Tuesday, June 29, 2010

Τι ΦΡΙΚΗ ,τι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά τη συνεδρίαση της η Ε.ΦΙ.Π ανακοίνωσε δια του Προέδρου της κ. Γιώργου ΛΕΝΟΥ τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει ποινή στέρησης Φιλάθλου Ιδιότητας για 2 μήνες στον αθλητή Πετοσφαίρισης του ΗΡΑΚΛΗ Γ.Σ. ΑΝΤΡΕΙ ΚΡΑΒΑΡΙΚ για δυσφήμιση του αθλήματος με τις εμπρηστικές δηλώσεις του πριν από τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗ – ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Φεβρουάριος 2010).

«Στην επιβληθείσα ποινή του αθλητή ΑΝΤΡΕΙ ΚΡΑΒΑΡΙΚ συνεκτιμήθηκε η επιδειχθείσα μεταμέλεια και για το λόγο αυτό εκρίθη επιεικώς» εδήλωσε ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος ΛΕΝΟΣ.

2. Επιβάλλει ποινές στέρησης της Φίλαθλης Ιδιότητας, στους παρακάτω προπονητές πυγμαχίας για πρόκληση επεισοδίων στη διάρκεια του Πρωταθλήματος Ανδρών Νοτίου Ομίλου (Νοέμβριος 2009), ως ακολούθως:

Δύο (2) μήνες στους Εμμ. ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ και Χρήστο ΤΡΙΑΝΤΗ,

Ενός (1) μηνός και δέκα πέντε (15) ημερών στον Ελευθέριο ΛΕΙΒΑΔΗ και

Ενός (1) μηνός σε καθέναν από τους λοιπούς, Εμμανουήλ ΜΠΑΚΡΥΣΙΩΡΗ, Γεράσιμο ΘΕΟΤΟΚΑΤΟ, Νικήτα ΚΟΥΒΑΡΗ και Σωτήριο ΤΣΙΑΜΗ.

Με την ίδια απόφαση απαλλάσσει την προπονήτρια Αναστασία ΠΟΝΤΙΚΑ.

7/6/10 13:37

ΤΟ 1.000.000 ευρώ ακόμα ψάχνουν να τα βρούνε......
ΑΣΕΑΔ,Οικονομική επιτροπή ΓΓΑ επί Δουβή,η εντολή του κ Λεανδρου Ρακιτζή,η ανακρίτρια,ο Παγκαλος,ο Μπιτσαξής... και επεται συνεχεια!!!!!!!


Καταλαβαίνουμε γιατί η ΕΟΕ δεν στάθηκε στο ύψος της........
Το δε Ολυμπιακό Κίνημα της ελλάδος είναι όπως λέει και το 11.888
Τυχαίο ? Δεν νομίζω?

Monday, June 28, 2010

Αγαπητοί φίλοι,

Το διάστημα που ζω το Junior τένις στην χώρα μας, δηλαδή σχεδόν 3 χρόνια, υπάρχει το εξής κατεστημένο: έχουμε 10 Ενώσεις, οι 9 οργανώνουν ένα Πανελλαδικό και η δέκατη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αυτή του Πανελλήνιου είναι κάποια από τις 3 Ενώσεις της Αττικής. (από του χρόνου αλλάζουν πολλά).

Συμφωνώ με όσους λένε ότι δεν θα έπρεπε οι Πανελλήνιοι αγώνες να γίνονται πάντα στην Αθήνα. Όμως, επειδή είμαι πιστός στην Μαθηματική δικαιοσύνη (που δεν είναι πάντα απόλυτα δίκαιη, αλλά είναι απολύτως καλύτερη από τις αυθαιρεσίες), πιστεύω ότι σε τέτοια περίπτωση το σχήμα θα έπρεπε να είναι για παράδειγμα «3 φορές Αττική – 1 Θεσ/νίκη – 3 Αττική – 1 Λάρισα, κτλ.». Γενικότερα, οτιδήποτε θα λάμβανε υπόψη τις αναλογίες φυσικού ή τενιστικού πληθυσμού, αποστάσεις πόλεων και υποδομές.

Η ανάθεση του Πανελλήνιου σε κάποια Ένωση δεν με είχε ξενίσει, γιατί πχ. η ΙΑ’ το διοργάνωσε σε δικά της γήπεδα. Το ίδιο και η Η’. Φέτος που πάμε στο ΟΑΚΑ. προβληματίστηκα. Σκέφτηκα «άραγε το Πανελλήνιο Στίβου οργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ ή από τον Ηρακλή, τον Ολυμπιακό, κτλ. Τα ίδια για την Κολύμβηση και πολλά άλλα αθλήματα».

Όμως ότι προβληματισμό και να έχουμε, η ανάθεση έγινε στην Η’ και επειδή η Η’ (όπως όλες οι Ενώσεις) είναι μόνο ένας Πρόεδρος, ένας Έφορος και μία Ταμίας, μεταφέρθηκε η ευθύνη στην Α.Ε. Πόρτο Ράφτη. Αμφιβάλω αν κανείς άλλος έβαλε υποψηφιότητα, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για πολλή και εθελοντική δουλειά και μάλιστα μακριά από τα σπίτια τους. Μην ξεχνάμε ότι Μαρούσι – Πόρτο Ράφτη είναι 1 ώρα οδήγηση. Περισσότερο από Σέρρες-Θεσσαλονίκη. Μην ξεχνάμε ακόμα, ότι τα έσοδα του κυλικείου δεν καταλήγουν σε αυτό τον σύλλογο.

Το ΟΑΚΑ δεν προσφέρει παρά μόνο τσιμέντα (ακόμα και η καθαριότητα των χώρων μαθαίνω είναι αρμοδιότητα των οργανωτών) και κυρίως δεν έχει πλέον καμιά αθλητική λογική. Φοβάμαι ότι θα νιώσουμε την ψυχρότητα ενός χώρου, που έχει απομακρυνθεί από τον αθλητισμό, που νοικιάζει ότι μπορεί, για να συντηρεί τα βάρη που κουβαλάει. Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις δεν είναι κέντρο για την νεολαία. Θα έπρεπε, δεν είναι. Δεν γνωρίζω πόσο φταίει η Ομοσπονδία μας και πόσο η Πολιτεία. Σίγουρα ευθύνη έχουν και οι δύο.

Με αφορμή τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται ο Κ. Γιακουμής (Γ.Γ. της Α.Ε. Πόρτο Ράφτη), επειδή παρά-ευχαρίστησε τον Σ. Ζαννιά (με κίνδυνο να φανεί ότι κάνω τον συνήγορο εκεί που δεν με σπέρνουν), δηλώνω ότι είναι εξαιρετικά αυστηρές. Όποιος ψήφισε ή θα ψηφίσει Ζαννιά, όποιος συνεργάζεται ή θα συνεργαστεί με τον Σ. Ζαννιά, δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεται εκ προοιμίου. Σε κάθε περίπτωση αυτός είναι ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, είτε αρέσει είτε όχι και δεν θα σταματήσει κάθε δραστηριότητα μέχρι να αλλάξει. Πιστεύω (αλλά και ακούω από τους σοβαρούς και αγαπητούς φίλους-φίλες μου), ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το όνομα του προέδρου, ενοχλούν η στασιμότητα και οι ελλείψεις στον χώρο μας. Ας δούμε Εθνική ομάδα με δικό της χώρο, ας δούμε να φυτρώνουν προπονητικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, κέντρα επιλέκτων, κτλ. κι ας κόβει την κορδέλα όποιος νάναι.

Κλείνοντας φίλοι μου, θα κάνω κάτι που νιώθω έντονα: Ευχαριστώ τα μέλη της αθλητικής ένωσης Πόρτο Ράφτη για τον μεγάλο κόπο τους, ευχαριστώ τον Κ. Γιακουμή που προσπαθεί για το καλύτερο και τον πρόεδρο της Ένωσης μας Φ. Πατσουράκο για όσα παλεύει κι αυτός. Δίνω ραντεβού μαζί τους, για δημιουργικούς καυγάδες μετά τους αγώνες. Ευχαριστώ ακόμα και τον δήμαρχο Πόρτο Ράφτη, που ακούω ότι στηρίζει πολλά πράγματα.

Ευχαριστώ γενικά όποιον προσφέρει ότι ξέρει και μπορεί. Εύχομαι όλες αυτές οι μικρές δυνάμεις από την Πτολεμαΐδα και την Κρήτη, ως τις Σέρρες και την Καλαμάτα να συντονιστούν κάποια μέρα καλύτερα και με απόλυτη διαφάνεια.

Φιλικά

Κώστας Κουτσάφτης

Wednesday, June 23, 2010

Αντίο από Ρεχάγκελ

Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής ομάδας κλείνει σήμερα.

Όσον αφορά τον «Όθωνα», ανακοίνωσε στους διεθνείς την απόφασή του να αποχωρήσει από το «τιμόνι» της εθνικής, στη διάρκεια της χθεσινοβραδυνής πτήσης προς το Ντέρμπαν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια ωραία εμπειρία αυτά που ζήσαμε».

Κάτι ανάλογο θέλει να ζήσει και το Ελληνικό τέννις.
Ζητάει πολλά?

Η IOC τίμησε τις γυναίκες στην Ολυμπιακή Ημέρα

Με την ευκαιρία της Ολυμπιακής Ημέρας, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και όλη η Ολυμπιακή οικογένεια σήμερα εόρτασε για το 2010 την -Γυναίκα και τον Αθλητισμό Δόθηκαν βραβεία σε εξαίρετες προσωπικότητες των 5 Ηπείρων Ολες έχουν κάνει μια σημαντική διαφορά στην ενίσχυση της ανάπτυξης, της συμμετοχής και της συμμετοχής των γυναικών και των κοριτσιών στον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο.

Η επίσημη τελετή πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΔΟΕ στη Λωζάνη, παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ζακ Ρογκ, της Anita DeFrantz, μέλος της ΔΟΕ προέδρου της επιτροπής για την -Γυναίκα και Αθλητισμός
Τα μέλη τηςεπιτροπής της ΔΟΕ Γυναίκα και Αθλητισμός, η IOC με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής και πολύ επίσημοι προσκεκλημένοι επισκέπτες εόρτασαν την Ολυμπιακή Ημέρα.

Τα βραβεία δόθηκαν σε 5 γυναίκες και ένα άνδρα - πρώην ολυμπιονίκες, ηγέτες στον αθλητισμό και πολιτικούς φορείς .

Οι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές ,οι Διεθνείς Ομοσπονδίες και ενώσεις ,κλήθηκαν να υποβάλουν τις υποψηφιότητες, και οι νικητές επιλέχθηκαν από την Επιτροπή της ΔΟΕ -Γυναίκα και Αθλητισμός

Αυτό το έτος, τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

- ΔΟΕ Trophy World: Eric Terpstra (Κάτω Χώρες)

- ΔΟΕ Trophy για την Αφρική: Manguet Germaine (Γουινέα)

- ΔΟΕ Trophy για την Αμερική: Leslie McDonald (Καναδάς)

- ΔΟΕ Trophy για την Ασία: Yuko Arimori (Ιαπωνία)

- ΔΟΕ Trophy για την Ευρώπη: Grete Waitz (Νορβηγία)

- ΔΟΕ Trophy για την Ωκεανία: Simcock Susan (Νέα Ζηλανδία)

Ο Πρόεδρος Ρογκ, δήλωσε: «Είναι σημαντικός ό εορτασμός μας για τη Ολυμπιακή Ημέρα. Φέτος περιλαμβάνει την βράβευση της ΔΟΕ για το 2010 για την -Γυναίκα και τον Αθλητισμό. Παρ όλη την πρόοδο που έχει σημειώσει η κοινωνία, χρειάζεται ακόμα να βελτιωθεί η πρόσβαση των κοριτσιών και των γυναικών στον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο. Οι αποδέκτες των βραβείων -Γυναίκα και Αθλητισμός δημιουργούν πρότυπα ,ανοίγουν τις πόρτες για την ισότητα των φύλων στον χώρο του παιχνιδιού, στους προπονητές, του ποδοσφαίρου στην διοίκηση του αθλητισμού. "

Μιλώντας κατά την τελετή,η Ανίτα DeFrantz δήλωσε: «Η Ολυμπιακή Ημέρα είναι για να ευαισθητοποιηθεί ο καθένας - ανεξάρτητα από την ηλικία, την αθλητική ικανότητα και των δύο φύλων. Είναι γραφτό να γίνει ένα αληθινά περιεκτικό γεγονός που μπορεί να εορτάζεται από όλους, παντού. Οι βραβευθέντες σήμερα όλοι αγκάλιασαν αυτή την φιλοσοφία. "Μιλώντας για τα επιτεύγματα, δήλωσε:" Στους αγωνιστικούς χώρους, κινούμαστε όλο και πιο κοντά , άνδρες και γυναίκες ανταγωνίζονται στους μεγαλύτερους αθλητικούς χώρους του κόσμου. Φέτος, περισσότερο από 40 % των αθλητών που συμμετέχουν στο Βανκούβερ 2010 ήταν γυναίκες, ένα νέο ρεκόρ για τη συμμετοχή των γυναικών στους Ολυμπιακούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. "

Αγαπητοί φίλοι,

Χαίρομαι που σε λίγες μέρες θα βρεθούμε πάλι στο Ο.Α.Κ.Α. Ευχαριστώ αυτούς που προσπάθησαν και πέτυχαν να γίνει εκεί το Πανελλήνιο. Έχω βέβαια την απορία, γιατί να χρειάζεται προσπάθεια και να μην είναι αυτονόητος και δεδομένος αυτός ο τόπος.

Όσο περιμένουμε να ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και με βάση τα ταμπλό που ανακοινώθηκαν χθες, σας παρουσιάζω τους αριθμούς που θα έχουμε.
2008 2009 2010
Δηλώσεις 1066 1061 1067
Sign-in 903 898 903
walk-over 163 163 164
w.o. % 15,3% 15,4% 15,3%

Οι δηλώσεις για τις 3 χρονιές είναι πραγματικές. Ο αριθμός των sign-in του 2010 προκύπτει θεωρώντας ότι φέτος τα walk-over θα είναι περίπου όσα πέρσι και πρόπερσι (15,3%).

Είναι εντυπωσιακό πόσο κοντά είναι τα σύνολα στην τελευταία τριετία. Αυτό μπορεί να διαβαστεί σαν στασιμότητα, αλλά ταυτόχρονα και σαν μια μικρή νίκη των γονέων απέναντι στην οικονομική συγκυρία.

Ακολουθούν τα σύνολα ανά ένωση. Επιμένω να παρουσιάζω και αυτή την πληροφορία, παρόλο που ουσιαστικά δεν έχει καμιά χρησιμότητα. Μικρή σημασία έχει αν κάποια Ένωση είναι μεγαλύτερη ή ισχυρότερη από κάποια άλλη. Η ουσία είναι τι οργανώνει, τι δυνατότητες έχει και πόσο μπορεί να συμμετέχει στις γενικότερες βελτιώσεις. Και βέβαια κάθε μια να ξεκινάει με ανάλογες προϋποθέσεις.
Θέλω να δώσω κίνητρο σε αυτούς που οργανώνουν, να σκεφτούν γιατί άραγε κάποτε, χωρίστηκε τενιστικά έτσι η Ελλάδα. Ακόμα θέλω να θυμίσω ότι είναι αρετή να καταλαβαίνεις ότι κάτι θέλει αλλαγή, γιατί ενδεχομένως ξεπεράστηκε. Εξάλλου αυτό συνέβη και με τα Πανελλαδικά (που η διαδικασία συμμετοχικής αλλαγής κοντεύει να λήξει, αλλά στο site μας δεν έχει καν ανοίξει forum ανταλλαγής απόψεων).
Ένωση 2008 2009 2010
Δηλώ
σεις w.o. sign
in Δηλώ
σεις w.o. Sign
in Δηλώ
σεις w.o. Θα παίξουν
Η Αθήνα 277 44 16% 233 271 33 12% 238 283 40 14% 243
Θ Αθήνα-Αιγαίο 229 52 23% 177 192 50 26% 142 196 48 24% 148
ΙΑ Αθήνα 178 20 11% 158 188 37 20% 151 166 26 16% 140
Ε Θεσσαλία 83 8 10% 75 91 5 5% 86 86 7 8% 79
ΣΤ Πελ/νησος 93 10 11% 83 80 9 11% 71 87 10 11% 77
Β Θεσ/νίκη 77 5 6% 72 73 5 7% 68 78 5 7% 73
Ζ Κρήτη 36 4 11% 32 55 6 11% 49 65 7 11% 58
Δ Ήπειρος 45 11 24% 34 54 14 26% 40 62 16 25% 46
Γ Κεντρ.Μακεδονία 26 4 15% 22 26 4 15% 22 24 4 15% 20
Α Θράκη 22 5 23% 17 31 0 0% 31 20 2 11% 18
1066 163 15% 903 1061 163 15% 898 1067 165 15% 902

Πολύ φιλικά
Κώστας Κουτσάφτης

Tuesday, June 22, 2010

Γιακουμής Κωνσταντίνου …του Αντωνίου.

Πρώτη φορά συναντώ άνθρωπο να τον ευχαριστούν και να τον επαινούν, κ’ αυτός….αντί να ανταποδίδει τις ευχαριστίες για τα καλά τους λόγια, να λοιδορεί και να αποδοκιμάζει!!
Κε Αντωνίου ατυχήσατε.
Δεν γνωρίζω αν είσθε καινούργιος στην οικογένεια του τένις, ή δεν έχετε καλή ενημέρωση; Όπως και ν’ άχει, και τα δύο ωριμάζουν με τον χρόνο.
Πιστεύω ότι αν είχατε διαβάσει το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του κου Γιακουμή τέσσερες ημέρες πριν από το δικό σας κείμενο στο site της ΕΦΟΑ, ή δεν θα γράφατε γιατί θα είχατε καταλάβει, ή το περιεχόμενο του κειμένου σας θα ήταν διαφορετικό.
Ο κος Γιακουμής δεν διαθέτει προφανώς τη στοιχειώδη ευγένεια ψυχής, ώστε αφού σας ευχαριστούσε πρώτα για τα καλά σας λόγια,…μετά να σας γνώριζε τις ’’απόψεις του’’. Αλλά εκτός από ευγένεια ψυχής, ο κος Γιακουμής στερείται και απόψεων κε Αντωνίου. Οι απόψεις του, είναι απόψεις άλλων. ‘Όπως θα καταλάβατε, δεν σας απάντησε ο Γιακουμής….. ο Ζαννιάς σας απάντησε, …αυτός, απλώς έβαλε την υπογραφή του. Υπάρχει στην ελληνική γλώσσα μια λέξη που εννοιολογικά ερμηνεύετε μεταφορικά ως….’’ο άνθρωπος που εκφράζει απόψεις άλλου, που μιλά για λογαριασμό άλλου’’….
Ακριβώς…..μπράβο κε Αντωνίου τη βρήκατε….ΦΕΡΕΦΩΝΟ είναι η λέξη.
Αυτό ακριβώς είναι ο κος Γιακουμής.
Ποιο ξεκάθαρη αποκάλυψη του ρόλου του, δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
Εύγε, άξιος ο ’’μισθός’’ σας, άξιος και ο τίτλος του Διευθυντή Αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors, κε Γιακουμή και…..εις ανώτερα και στο ΔΣ της ΕΦΟΑ.
Και μια συμβουλή…πρόσεξε….από το πολύ γλείψιμο, θα χάσεις το αισθητήριο της γεύσης!!
Γιακουμής Κωνσταντίνου …του Αντωνίου.
Παναγιώτης Καλλιόπουλος

Απάντηση στον κ Κ Γιακουμή

Κύριε
Κώστα Γιακουμή
Γεν. Γραμματέα
Α.Ε.ΠΟ.Ρ

Αυτή η επιστολή μου θυμίζει μι άλλη που έγραψε ο κ Τσιάρας της Πτολεμαίδος ..
Λυπάμαι που δεν έχετε αντιληφθεί το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού που εφαρμόζει η ΕΦΟΑ-Ζαννιάς.
Αυτό αφορά εσάς, τον σύλλογο σας, την Ένωση σας.
Επαναλαμβάνω ότι σώσατε το θεσμό των Πανελληνίων Αγώνων Jounior 2010.
Εάν πείτε τον Ζαννιά ΤΩΡΑ ότι δεν τους κάνετε να είστε σίγουροι ότι δεν μπορεί να τους κάνει η ΕΦΟΑ ως διοργανώτρια αρχή στο Ολυμπιακό Στάδιο
Καλή επιτυχία.
Όπως είπα θα τα πούμε μετά τους αγώνες.

Γιώργος Αντωνίου

Monday, June 21, 2010

Κύριε Γιώργο Αντωνίου,

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2010

Κύριε Γιώργο Αντωνίου,

Το ύφος της επιστολής σας είναι απαράδεκτο. Θίγει την Ομοσπονδία, την Η’ Ένωση και την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη.

Μαζί με την Ομοσπονδία, τη Διοίκησή της, τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Ζαννιά, την Η’ Ένωση, τη Διοίκησή της, τον Πρόεδρο κ Φώτη Πατσουράκο, την Α.Ε. Πόρτο Ράφτη, τη Διοίκησή της και εμένα προσωπικά, εδώ και σαράντα πέντε μέρες παλεύουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της μεγάλης διοργάνωσης, που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, έτσι ώστε να διοργανωθεί στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Ο.Α.Κ.Α.

Θέση μου είναι ότι όλοι μαζί τα καταφέραμε. Το Πρωτάθλημα θα μπορούσε να γίνει σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Επικράτειας, λόγω μικρότερου κόστους, αλλά είχε ανατεθεί στην Η’ Ένωση. Η Η’ Ένωση έδωσε προβάδισμα στην Α.Ε. Πόρτο Ράφτη.

Με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση διάβασα επιστολή σας προς το σωματείο μας και αισθάνομαι την ανάγκη, προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και της όποιας παρανόησης εκ μέρους σας, παρότι δεν σας γνωρίζω, να σημειώσω ότι δεν νοιώθουμε ότι σώσαμε κανένα κύρος του αθλήματός μας και επίσης ότι δεν είμαστε «λαντζέρηδες» κανενός.

Καταλήγοντας, η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΟ.Τ. ήταν αρωγός στην προσπάθειά μας και για αυτό τον λόγο την ευχαριστούμε.
Ευχαριστώ

Κώστας Γιακουμής
Γεν. Γραμματέας
Α.Ε.ΠΟ.Ρ

Sunday, June 20, 2010

Ποιός κρύβεται πίσω από όλα αυτά?

Ανακοίνωση της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ
Η εταιρεία Γήπεδο Λάρισας ΑΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα Παρασκευή 4/6 τίθενται ξανά σε διάθεση προς χρήση από τους συλλόγους αντισφαίρισης, τα γήπεδα τένις – τα οποία η εταιρεία κατασκεύασε στο χώρο του νέου αθλητικού-ψυχαγωγικού κέντρου της ΑΕΛ – αφού υπογράφηκαν τα σχετικά συμφωνητικά παραχώρησης.

Εάν ανακοινώσετε το συμφωνητικό που υπογράψατε θα σας ενημερώσουμε τι παιχνίδι έχει παιχθεί στην πλάτη των συλλόγων του τέννις.
Αντιλαμβάνεσθε βεβαία ποιος είναι πίσω από όλα αυτά .
Τις αεριτζίδικες ιστορίες και τα ρεγάλο ένας τα πραγματοποιεί.
Ξέρεις τι είναι να βγάζεις αέρα παρά χωρίς να βάζεις φράγκο!!!
Ρωτήστε το Μέλος της ΕΦΟΑ που είναι πρέσβης επι τιμής στους Μεσογειακούς.
Τον καημένο!!!!
Έχει φάει πούλιες για μεταξωτές κορδέλες….

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη

κ.Κώστα Γιακουμή,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα που σώσατε το Κύρος του αθλήματος μας.

Καταλαβαίνεται ότι ένα πρωτάθλημα έχει ευθύνες ,υποχρεώσεις ηθικές αλλά και οικονομικές.
Δυστυχώς ο Σπυράκος ούτε ένα πρωτάθλημα Jounior που είναι η κορωνίδα του μέλλοντος μπορεί να αναλάβει.
Άραγε έχει καταλάβει ότι το άθλημα που ηγείται ζει ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατί υπάρχουν σωματεία που αγαπούν το άθλημα μας.
Αυτός το μόνο που κάνει είναι να παίρνει ότι πέσει μπροστά του όταν υπάρχουν λεφτά και όταν δεν υπάρχουν να κρατά τον τίτλο και να δίνει στους εθελοντές την λάντζα.

Καταλάβατε πότε θυμάται τους ανθρώπους που αγωνιούν και μοχθούν?
Να έχουμε καλή επιτυχία στην διοργάνωση και θα τα πούμε μετά τους αγώνες.
Επαναλαμβάνω τις ευχαριστίες.

Γιώργος Αντωνίου

Saturday, June 19, 2010

ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ!!

ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ!!
June 19, 2010 11:27 AM

Που το θυμήθηκα?



http://tennisnews.gr/greek-tennis/regional/3636-protaprilia

Έτοιμο το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Β. Ελλάδος!!

Έπειτα από 6 χρόνια ακατάπαυστων εργασιών και σκληρής δουλειάς ολοκληρώθηκε σήμερα 1 Απριλίου 2010 και τέθηκε στη διάθεση των Ελλήνων πολιτών ένα πραγματικό στολίδι για το ελληνικό τένις, το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφάιρισης Βορείου Ελλάδος της Θεσσαλονίκης, το οποίο μάλιστα θα τεθεί και στη διάθεση και του 3ου πανελλαδικού πρωταθλήματος juniors που θα διεξαχθεί από τις 6 εως τις 13 Απριλίου στη συμπρωτεύουσα...!!!

...Κάπως έτσι θα ονειρευόμασταν όλοι μια ανακοίνωση μετά από τόσο καιρό και για ένα έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί ποτέ και αποτελεί δυστυχώς 6 χρόνια μετά αντικείμενο ενός ‘μαύρου’ πρωταπριλιάτικου αστείου... (ζητούμε συγγνώμη από τους πιο υπεραισιόδοξους που ίσως να το πίστεψαν για λίγο).

Για την ιστορία τα χρήματα της έκτακτης επιχορήγησης που δόθηκαν για την κατασκευή του το 2004 (1.050.000 ευρώ) ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί που ξοδεύτηκαν, με την υπόθεση να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στον 32ο ανακριτή που βρίσκεται σε εξέλιξη η παραπομπή για απιστία του προέδρου της ΕΦΟΑ κ. Ζαννιά από την Εισαγγελία Αθηνών μετά από Μηνυτήρια Αναφορά.

Στο κλαμπ της μικρής μειοψηφίας, ο κ Κοντονης πρόεδρος της Βουλιαγμένης

Ο κ Κοντονης πρόεδρος της Βουλιαγμένης αν δεν μ απατά η μνήμη είναι ο επί σειρά ετών πρόεδρος στις Γ Συνελεύσεις παρωδία του Ζαννια. Πριν από αυτόν είχαμε τις ανεκδιήγητες του Αθαναηλίδη.
Έτσι λοιπόν σε μια νύχτα όλοι θυμηθήκαμε όλα αυτά που η ανεκδιήγητη ,ολιγομελή αντιπολίτευση έλεγε και ξαναέλεγε στα σωματεία
Καλό αυτό.
Ο αριθμός μεγαλώνει.
Ο Ζαννιάς είναι χαμένος…
Ούτε τηλέφωνο δεν παίρνει το προσωπικό της ΕΦΟΑ.
Πρόεδρος ΦΑΝΤΑΣΜΑ.
Βέβαια το φάντασμα σημαίνει ότι μπορεί ν αρπάζει χωρίς να τον καταλαβαίνει κανένας.
Μόνο που η ανακρίτρια τον κατάλαβε και ήρθε και η ώρα του.
Και μαζί τα παιδοφαντάσματα αλλάζουν χορό .
Αλήθεια έχουμε κανένα καινούργιο χορό
Μάλλον το Χιπ Χοπ ….

Ο κ Κοντονης μιλά με πολύ σκληρά λόγια

http://tennisnews.gr/greek-tennis/regional/4126-efoa

Σε επίσημη δήλωση σε όλα τα μέσα προχώρησε ο Πρόεδρος του ΟΑ Βουλιαγμένης για τις βαθμολογίες που έχουν αναρτηθεί στο επίσημο site της ΕΦΟΑ. Ο κ Κοντόνης μιλά με πολύ σκληρά λόγια για την επαναλαμβανόμενη ανάρτηση λανθασμένων βαθμολογιών από τα πανελλήνια πρωταθλήματα και χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους της ΕΦΟΑ "επικίνδυνους και ανίκανους".

Ολόκληρη η επιστολή τους OA Βουλιαγμένης ακολουθεί.

ΠΡΟΣ ΕΦΟΑ 17/6/2010
Κύριοι
Γιά μιά ακόμη φορά καταφέρατε να αποδείξετε όχι μόνο πόσο ανίκανοι αλλά καί πόσο επικίνδυνοι είστε. ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ JUNIOR 2010 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Α-Γ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. (Ολες οι μέχρι σήμερα βαθμολογίες πού έχετε εκδώσει για σχεδόν όλα τα πανελλαδικά junior 2009 καί 2010 ήταν επίσης λάθος, επί αυτού σας είχαμε επανειλλημένα ενημερώσει εξαντλώντας καθε όριο υπομονής αλλά και καλοπροαίρεσης, υπάρχει βέβαια και η σχετική αλληλογραφία επί αυτού).

Πλέον είστε οι μόνοι υπεύθυνοι ενώπιον αθλητών και γονέων γιά τίς νομικές εξελίξεις διότι εσείς με τις παρατυπίες και τυχόν παρανομίες σας μας αναγκάζετε να βρούμε το δίκηο μας προσφεύγοντας στην δικαιοσύνη.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Α ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Sunday, June 13, 2010

ΕΠΡΕΠΕ να ηταν εκει ! ο Ζαννιάς.

Που να καταλάβει αυτό το ΟΥΦΟ ότι ο ρόλος ενός προέδρου είναι να έχει ψυχή, μάτια, αυτιά για το άθλημα του.
Που να καταλάβει εκείνος ο ποκοπίκος της Θεσσαλονίκης ότι έπρεπε να ήταν εκεί
Που να καταλάβει ο Αθαναηλίδης ότι έπρεπε να ήταν εκεί
Που να καταλάβει ο τεχνικός διευθυντής ότι έπρεπε να ήταν εκεί
Που να καταλάβει ο Πατρινός ότι έχει ευθύνες στην θέση που είναι και έπρεπε να είναι εκεί.
Δεν αναφέρω κανέναν άλλο γιατί δεν τους ξέρω και ας είναι 2 χρόνια στην ΕΦΟΑ.

Το σημαντικό ήταν ότι κατάλαβαν οι της ΓΓΑ ότι εδώ πρόκειται για ηγεσία Μπου…...λο.
Ο κ Κάκκος είναι στέλεχος για πολλά χρόνια στον αναπτυξιακό αθλητισμό.
Τώρα έβαλε και την βούλα για αυτόν τον παπατρέχα
Κύριε Σαρκεδάκη νάσαι καλά.
Φ.Ι.

ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

PREDATORUS said...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΕΝΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ!!!

ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΝ Κο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΕΦΟΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΦΟΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΨΗΛΕΣ ΤΟΣΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!!!

ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΝΙΧΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!!

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΑ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΑ ΑΠΛΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙ.

June 13, 2010 8:15 AM

Συγχαρητήρια στον κ. Γιάννη Σερkεδάκη,

ed Ovid said...

Συγχαρητήρια στον κ. Γιάννη Σερkεδάκη, πρόεδρο ομίλου τένις Αγίας Παρασκευής, οποίος μας παρουσίασε, με το δικό του, ακαταμάχητο, μοναδικό στυλ, στο ξενοδοχείο Τιτάνια χτες, 12/6/2010, τη θλιβερή κατάσταση του τένις στην Ελλάδα σήμερα, μετά από χρόνια και χρόνια αδιαφορίας και αμέλια. Ο κ. Σερκεδάκης μας παρουσίασε αρκετές κραυγαλές και προφανείς αλήθειες, που για πολλά χρόνια τώρα είνα γνωστές, αλλά ποτέ δεν έχουν επισήμως ή δημοσίως εκφραστεί. Αλήθειες όπως, η έλλειψη εθνικών τουρνουά τένις, μόνο τρία ανδρικά τουρνουά πέρσι, ούτε ένα τουρνουά γυναικών! Η έλλειψη κέντρων τένις, η έλλειψη ανάπτυξης τένις σε γενικές γραμμές, την ανάγκη μάθησης εξ απόστασεως, για τους κορυφαίους πενήντα παίκτες, τη σημασία του τένις στην τουριστική αγορά. Ακούσαμε από τον κ. Σερκεδάκη μερικές εκπληκτικές αλήθειες. Για παράδειγμα, 60 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη παίζουν τένις. Η Ιρλανδία γιά το 2010 προγραμάτησε 64 εθνικά τουρνουά τένις. Η Αυστρία 75 εθνικά ανδρών και 75 εθνικά γυναίκών τουρνουά, επίσης για το 2010. Η Ιταλία έχει κάτι σαν 245 τουρνουά. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές πολλές ανησυχητικές αλήθειες που μας λένε, δυστυχώς, ότι, όπου κι'αν κυτάξει κανείς βλέπει την Ελλάδα να κατέχει την τελευταία θέση. Αξίζει συγχαρητήρια ο κ. Σερκεδάκης για αυτη την προσπαθια που κάνει να αλλάξη την παρούσα τραγική κατάσταση πού βρήσκεται το ελληνικό τένις σήμερα.
June 13, 2010 4:06 AM

10άρια: Πανελλαδικά διπλού - Προκήρυξη

Πέμπτη, 10 Ιούνιος 2010 11:06
Από την ΕΦΟΑ εκδόθηκε η προκήρυξη για τα πανελλαδικά πρωταθλήματα Βορρά και Νότου στα διπλά για τα 10άρια από 18 μέχρι 20 Ιουνίου 2010 σε Κοζάνη και Βάρη αντίστοιχα.(Παράβολο 10 Ευρώ/αθλητή)

Τι σας λέει και αυτό ?


Διοργάνωση Βορρά Νότου και πάμε στην Κοζάνη.
Κατ αρχήν συμπαθής ο Όμιλος Κοζάνης.
Αλλά να έρθει ο άλλος από την Αλεξανδρούπολη?
Δεν μπορεί η Θεσσαλονίκη να διοργανώσει το τουρνουά και δει στον Όμιλο του Γραμματέα? Στον Σύλλογο με την μεγαλύτερη ιστορία για να δημιουργηθεί και ένα δέος στον συμμετέχοντα. Σ αυτόν τον σύλλογο έχουμε τον Οικονομίδη. Δεν αναφέρω Δανιηλίδου γιατί ήρθε από Καβάλα Θα μπορούσε να τον καλέσει να μιλήσει με τα παιδιά.
Έτσι δημιουργείτε ο μύθος αγαπητέ πρόεδρε.
Έτσι δημιουργείτε η αγάπη του αθλητή για τον σύλλογο.
Και όχι αλλάζοντας τους κανονισμούς στις μεταγραφές ώστε να κάνει βόλτες ένας αθλητής ότι ώρα του κατεβαίνει.
Παντού μπάχαλο τα έχεις κάνει πρόεδρε….
Όχι κάνοντας γήπεδα και μετά να στέλνεις αγώνες για να τα συντηρήσεις.
Άλλωστε ότι έκανε η Κοζάνη το έκανε μόνη της
Εσύ ως γνωστό κολαούζος στην κατασκευή είσαι μόνο.

Saturday, June 12, 2010

Ένα ΜΠΡΑΒΟ στον κ Σερκεδάκη για την σημερινή εμπειρία.

Παρακολουθώντας σήμερα την ημερίδα που διοργάνωσε με επιτυχία ο Όμιλος Αγίας Παρασκευής πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τις εξελίξεις που έρχονται στον αθλητισμό της χώρας.
Όλα όσα ξέραμε ανατρέπονται.
Ο Καλλικράτης αφορά και εμάς
Το ξέρουμε?
Και τι θα κάνουν όλοι αυτοί που ασχολούνται με τον αθλητισμό όταν δεν ξέρουν τι έρχεται?
Ένα ΜΠΡΑΒΟ στον κ Σερκεδάκη για την σημερινή εμπειρία.

Αυτό βέβαια που μου επιβεβαίωσε για τον Παπατρέχα Ζαννια ήταν ότι ως γνωστό δεν ήταν εκεί……
Αυτή ήταν δουλειά της ΕΦΟΑ και όχι ενός Ομίλου.
Ο κ Ζαννιάς πρέπει να ξέρει ότι για το άθλημα του εκτός από το να κατασκευάζει γήπεδα ανά την Ελλάδα έχει την ευθύνη της ενημέρωσης των Ομίλων του.
Το να γυρνάει ανά την Ελλάδα ομίλους για όμορφα δωρεάν Σαββατοκύριακα δεν λύνει το πρόβλημα των Ομίλων του.
Από τον φόβο του να μην τον κράξουν δεν έδωσε το παρόν ως ΟΦΕΙΛΕ.
Στέλεχος της ΓΓΑ, του Υπουργείου Παιδείας ενημέρωσαν το τι θα γίνει στο Μέλλον
Και αυτός ως ποντικός που εγκαταλείπει το πλοίο στο ναυάγιο έστειλε 2-3 για να μάθει τι έγινε………
Δεν μπορεί ν αλλάξει ΚΡΙΜΑ !!!!!!!!!
Πάντως ας τον αφήσουμε αυτόν.

Κύριε Σαρκεδάκη σας ευχαριστούσε πολύ γιατί τολμήσατε.

Thursday, June 10, 2010

Στο εστιατόριο του Ομίλου Αθηνών

¨ Η έντονη συζήτηση στο διπλανό τραπέζι από παράγοντες του αθλήματος και τεχνικούς απασχολούσε το διπλανό τραπέζι στο εστιατόριο του Ομίλου Αθηνών.
Αναδρομή της ιστορίας του Ομίλου και η αγωνιστική του παρουσία, αλλά και η κατάσταση στο ελληνικό τέννις. Αυτοκριτική για την αποχή από το τεννιστικό γίγνεσθαι, την εσωστρέφεια του ,και την κατάντια της ΕΦΟΑ που έχει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της ,ακόμα και η ίδια δεν ξέρει από πότε, αλλά και η κάκιστη συμπεριφορά του Πρόεδρου Ζαννιά προς το άθλημα.
Μεγάλη αναφορά στην εκδήλωση του Σαββάτου του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής .Προβληματισμός γιατί δεν είναι αυτοί που δεν προτείνουν, και ανάλυση γιατί δεν έχουν πάρει θέση να πάρει δρόμο ο Ζαννιάς.
Η απάντηση –δεν είναι δυνατό ν ασχολούμεθα με ποντικούς-.
Ότι θ άκουγα ότι τον Ζαννιά τον κατατάσσει η κοινωνία του τένις σκουπιδοφάγο
Είναι αλήθεια δεν το φανταζόμουν.
Στο τέλος έκανε καλά η Αγία Παρασκευή και ξεκίνησε μια ιστορία εξέλιξης του αθλήματος.
Φαίνεται ότι αυτό περίμεναν στην Αθήνα.
Με το να γίνονται οι Γενικές Συνελεύσεις στην επαρχία δημιουργήθηκε το κλίμα της αδιαφορίας. Άλλωστε οι περισσότεροι σύλλογοι είναι στην Αθήνα.
Πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια θ ανάψει την φλόγα ( όχι την Ολυμπιακή φλόγα)
για να βγει το τέννις από τα σκουπίδια που το πήγε ο Ζαννιας

Tuesday, June 8, 2010

Ομιλος Φιλοθέης.Γνωρίζει οτι έχει ευθύνη για το άθλημα του τέννις?

Ο Όμιλος της Φιλοθέης είναι από τους ιστορικούς Συλλόγους του αθλήματος.
Αυτό σημαίνει ότι έχει και μεγάλη ευθύνη για το άθλημα.
Καταλαβαίνουμε ότι μπήκε σε δύσκολη περίοδο στην ΕΦΟΑ ο νυν πρόεδρος.
Προηγήθηκε ο κ Ζητρίδης. Μην μας κάνει να σκεφθούμε ότι τον ακολουθεί στο πρότυπο του.
Ίσως γι αυτό πρέπει να διαχωρίσει την θέση του συλλόγου του ο κ Πανόπουλος από τον Ζαννιά.
Δυστυχώς ζούμε μια περίοδο που το άθλημα έχει πέσει στις κομπίνες και στις λοβιτούρες Αντί ν απολαμβάνει το 2004 και να προσπαθεί όπως όλα τα αθλήματα να εξελιχθεί έχοντας σημαία το γεμάτο γήπεδο που έπαιζε η Δανιηλίδου .Έπρεπε να εξελιχθεί σε κοιτίδα του αθλήματος μας ο χώρος που μας έκανε να πιστεύουμε ότι και μείς μπορούμε !
Βλέποντας τον Ναδάλ να κλαίει το μόνο που σκέφθηκα είναι τα χαμένα χρόνια των μικρών Ελλήνων που έρχονται στο άθλημα μας για να γίνουν Φέντερερ και Ναδάλ

Μόνο που όταν έχεις τον Ζαννιά πρόεδρο στο άθλημα, το μόνο που μπορεί να ονειρευτεί ένας γονιός είναι μια βρεμένη σκούπα να τον κυνηγά, στο άδειο γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου Αντισφαίρισης

Monday, June 7, 2010

Roland Garros και 16 χρόνια Ζαννιας

Συνδύασα το επαγγελματικό μου ταξίδι στο Παρίσι για να παρακολουθήσω και το Roland Garros
Δεν θέλω να μιλήσω για τα παιχνίδια.
Όσοι αγαπούν το άθλημα σίγουρα θα το παρακολούθησαν μια και όλος ο κόσμος με τις τηλεοράσεις κάλυπτε το τουρνουά.
Δεν θέλω να μιλήσω και για την οργάνωση της ομάδος που ακλουθούσε τον κάθε αθλητή.
Θέλω να μιλήσω για την γιορτή έξω από τα γήπεδα.
Εάν ποτέ πραγματοποιήσουμε μια τέτοια γιορτή τότε θα έχουμε πετύχει στην προβολή του αθλήματος, στην προβολή του αθλητικού τουρισμού, στην προβολή του πως ,το κάθε πρόβλημα είναι έτοιμο να λυθεί και φυσικά με ευγένεια, με χαμόγελο, και γενικά η εξυπηρέτηση από το πιο απλό ως το πιο μεγάλο.
Ο χώρος απέραντος στολισμένος διακριτικά και ό
μορφα.Χώρος που παρουσιάζει την ιστορία του.Χώρος με αναμνηστικά.Ομορφοι χώροι ξεκούρασης.Οχι πολυτέλεια.Μα ποιότητα και γαλήνη.
Τι σχέση έχει το Ελληνικό κοινωνικό γίγνεσθαι μ αυτό και τι ιδιαίτερο έχει το Ελληνικό τέννις ,είναι σαν να μιλάμε για την Δύση και την Ανατολή.
Γιατί βέβαια, ο Ζαννιας παραμένει να είναι πρόεδρος ενός αθλήματος που το μόνο κοινό είναι ο τίτλος, δεν ξέρω.
Θ επρεπε να ντρέπεται που δεν προσπάθησε τόσα χρόνια τουλάχιστον να δώσει ποιότητα έστω και σ αυτά τα μικρά τοπικά πανηγύρια του τέννις που προκηρύσσει, πουλώντας μούρη στον εκάστοτε Γ Γραμματέα την πληθώρα των ενωσιακών και πανελλαδικών ότι είναι αθλητικός τουρισμός και μαζικός αθλητισμός.
Το ποιος πληρώνει δεν έχει σημασία.
Ούτε ο κάθε Γ.Γενικός θέλει να ξέρει αυτές τις λεπτομέρειες.
Βλέπει επικεφαλίδα και τελείωσε

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ


Υ.Γ Να ελπίσουμε ότι η προσπάθεια του Συλλόγου Αγίας Παρασκευής ότι θα ξυπνήσει τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα