμός.
 Αρκεί, να υπάρξει δράση,άμεση, με έγγραφη τεκμηρίωση των παρανομιών του, βασισμένη στις διατάξεις των Νόμων.
Είναι τόσο εθισμένος στην παρανομία,......που παρανομεί ακόμη και με την ίδια την προκήρυξη των εκλογών. 
Υπάρχει θέμα στην ημερήσια διάταξη που δεν είναι θέμα της Γενικής Συνέλευσης. 
Το θέμα αριθ’ 2 της ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. λέει.... 
«2) Έγκριση του καταλόγου των Εκπροσώπων-Αντιπροσώπων, των Σωματείων μελών της Ε.Φ.Ο.Α., που έχουν δικαίωμα ψήφου για το έτος 2012.», όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι το Άρθρο 33 του καταστατικού της ΕΦΟΑ, ορίζει σαφώς ότι.......... «Ο έλεγχος και η νομιμοποίηση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων και του δικαιώματος ψήφου ενεργείται αποκλειστικά από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ή την εκτελεστική επιτροπή της ΕΦΟΑ.........
Ο κατάλογος αυτός παραδίδεται από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΦΟΑ, κατ’ εντολή του Δ.Σ.της ΕΦΟΑ, στον Πρόεδρο της Γ.Σ. πριν από την έναρξη της συνεδρίασης». 

Αν λοιπόν τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κατά τον έλεγχο, νομιμοποιήσουν δικαίωμα ψήφου σε σωματεία που δεν δικαιούνται, παραβιάζοντας τον αθλητικό νόμο,.....σας ζητάει μέσω της Γ.Σ. να εγκρίνετε την παρανομία. 
Με άλλα λόγια προσπαθεί να «ξεπλύνει» την πλαστογραφία του δικαιώματος ψήφου μέσω της Γενικής Συνέλευσης.
Πρέπει να καταγγελθεί στους αρμόδιους φορείς με τον πιο επίσημο τρόπο, η προσπάθεια αυτή του Ζαννιά να πλαστογραφήσει και να αλλοιώσει την σύνθεση της Γ.Σ.. 
Από του 140  ομίλους που παρουσίασε τον Γενάρη ότι έχουν δικαίωμα ψήφου, οι 33  δεν πληρούν την προϋπόθεση του Άρθρο 14 παρ.3 του αθλητικού Νόμου 2725/1999.

Συγκεκριμένα ανά Ένωση έχουμε.

Α’ ΕΝΩΣΗ. Α.Ο ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, Ο.Α.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,Σ.Α.ΔΡΑΜΑΣ

Β’ ΕΝΩΣΗ. Ο.Α ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, Ο.Α.ΚΙΛΚΙΣ, Ο.Α.ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, Α.Ο.Α.ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΕΣΣ/ΚΗΣ, ΕΑΤΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ,   Α.Ο.Α. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΘΕΣΣ/ΚΗΣ

Γ’ ΕΝΩΣΗ. Σ.Α ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  

Δ’ ΕΝΩΣΗ. ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΕΝΙΣ, Γ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Α.Α. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  
Ε’ ΕΝΩΣΗ. Σ.Α.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ Ο.Α, Ο.Α ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Π.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ «ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ» , 

ΣΤ’ ΕΝΩΣΗ. Ο.Α. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, Ο.Α. ΣΠΑΡΤΗΣ , Σ.Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 
Ζ’ ΕΝΩΣΗ. Ο.Α. ΣΗΤΕΙΑΣ
 
Η’ ΕΝΩΣΗ. Ο.Α. ΧΙΟΥ, Ο.Α. ΠΑΡΟΥ, Ο.Α. ΣΥΡΟΥ,  Γ.Σ.ΚΗΦΗΣΙΑΣ 

Θ’ ΕΝΩΣΗ. Α.Ο.ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,  Ο.Α.ΛΕΣΒΟΥ, Ο.Α.ΠΕΙΡΑΙΑ, Α.Α.ΑΙΓΑΛΕΩ, Α.Ο.Α. ΑΙΓΑΛΕΩ 92 

ΙΑ’ ΕΝΩΣΗ. Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ, Α.Ο.Α ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΦΙΛΙΑ 2000» , Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Πρόχειρα να σας αναφέρουμε ότι ο σύλλογος Γ.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ το 2011 είχε μόνο 2 αθλητές, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να φιλοξενήσει την Γ.Σ. του Ιανουαρίου, ούτε στον πρόεδρό του κ. Παππά να ψηφίσει παρανόμως.

Όπως βλέπετε όλα γίνονται.... «σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Καταστατικό της Ε.Φ.Ο.Α. και η Κείμενη Νομοθεσία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην Προκήρυξη.
Άμεση ενέργεια, με τις υπογραφές όσων ομίλων συμφωνούν,επίσημη καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, καθώς και σε κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης. 
Διαμηνύστε, ότι θα στραφείτε δικαστικώς εναντίον του Δ.Σ.της Ομοσπονδίας, αν επιχειρηθεί παρανομία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ακόμα και εναντίον ομίλων που θα θελήσουν να συμπράξουν στην παρανομία παρουσιάζοντας πλαστά ταμπλό αγώνων, όπως επίσης και εναντίον οποιουδήποτε επιδιαιτητή υπογράψει πλαστό ταμπλώ αγώνων.

Υπενθυμίστε, στην Γ.Γ.Αθλητισμού και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ότι είναι υποχρέωσή τους που απορρέει από τις διατάξεις του νόμου, η προάσπιση της νομιμότητας.


Σαράντης Καλλίτσης

Sunday, August 26, 2012

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2012


Ίσως να αποτελεί και αρνητικό ρεκόρ η συμμετοχή, στο πλήρως απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών στο τένις!

77 συμμετοχές στους άνδρες και 25 συμμετοχές στις γυναίκες!

102 συνολικά ηρωικοί αθλητές οι οποίοι πλήρωσαν και παράβολο 20 ευρώ έκαστος για την συμμετοχή τους...σύνολο 102Χ20=2.040 ευρώ!

Έτσι οι διοργανωτές της μιζέριας εξασφάλισαν σχεδόν στο ακέραιο τα χρηματικά έπαθλα των 2.960 ευρώ....έβαλαν δηλαδή από τον προϋπολογισμό τους... 920 ολόκληρα ευρώ!

Και φυσικά αυτό είναι το μικρότερο κακό που έχει κάνει στο άθλημα η διεφθαρμένη και τραγική διοίκηση της ΕΦΟΑ, σε συνεργασία πάντα με την σημερινή διοίκηση του ομίλου Φιλοθέης, που την υπηρετεί!

Ένα πρωτάθλημα που θα έπρεπε να είναι η γιορτή του τένις στον ελληνικό χώρο.

Ένα πρωτάθλημα το οποίο θα έπρεπε να διοργανώνεται με κάθε επισημότητα, με πλήρη σεβασμό στους έλληνες και ελληνίδες αθλητές/τριες.

Ένα πρωτάθλημα που θα έπρεπε να τιμά τους καλύτερους, ανταμείβοντας τις θυσίες τους στα γήπεδα του τένις.

Ένα πρωτάθλημα που θά έφερνε κόσμο να το παρακολουθήσει, εκτός από τους συγγενείς και φίλους των αθλητών, αλλά κυρίως νέα παιδιά που θα ήθελαν να ακολουθήσουν τα μονοπάτια αυτού του υπέροχου αθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που θα έπρεπε να προβάλεται, απασχολώντας τα ΜΜΕ σε καθημερινή βάση με ρεπορτάζ, φωτογραφίες, συνεντεύξεις των αθλητών....

ΧΑ ΧΑ...εδώ γελάμε! Μάλλον ξεφύγαμε...! Που νομίζουμε ότι βρισκόμαστε ;

Βλέπετε η απόλυτη μιζέρια και η αποδοχή της, έγιναν συστατικό του DNA μας!

Εδώ είναι το Ζαννιστάν...της ρεμούλας και της απάτης...!


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ...!

Η ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ (ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟ ΤΕΝΙΣ )

 Είναι γεγονός ότι η απερχόμενη διοίκηση ύστερα από μια διαδρομή ακατάσχετου λαϊκισμού και απύθμενης ανευθυνότητας απέναντι στο άθλημα κάνει ότι της επιτρέπουν οι δυνατότητές της να μη χρεωθεί τη χρεοκοπία του τένις και να σφραγίσει έτσι το τέλος της θητείας της.
Άλλωστε η απερχόμενοι διοικούντες φέρουν βαρύτατη ευθύνη για τις αποφάσεις που οδήγησαν ακόμα πιο πίσω το τένις της Ελλάδας.
Αποτέλεσμα είναι να απαιτείται τώρα τιτάνια προσπάθεια για την ανάταξη του. Τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας που διοικούσε την ΕΦΟΑ είναι γνωστά στο Πανελλήνιο και για τον λόγο αυτό  είναι διασπασμένοι, καθώς ορισμένα σημαντικά στελέχη της ενόψει της μεγάλης ήττας που διαγράφεται μπροστά τους δεν θα διεκδικήσουν ξανά μια θέση στο συμβούλιο. 
Άλλοι πάλι διαχωρίζουν ευκρινώς και ευδιακρίτως την διαφωνία τους από τον απερχόμενο πλέον πρόεδρο. 
Μια φοβισμένη απερχόμενη διοίκηση που έχει πάψει να προκαλεί σιγουριά.  Προσπαθώντας να μην θίξει ειδικά συμφέροντα έχει εξοργίσει τους πάντες.  Φοβήθηκαν να υλοποιήσουν τομές για να μην χάσουν σημαντικό τμήμα της εκλογικής τους πελατείας.              
Αντί για ανάπτυξη είχαμε οπισθοδρόμηση. 
Αντί για αύξηση συμμετοχής έχουμε σταθερά συνεχόμενη μείωση.
Η νέα πρόταση της πρωτοβουλίας που παρουσιάστηκε από τον Γιάννη Σερκεδάκη για την ανασύσταση του ελληνικού τένις, εκφράζει ένα μεταρρυθμιστικό αέρα που δίνει προοπτική στο τένις μέσα από τομές και ρήξεις με τις χρόνιες παθογένειες και τα μικροσυμφέροντα.
Χρειάζονται μεταρρυθμίσεις και μάλιστα τολμηρές! 
Μεμονωμένες ενέργειες από μόνες τους δεν αρκούν. Αυτό άλλωστε είναι και το πιο εύκολο.  Απαιτείται ισχυρή και ικανή ομάδα, για να μην γίνουμε βορά των αντιδραστικών αντανακλαστικών που μας οδήγησαν στην καταστροφή.
Έτσι η απερχόμενη διοίκηση παρά τις καλές πλέον προθέσεις της θα καταψηφιστεί στις επερχόμενες εκλογές, όχι μόνο για την σαθρή συνοχή της ούτε απλώς από το συνολικά ανεπαρκές έργο της αλλά από την απουσία μεταρρυθμιστικής τόλμης.                                                  
Η πραγματικότητα αυτή δεν επιτρέπει στην απερχόμενη διοίκηση να χτίσει γέφυρες με το υγιές κομμάτι του ελληνικού τένις.                    
 Η απερχόμενη διοίκηση βρίσκεται σε διαρκεί άμυνα. 
Η ευθύνη τους είναι συνολική!
Μια φοβισμένη διοίκηση που έχει πάψει να προκαλεί σιγουριά, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξαναψηφιστεί.

 Ηλιας Βασιλούδης
 Προεδρος Ο.Α. ΞΑΝΘΗΣ

Friday, August 24, 2012

Επιτέλους σύρθηκε στις εκλογές.Το τένις αλλάζει σελίδα!

Από άκρη σ άκρη οι άνθρωποι του τένις απαιτούν  αλλαγή αμέσως τώρα !
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΈΝΙΣ  ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.
ο ΑΠΕΡΧΌΜΕΝΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ  μοιράζει υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα πλέον , αλλά ο κόσμος του τένις εχει ξυπνήσει και τον πληρώνει με το ιδιο αντίκρυσμα.
Του υπόσχονται  και αυτοί ψήφους που δεν θα βρει ποτέ στην κάλπη,
Κοντός ψαλμός αλληλούια ........

Thursday, August 23, 2012

ΠΟΣΟ ΤΙΜΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓEΣ;


«....... Στερείται του δικαιώματος ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις της Ε.Φ.Ο.Α. κάθε αθλητικό σωματείο, εφόσον στο προ της Γ.Σ. ημερολογιακό έτος δεν είχε συμμετοχή με τουλάχιστον δέκα (10) αθλητές ...... Η συμμετοχή αποδεικνύεται από επίσημα φύλλα αγώνων ......  Ο έλεγχος και η νομιμοποίηση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων και του δικαιώματος ψήφου ενεργείται αποκλειστικά από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.......»

Άρθρο 14  παρ.3  του αθλητικού  Νόμου 2725/1999  και  Άρθρο  33 του καταστατικού της  ΕΦΟΑ.

Εν όψη λοιπόν εκλογών, είπαμε να ρίξουμε μια ματιά,να δούμε τι γίνεται με τους 10 αθλητές που πρέπει να έχει ένας όμιλος, ώστε να έχει δικαίωμα ψήφου. 
Αρχίσαμε με την Α’ Ένωση, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
 Για καλή μας τύχη, η Ένωση έχει αναρτήσει μια κατάσταση με τίτλο «ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 2011 ΚΑΤΑ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α’ ΕΝΩΣΗΣ»

Συγκρίναμε την λίστα της Α’ Ένωσης με τον κατάλογο  της ΕΦΟΑ των  σωματείων με δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση της ΠΡΕΒΕΖΑΣ τον Γενάρη του 2012.
 Ο ίδιος κατάλογος της ΕΦΟΑ θα ισχύσει και για τις εκλογές, διότι συντάσσεται  βάσει της αγωνιστικής δραστηριότητας των σωματείων, «στο προ της Γ.Σ. ημερολογιακό έτος», όπως ο νόμος ορίζει.
 Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το σωματείο Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, στη λίστα της Ένωσης παρουσιάζεται χωρίς συμμετοχή αθλητού κατά το 2011, ενώ στον κατάλογο της ΕΦΟΑ παρασιάζεται να έχει δικαίωμα ψήφου!! 
Προς στιγμήν, θεωρήσαμε ότι πρόκειται περί  λάθους.
 Ανατρέξαμε στα ταμπλώ των Ενωσιακών, των Πανελλαδικών, στις  βαθμολογίες για το 2011,.....αλλά αθλητής του ομίλου Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  δεν βρέθηκε πουθενά!! 
 Εκπρόσωπος του ομίλου ο κ. Αρβανιτίδης  Γεώργιος.
 Καλά διαβάσατε......ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ, ο κ. Αρβανιτίδης Γεώργιος είναι αυτός που παράνομα συμμετείχε στις Γ.Σ. με δικαίωμα ψήφου. 
Μετά από έλεγχο διαπιστώσαμε ότι η παρανομία αυτή,με τον ίδιο όμιλο και τον ίδιο εκπρόσωπο, εκτός του 2011, έγινε και το 2010 και το 2009
.Δηλαδή πρόκειται για εξαπάτηση καθ’ εξακολούθηση. 
Ο έλεγχος θα συνεχισθεί, και πολύ φοβόμαστε,.....ότι το καθ’ εξακολούθηση, θα γίνει και κατά συρροή, αν βρεθούν και άλλες τέτοιες παρανομίες.

Όμως η υπόθεση αυτή δεν αφορά μόνο ένα σωματείο και τον εκπρόσωπό του, έστω και αν είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
 Από την στιγμή που ο νόμος ορίζει ότι..... « Ο έλεγχος και η νομιμοποίηση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων και του δικαιώματος ψήφου ενεργείται αποκλειστικά από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.»...... η ευθύνη είναι συλλογική και αφορά όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ.             
 Ας τους αναφέρουμε για την ιστορία.
 Μακρής,Αρβανιτίδης,Πανόπουλος,Καραμάνης,Σταματιάδης,Αλεβιζόπουλος,Βασίλας,Θεοδωρόπουλος Π.,Αθαναηλίδης,Γεωργιάδης,Τσιάρας,Κουραμάς,Κοντονής,Θεοδωρόπουλος 
Ε... Όπως βλέπετε, ο Ζαννιάς παραλείπεται.....αυτός είναι ήδη καταταγμένος. 
Με τους υπόλοιπους τι γίνεται;
 Έχετε καταλάβει, κύριοι του Δ.Σ.(είδες κ. Κοντονή, διευκολύνει......διαφορετικά θα έπρεπε να γράψω, κυρίες και κύριοι) ότι όταν νομιμοποιείται......παρανομίες,παρανομείτε οι ίδιοι; 
Είναι δυνατόν, να έχετε αλλοτριωθεί τόσο πολύ, ώστε να μην μπορείτε να διακρίνετε, τι είναι παράνομο και τι είναι νόμιμο; 
Τι είναι αυτό που κερδίζετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, πουλώντας την αξιοπρέπειά σας στα σχέδια ενός απατεώνα;

Θα βρεθεί κανείς να τους καταγγείλει στους αρμόδιους φορείς, να τους απειλήσει με αγωγές και μηνύσεις για τις πλαστογραφίες που ετοιμάζουν πάλι; 

Οι Σύλλογοι που δεν έχουν νόμιμο ψήφο είναι κοντά στο Ζαννιά!

Και γιατί αυτό?
Αναρωτιέται  κάποιος!
Μα γιατί πέραν της ισοπεδωτικής απαξίωσης προς το άθλημα,όλα αυτά τα χρόνια για να είναι στην εξουσία έπρεπε να έχει κολλητούς για  να τον ψηφίζουν σε κάθε περίπτωση .
Έλα όμως που δεν μπορείς να κρατήσεις δίπλα σου ανθρώπους που αγωνίζονται να κρατήσουν  σ ένα επίπεδο τον σύλλογο τους, παρουσιάζοντας στους αθλητές τους και στους γονείς τους ανυπαρξία οργάνωσης του αθλήματος.
Όταν έρχεται ένα παιδάκι στα γήπεδα για 3 χρόνια είναι μια γιορτή η συμμετοχή του.
Όταν αρχίζει να διαπιστώνει η οικογένεια ότι πληρώνει και δεν βλέπει φως πουθενά,σίγουρα με ποιον θα τα βάλει?  Μα φυσικά με  το ΔΣ.
Και ναι σε εποχές παχειών αγελάδων κατάπινε  ο γονέας τις ιστορίες να παίρνεις χειμωνιάτικα το πλοίο για αγώνες 3 ημερών και να καταλήγεις 8.

Τώρα μετρούν όλα .
Και όταν δεν βλέπεις αποτέλεσμα, ρωτάς το γιατί συμβαίνει αυτό στο ΔΣ του συλλόγου σου ..
Τι ν απαντήσει ο έρμος ο πρόεδρος του συλλόγου?
Ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κυνηγάει τον πρωταθλητή Ελλάδος και δεν το βγάζει μια φωτογραφία γιατί δεν τον χωνεύει?
Τι να πει ο σύλλογος στον αθλητή,στο γονέα!
Με ποιόν να μοιάσει το παιδί του!
Ποιος αθλητής του αθλήματος του στην Ελλάδα είναι το πρότυπο του,αν όχι ο πρωταθλητής Ελλάδος.
Εδώ ο μεγάλος αγώνας της ζωής είναι να αγωνισθείς για να φθάσεις ψηλά με τον κόπο σου φυσικά και όχι με τα μικρά δωράκια που κοστίζουν 200 ευρώ στην ΕΦΟΑ και στον γονέα η χρονιά 4000-5000 ευρώ.
Αυτή η συστηματική αλλά χωρίς αποτέλεσμα πολιτική για το άθλημα μας έφερε στον ΠΑΤΟ και ΠΙΟ ΚΑΤΩ από αυτόν.
Εαν είχε οργανώσει το άθλημα, κανείς δεν θα πλησίαζε τον πρόεδρο .
Όταν όλα λειτουργούν με διαφάνεια και σαν ρολόι δεν χρειάζονται συναλλαγές.
Χαίρεσαι γιατί βρίσκεσαι σε μια Ομοσπονδία  που οργανώνει και εφαρμόζει ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία προτείνει για το καλό του αθλήματος
.
Ο δικός μας Ζαννιάς προσπαθεί με το διαίρει και βασίλευε να κρατήσει ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ  το πρώτο άθλημα στον κόσμο.
Και γι αυτό έμεινε μόνος !


Wednesday, August 22, 2012

Όμιλοι χωρίς ψήφο!

Το καταστατικό που είναι στο site της ΕΦΟΑ ξεχάστετο.
Το καινούργιο φέρει ημερομηνία 17 Ιουνίου 2007, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο για έγκριση το Δεκέμβριο του 2010 με αριθμό 5035/10 και εγκρίθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 2011. 
Άρα από τον Ιανουάριο του 2011, έχουμε νέο καταστατικό. 
Για όποια απορία του τύπου « γιατί το καταστατικό αφού εγκρίθηκε από Γ.Σ.στις 17 Ιουνίου του 2007, κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο προς έγκριση τον Δεκέμβριο του 2010 και γιατί αφού είναι εν ισχεί από τον Γενάρη του 2011, παραμένει κρυφό μέχρι σήμερα.......να ρωτήσετε τον Ζαννιά και τη συμμορία του».
 Η σπουδαιότερη αλλάγη είναι η αύξηση του αριθμού των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας από 15μελές σε 17μελές. 
Ο νόμος ορίζει, ότι για πάνω από 15 μέλη στο ΔΣ, η Ομοσπονδία πρέπει να έχει πάνω από 251 ομίλους.
Τώρα πως γίνεται και στις Γ.Σ. να συμμετέχουν 70-80 όμιλοι, άντε στην καλύτερη περίπτωση 115-120 και στο Πρωτοδικείο να δηλώνει πάνω από 251 ομίλους.....αυτό πάλι, μόνο ο Ζαννιάς το ξέρει.
 Όταν  μπορεί να δηλώνει ψευδώς στο Πρωτοδικείο, προσκομίζοντας μια κατάσταση με πάνω από 251 ομίλους,το κάνει γιατί ξέρει ότι δεν θα αντιδράσει κανεις, δεν θα του κάνει  κανείς έλεγχο,παρότι πρόκειται για ψευδή δήλωση και πλαστογραφία. 
Αν όμως υπάρξει όμιλος οι όμιλοι και ζητήσουν εγγράφως και επίσημα από το Πρωτοδικείο την κατάσταση των ομίλων βάσει της οποίας έγινε η αύξηση, το Πρωτοδικείο θα την δώσει διότι οι όμιλοι ως μέλη της Ομοσπονδίας έχουν έννομο συμφέρον.
 Θα το κάνει κάποιος; 
Σε αυτή την περίπτωση, μην εκπλαγείτε αν δείτε ονόματα ομίλων που δεν τους γνωρίζει κανείς.


ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ψηφίζει από αυτούς που παραθέτουμε.


Ο.Α.ΑΛΙΜΟΥ,  Α.Γ.Ο.ΒΟΛΟΥ,  Α.Γ.Ο.ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ,  Α.Ε. ΒΟΥΛΑΣ,  Α.Μ.Σ.ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, Α.Ο.ΑΘΗΝΑΪΚΗ,  Α.Ο.ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ,  Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,  Α.Ο.ΛΙΒΑΔΕΙΩΝ ΒΟΥΡΕΙΟΣ,  Α.Ο.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,  Α.Ο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,  Α.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΒΥΡΩΝΑ,  Α.Ο.ΠΑΡΓΑΣ, Α.Ο.ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,  Α.Ο.Α.ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, Α.Σ.Α.ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,  Α.Σ.Α ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,  Α.Σ.Β.Α.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΙΟΛΟΣ,  Α.Σ.ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ,  Α.Σ,ΠΙΕΡΙΑ ΤΕΝΙΣ, Α.Τ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ,  Α.Ψ.Λ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ,  Α.Ψ.Λ.ΜΕΔΕΩΝ,  ΑΧΑΪΚΟΣ Ο.Α., Γ.Α.Σ.ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΒΙΣΑΛΤΗΣ,   Γ.Ε.ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ,  Γ.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ,   Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ, Γ.Σ.ΩΡΩΠΟΥ,  Ε.Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ,   Ε.Α.Σ.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ,   Ε.Α.Φ.Ω.ΝΤΕΚΡΟΛΙ, Ε.Ε.Π.Κ.Α.ΕΥΡΩΙΔΕΑ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ,   Λ.Α.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,   Ν.Α.Σ.Π.ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,

Ο.Α.ΑΓ.ΣΟΥΛΑ ΣΟΡΩΝΗΣ ΡΟΔΟΥ,  Ο.Α.ΓΑΛΗΝΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,   Ο.Α.ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, Ο.Α.ΛΕΣΒΟΥ,   Ο.Α.ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ,   Ο.Α.ΑΜΥΝΤΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ,   Ο.Α.ΕΔΕΣΣΑΣ, Ο.Α.ΙΑΛΥΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ,  Ο.Α.ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΩΝ ΣΑΜΟΥ ΑΙΓΛΗΣ,   Ο.Α.ΣΚΙΑΘΟΥ,    Ο.Α.ΧΙΟΥ,   Π.Φ.Ο.ΡΑΧΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.,    Σ.Ο.Ι.Σ.ΝΕΑ ΠΝΟΗ,    Φ.Σ.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,      Χ.Α.Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,            Α.Ο. ΦΟΥΡΕΣΙ ΓΛΗΚΩΝ ΝΕΡΩΝ,     Γ.Σ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΛΚΕΤΑΣ,     Α.Ο.ΒΟΥΛΑΣ, Γ.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,.....



Πόσους από αυτούς τους ομίλους γνωρίζετε να έχουν αγωνιστική δραστηριότητα;

Monday, August 20, 2012

Πανικός κ Ζαννιά? Πάμε για εκλογές μάνι -μανι!

Η δυναμική του Σερκεδάκη ,επόμενου προέδρου της ΕΦΟΑ αναγκάζει τον Ζαννιά να προκυρήσει εκλογές στο σημερινό ΔΣ της ΕΦΟΑ.

Πήρε το μήνυμα της επερχόμενης ήττας και τρέχει...
ΜΟΝΟ που έπρεπε να τρέχεις κύριε Ζαννιά όταν το άθλημα σε χρειαζόταν από την κρεμάλα που το έβαλες με τα ίδια σου τα χέρια.
ΕΣΥ το έχεις στείλει  στην τελευταία κατηγορία , εάν είχε και πιο κάτω, εκεί θα το είχες στείλει
ΕΣΥ πέταξες στα σκουπίδια αδιάφορα, μικρά παιδιά που ήρθαν με όνειρα να γίνουν μεγάλοι αθλητές
ΕΣΥ γυρνούσες την φλόγα με αυτοκίνητο άλλου ενώ δεν είχες ΕΝΑΝ αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες
ΕΣΥ κατασπατάλησες τα χρήματα του δημοσίου αντί να τα δώσεις στους καλύτερους 8 ανά κατηγορία
ΕΣΥ δεν έχεις γήπεδα για τους ταλαντούχους αθλητές
ΕΣΥ δεν έχεις προπονητή για τους αθλητές σου
ΕΣΥ κρύβεσαι στην Υμηττού πίσω από τα νεκροταφεία
ΕΣΥ πήρες τα χρήματα της κάρτας και χάθηκαν στον απολογισμό
ΕΣΥ δεν έχεις πρόγραμμα χρόνια και χρόνια για να ξέρουν πως θα δουλέψουν οι αθλητές σου μέσα στο χρόνο
ΕΣΥ κατάργησες την αξιοκρατία και χάριζες εισιτήρια στους κολλητούς σου
ΕΣΥ παραπλάνησες τον αθώο παράγοντα που ήρθε να προσφέρει και τρέχει μακριά να μην σε βλέπει
ΕΣΥ έκανες να μιλούν για το άθλημα,  και να κουνούν το γιακά τους για την αναξιοπιστία του και την κακοδιαχείριση
ΕΣΥ........................
ΕΣΥ.......................
ΕΣΥ.........................
Και ΤΩΡΑ 
Ήρθε ο Σερκεδάκης και τρέχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άμοιρε  σήκω και φύγε, τουλάχιστον για να σε ξεχάσουμε και ν αρχίσει 
σ ένα ΚΑΘΑΡΟ περιβάλλον,  ο σεβασμός στο άθλημα, η ανάπτυξη και ο προγραμματισμός ΟΠΩΣ  αξίζει στο άθλημα του τένις!
ΤΤ

Διαλύετε το καθεστώς Ζαννιά!

10 βουλευτές ζητάν ανάλυση για τα έργα -τα σόδομα και γόμορα του 2004!!!!!!!!!

Θυμάστε ποιος ήταν στην εκτελεστική του 2004?
Θα παρακολουθήσουμε το σήριαλ ,με τον δικό μας Ζαννιά ,να τρέχει και να μην φθάνει.
Δες τι είναι η ζωή...
Στην εποχή της πτώσης σου, να σε πουλάει το σύστημα που σε είχε μπροστάρη στις λαμογιές !
Το πρώτο χτύπημα στην πλάτη καρφωτή από Καπράλο και Κούβελο!
Μόνο που το όνομα και την χάρη για το χάος του 2004 το κουβαλάς ΜΟΝΟΣ σου.
Θυμήσου πως σε πέταξαν σαν σκουλήκι  έξω από την συνάντηση του τομέα του ΠΑΣΟΚ πριν 4 χρόνια.
Και δεν είχαν άδικο 
Το απέδειξες στην εκλογή ΕΟΕ



Ποιός κρύβετε πίσω από αυτό κ Ζαννιά?

ΘΕΜΑ 15ο Ημερήσιας Διάταξης :
 « Ενημέρωση για το εκμισθωμένο κυλικείο και των 7 γηπέδων Τένις που βρίσκονται στην  περιοχή του Μεγ. Καβουρίου της ΔΕ Βουλιαγμένης
– Λήψη Απόφασης για λύση της σύμβασης και διεξαγωγή δημοπράτησης του.»

Ποιος κρύβετε ΠΙΣΩ από αυτό κ Ζαννιά?
Φυσικά και το ξέρετε!

Το θέμα είναι πόσοι ψήφοι κρύβονται πίσω από αυτό!
Και
Πόσοι στις Γενικές Συνελεύσεις είναι αυτοί που κάνουν ντα σε καθ ένα που θέλει να μάθει περισσότερα από αυτά που πρέπει να ξέρει καθ ένας που θέλει να υπηρετήσει ΣΩΣΤΑ το άθλημα.....

Να περιμένουμε απάντηση.?
Η μήπως αλλά, φλόγα-ντόπινγκ, θα βάλεις άλλους να σ απαλλάσσουν χωρίς μια συγνώμη.!
ΤΤΤ
Φυσικά θα επανέλθουμε...............


Sunday, August 19, 2012

Ένας -ένας που τον στήριζε στρίβει δια του αρραβώνος!!!

Οι κ. Καπράλος (πρόεδρος ΕΟΕ) και Κούβελος έλεγαν «λεφτά δίνονται στον αθλητισμό, αλλά δεν φτάνουν στους αθλητές, μένουν στους υπεράριθμους υπαλλήλους των ομοσπονδιών, στην κακοδιαχείριση τους και στο άσκοπα έξοδα». 

Ότι λέγαμε και λέμε όλοι και κάποια στιγμή θεωρηθήκαμε υβριστές, τώρα το λένε οι ίδιοι οι αξιωματούχοι του κράτους. Όλοι οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί που έδιναν τα επίσημα χείλη για τις ομοσπονδίες, ισχύουν στο ακέραιο για την ΕΦΟΑ, που αγωνιστικά δεν έχει καταφέρει τίποτα και είχε σχέση με το Λονδίνο μέσω λαμπαδηδρομίας............

Η Ολυμπιακή Επιτροπή τον στήριξε όταν έβαλε αθλήτρια κατηγορούμενη για ντόπινγκ .
Και ο άνδρας ο πολλά βαρύς τότε,ούτε ένα συγνώμη ζήτησε από τον ελληνικό λαό που του έδωσε και αυτοκίνητο και δεν το γυρνούσε πίσω γιατί του πονούσε η μέση του...............

Δεν ξέρουμε φέτος τι έγινε 
Ίσως πάλι είχε πρόβλημα στην μέση.

Καλά που έγινε η εκπομπή και το άκουσε ΟΛΟΣ ο κόσμος!
Π Καιλής

Εκπληξη!!!!!!!! Φωτογραφίες των νικητών

Πανελλήνιο 2012: Φωτογραφίες PDF Εκτύπωση E-mail 

Τρίτη, 14 Αύγουστος 2012 10:21

  Δείτε φωτογραφίες από τις απονομές στις νικήτριες και τους νικητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τζούνιορς 2012
Περισσότερα...
 

Θυμήθηκαν τους αθλητές τους η ΕΦΟΑ!!!!!!!


Ακόμα περιμένουμε φωτογραφία του πρωταθλητή Ελλάδος προηγουμένων ετών.
Βέβαια ΤΟΤΕ  του καθόταν στο στομάχι, του προέδρου ο πρωταθλητής!!!!!!!!!
Βρε σκούπα που σας χρειάζεται..