Monday, July 27, 2009

Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ και ΕΣΘΟΝΙΑΣ …ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ…

Μήπως θυμάστε τι μας δήλωνε ο γνωστός ανίκανος έφορος αγωνιστικού της ΕΦΟΑ, κύριος STAMATIUS η αλλιώς …Θεοδωρόπουλος;
Να ξαναθυμηθούμε μαζί:

‘’όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων, σε όλα τα τουρνουά που αγωνίζονται, καλύπτονται οικονομικά από την ΕΦΟΑ με την κάλυψη των εισιτηρίων τους χωρίς περιορισμό’’

Σήμερα λοιπόν 27-07-09 ο ‘κύριος’ αυτός αρνήθηκε χωρίς καμία δικαιολογία, την έκδοση των εισιτηρίων για συμμετοχή σε αγώνες Futures στους αθλητές της Εθνικής ομάδας, Πάρι Γεμουχίδη και Νικόλαο Σερκεδάκη.
Και το έκανε αυτό, μόλις δυο ημέρες πριν την αναχώρηση των αθλητών για τα τουρνουά στις 30-07-09, επιβαρύνοντας με επιπλέον κόστος έκδοσης, τους γονείς των αθλητών.
Το αίτημα για την έκδοση των εισιτηρίων απηύθυνε γραπτώς προς την ΕΦΟΑ για λογαριασμό του αθλητή Πάρι Γεμουχίδη ο Ο.Α.Γλυφάδας στις 21-07-09 την ίδια ημέρα που ο Ο.Α.Α.Παρασκευής απηύθυνε την παρακάτω επιστολή:

Προς Πρόεδρο
κ. Σπύρο Ζαννιά
και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΦΟΑ,
Υπόψιν
κ. Θεοδωρόπουλου

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Με την επιστολή μας αυτή αιτούμαστε την έκδοση ενός αεροπορικού εισιτηρίου Αθήνα-Τεχεράνη-Αθήνα (Πέμπτη 30 Ιουλίου και επιστροφή Τετάρτη 12 Αυγούστου), για τη συμμετοχή του αθλητή του ομίλου μας Νίκου Σερκεδάκη σε 2 τουρνουά FUTURES, IRAN F5 και F6.
Ο αθλητής μας μέλος της εθνικής ομάδας Davis Cup το 2008 και Νο6 στην Πανελλήνια κατάταξη Ανδρών δεν έχει επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας, σε όλη του τη καριέρα ούτε 1ευρω, εκτός από 1 αεροπορικό εισιτήριο που του δόθηκε το 2007.
Παρά το δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος και εξόδων, το οποίο καλύπτει και ο όμιλος μας, (ο οποίος επίσης δεν έχει επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας) όπως έξοδα προπονήσεων, διαμονής, διατροφής, θα θεωρούσαμε την έκδοση ως ελάχιστη οικονομική συνεισφορά στην προσπάθεια του αθλητή μας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.

Ο Πρόεδρος Ο.Α.Α.Π.,
Γιάννης Σερκεδάκης

Όπως καταλαβαίνετε οι ‘κύριοι’ Θεοδωρόπουλος και Ζαννιάς,
‘έγραψαν’ εκεί που ξέρουν χρόνια τώρα…και τον όμιλο της Γλυφάδας και τον όμιλο της Αγ.Παρασκευής, αλλά κυρίως συνεχίζουν να ‘γράφουν’…τους Έλληνες αθλητές και το Ελληνικό τένις.

*Συνεχίζουν να λένε ψέματα
*Συνεχίζουν να εμπαίζουν τους αθλητές
*Συνεχίζουν προκλητικά να λεηλατούν το άθλημα
*Είναι ανίκανοι να διοργανώσουν τα απαραίτητα διεθνή τουρνουά
*Εκδίδουν πλαστές βαθμολογίες, παραβιάζοντας τους ίδιους τους κανονισμούς τους
*Απειλούν τους Έλληνες αθλητές να μην συμμετάσχουν σε τουρνουά … γιατί έτσι θέλουν…
*Στέλνουν τις εθνικές ομάδες λειψές και χωρίς καμία προετοιμασία σε διεθνείς αγώνες
ΑΛΛΑ…
*Δεν παραλείπουν να κάνουν ταξιδάκια αναψυχής σαν συνοδοί στην θέση των αθλητών
*Δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα όταν χρειάζεται να τραπεζώνονται σε πολυτελή ξενοδοχεία…προς άγρα ψήφων
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ…
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΙΣ…
ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ…
ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ 1
Χθες παρακολουθήσαμε μια από τις αμέτρητες επιτυχίες του Ελληνικού Μπάσκετ και δεν μπορούσαμε να μην μπούμε στον πειρασμό της όποιας αδόκιμης σύγκρισης σε επίπεδο Ομοσπονδιών...
Και είναι αδόκιμη…για να συγκρίνουμε… ποιους;
Έναν από τους πλέον επιτυχημένους παράγοντες (Βασιλακόπουλος)
Με ποιόν;
Mε τον πλέον αποτυχημένο παράγοντα που πέρασε ποτέ από τον ελληνικό αθλητισμό (Ζαννιάς) και την ανίκανη παρέα του (Θεοδωρόπουλος,Σταματιάδης,Μακρής)
Ζητούμε συγνώμη πραγματικά γιατί προσπαθήσαμε να συγκρίνουμε το χρυσάφι με τα πίτουρα…

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ 2
Θα θέλαμε επίσης να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ελένη Κωνσταντινίδου για την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία της στους Πανευρωπαϊκούς, μια επιτυχία εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα της ανυπαρξίας του ελληνικού τένις και που οφείλεται στην ίδια, στους γονείς της και στον προπονητή της.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους γονείς τους, που συντηρούν ότι υπάρχει (και καταστρέφει η ΕΦΟΑ με τους ανίκανους που την διοικούν) στο ελληνικό τένις.
Φ.Γ.

ΕΟΕ-Επιτροπή Φίλαθλης Ιδιότητας-Δημοσιογράφοι-48%

Παρακολουθώντας όλες αυτές τις ημέρες τις εφημερίδες διαπιστώσαμε ότι εκτός από μία καμιά δεν ανέφερε ότι ο 48% είναι υπό κρίση της Φιλαθλης Ιδιοτητας του από την επιτροπή της ΕΟΕ.
Τι συνέβη?
-Είναι τόσο ανύπαρκτος ώστε να μην ενδιαφέρεται κανένας για την μοίρα του?
-Είναι το άθλημα που διοικεί σε τέτοια μοίρα που να μην αφορά κανένα η πορεία του?
-Είναι ταϊσμένοι όλοι οι δημοσιογράφοι που λένε άσε να δούμε πρώτα και μετά γράφουμε?

Ότι και να συμβαίνει από τα 3 δυστυχώς ηγείται ένα άθλημα που το έχεις φέρει στην θέση της ανυπαρξίας.

Βλέποντας τις επιτυχίες του μπάσκετ καταλαβαίνουμε γιατί ο κ Βασιλακόπουλος τον πέταξε έξω από την αθλητική επιτροπή μιλώντας του ως ένα σκουλήκι ψόφιο που δεν έχει θέσει στον αθλητισμό.

Προσοχή ΕΟΕ
Εσείς αρθείτε στο ύψος του Νο 1 φορέα του Ολυμπιακού Κινήματος.
Όσα και να δώσουν οι Μεσογειακοί αγώνες στις τσέπες ορισμένων, ο αθλητισμός πρέπει να υπάρχει και να διοικείται από υψηλού επιπέδου κοινωνικούς παράγοντες.
Τα λαμόγια και οι απατεώνες ας υπάρχουν σ άλλους χώρους
Μην τους στηρίζεται ώστε να υπάρχουν και στο δικό μας χώρο…….

Τα ναρκωτικά είναι έξω και από το δικό σας σπίτι.......

Wednesday, July 22, 2009

...θάρρος να ορθώσουν το ανάστημά τους και να πουν ΟΧΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Με αφορμή τα χθεσινά καρφιά Ανδρέα Μπέτση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ συμπληρώνουμε τα ακόλουθα:
Το (φαινόμενο) έπαθλο για Κουραμά ήταν να γίνει εντεταλμένος σύμβουλος για το Τέννις στους Μεσογειακούς της Θεσσαλίας, ενώ ο «έτερος των ενδωσάντων» (Αθηναίος γαρ) έγινε «γενικός διευθυντής» (Ακόμη και τα καημένα τα Grand Slam έχουν απλούς διευθυντές!) του τουρνουά του περιοδικού, που άλλος το ετοίμασε κι άλλοι το καπέλωσαν…
Μπορεί λοιπόν ο καθείς να φανταστεί πόσο επώδυνο ήταν το Ανοιξιάτικο Πήδημα της Ρόδου για τον διαιρεσιάρχη, που, όπως γράφει και ο Νίκος Κανταρτζής στο περιοδικό του (τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου) Tennis News Hellas: «Με νύχια και με δόντια προσπάθησε να πυρπολήσει το Aegean cup ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, γιατί δεν έδωσαν wild card εκεί που ήθελε. Βλέπετε είχε μάθει χρόνια σ’ αυτό το στυλ, αλλά μόνο που τώρα κάποιοι βρήκαν το θάρρος να ορθώσουν το ανάστημά τους και να πουν ΟΧΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.»
ΣΩΣ.Τ.Α.
Πηγή. http://tennis-sos.blogspot.com/

Εργασία

***Μέσα στο κατακαλόκαιρο και ενώ αναχωρούν και οι τελευταίοι από το κλεινόν άστυ, η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, προς τιμήν της, εργάζεται.

Για την προσεχή Δευτέρα ο πρόεδρός της Γιώργος Λενός έχει καλέσει το σωματείο «Αιολική» για να εξετάσει την καταγγελία του σε βάρος του Σπύρου Ζαννιά, προέδρου της Ομοσπονδίας Τένις, περί ασυμβιβάστου. Το θέμα, γνωστό στον χώρο του τένις, δεν αφορά μόνο την «Αιολική», που κάνει δουλειά σε βάθος στη Θεσσαλονίκη, αλλά πάρα πολύ κόσμο. Ενδεικτικά θυμίζουμε πως το μισό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Τένις δρομολόγησε τις διαδικασίες πριν από τρία χρόνια ώστε να εφαρμοστεί ο αθλητικός νόμος. Κατέθεσε μάλιστα μομφή εναντίον του Ζαννιά, ο οποίος όμως σώθηκε τότε, ψηφίζοντας τον εαυτό του κι αφού την τελευταία στιγμή άλλαξε στρατόπεδο ο σύμβουλος Κουραμάς. Παρά το θόρυβο που είχε γίνει, η καταγγελία περί ασυμβίβαστου δεν βρήκε ανταπόκριση και από τα θεσμοθετημένα όργανα της ...ευνομούμενης Πολιτείας μας.
Η λέξη «ισονομία» του Συντάγματος ισχύει, φαίνεται, κατά περίπτωση και μόνον όταν είναι να πληρώσει το ...μάρμαρο κανένας φουκαράς.
Α.Μπ.

Ελευθεροτυπία 21-07-2009

Saturday, July 18, 2009

Υπουργός εργασίας κ Φάνη Πετραλιά και Μεσογειακοί αγώνες…

Ηρθε η ώρα να ξεκινήσουν οι εργολαβίες για τους Μεσογειακούς.

Έχουμε την Λάρισα με τον Κουραμά-θυμάστε που δεν ψήφισε την αποπομπή-‘ήθελε να γίνει κοματαντούρ των Μεσογειακών στην πόλη του με τις πλάτες του 48%.
Φυσικά δεν είναι αφελής….
Δημοτικός Σύμβουλος και να καταστρώνεις σχέδιο με τον 48% για να είσαι μέσα στο παιχνίδι…. Λές και δεν υπάρχει Δήμαρχος για να συνεργαστείς.
Είναι δυνατόν να βλέπουμε τέτοιες ιστορίες…..

Δεν ξέρουμε την συμφωνία με τον Βόλο.
Θα βγει και αυτό ,δεν χρειάζεται βιασύνη.

Το ελληνικό τέννις είναι σήριαλ αλλά Φόσκολου –εννοείτε ότι δεν έχει καμιά σχέση ο άνθρωπος –με τα εργολαβικά του επίορκου.

Θα έχουμε πολλές συνέχειες ….
Και Κουραμά θα μαθαίνουμε και για σένα…. Και για τον Σταματιάδη

Μετά την τέντα της Coca Cola ……

Επιτέλους !!!!!!!!!!

Διάβασα ξημερώνοντας ότι στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ θα είναι ο νέος τόπος διεξαγωγής του μεγάλου Διεθνούς Επαγγελματικού Τουρνουά της ITF $125.000, 'VOGUE Athens Open 2009'

Και γύρισα πίσω στο 2004. Ολυμπιακοί αγώνες…
Στο Ολυμπιακό κέντρο Αντισφαίρισης μαζεμένο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ .που νομίζετε?.
Κάτω από μια τέντα της Coca Cola……..
Ο κόσμος ν απολαμβάνει τους αγώνες και το γεγονός και ο μέγας 48% Αντιπρόεδρος της εκτελεστικής του Αθήνα 2004, Αντιπροεδρος ΕΟΕ, Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κέντρου, πρόεδρος της ΕΦΟΑ γυρνούσε σαν την άδικη κατάρα να συντονίσει το ελληνικό τέννις να έρθει να δει κάποιον αγώνα
Κάτω από την τέντα της Coca Cola..........
Έχοντας βάλει τον Κουτσουδακη –που τον θυμήθηκα-ακόμα περιμένουμε να του γίνει μήνυση -στην Οργάνωση του αθλήματος παρακαλούσε να φανεί ως πρόεδρος του αθλήματος να δώσει στους αθλητές και στους γονείς τους εισιτήρια για τους αγώνες
Κάτω από την τέντα της Coca Cola…….

Θα μου πείτε όταν 4 χρόνια έτρεχε για να πάρει τα έργα των αγώνων, που να του μείνει ώρα να σκεφθεί ότι το άθλημα του χρειάζεται οργάνωση για να εκμεταλλευτεί ένα τέτοιο γεγονός και να πάει μπροστά.

Ο πολύς Πρόεδρος .
Κάτω από την τέντα της Coca Cola
..........
Που να σκεφθεί να έχει ένα γραφείο για να υποδεχθεί το παγκόσμιο τέννις

Και να έχεις τον ΔΟΥΒΗ γενικό γραμματέα Αθλητισμού να σου λέει ιστορίες……….

Thursday, July 16, 2009

Η ΕΦΟΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ...

Σύμφωνα λοιπόν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό 2009 που υπογράφει ο κ.Θεοδωρόπουλος και στην σελίδα 9:

1. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

• Η Πανελλήνια κατάταξη θα εκδίδεται δέκα (10) εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη των αγώνων.

• Η βαθμολογία θα είναι αθροιστική σε δωδεκάμηνη βάση (rotation) ξεκινώντας από 1/1/2009.

Η τελική βαθμολογία του 2008 θα ισχύσει μόνο για το ταμπλό στο 1ο βαθμολογούμενο Ανδρών ή Γυναικών.

• Αθλητές τριες που συμμετέχουν, σύμφωνα με τα αντίστοιχα ταμπλό αγώνων, σε ΔΙΕΘΝΗ τουρνουά στο εξωτερικό βαθμολογούνται στην πανελλήνια κατάταξη ακριβώς με τους ίδιους βαθμούς που αποκτούν και στις αντίστοιχες βαθμολογίες A.T.P και W.T.A. Στην Πανελλήνια κατάταξη προσμετρούν και καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς και για την τελική βαθμολογία.

• Οι αθλητές τριεςείναι υποχρεωμένοι να αποστείλουν στην Ομοσπονδία τα ταμπλό των αγώνων που συμμετέχουν, προκειμένου να ενημερωθεί η ατομική τους βαθμολογία, αφού πρώτα γίνει αντιπαραβολή με τα αντίστοιχα ταμπλό που αναγράφονται στις ιστοσελίδες της I.T.F, A.T.P και W.T.A.

Η δέκα (10) εργάσιμες ημέρες έχουν παρέλθει προ πολλού από την λήξη των αγώνων της Κορίνθου (20) αλλά και της Κεφαλλονιάς (25)και δεν έχει ενημερωθεί η βαθμολογία των ανδρών αλλά και των γυναικών.

Η βαθμολογία είναι αθροιστική και ξεκινάει από 01/01/2009 και όχι όπως παρουσιάζεται η βαθμολογία της ΕΦΟΑ στους άνδρες και τις γυναίκες από το 2008!

Οι υπεύθυνοι για τις βαθμολογίες δεν είναι σε θέση να εφαρμόσουν τους ίδιους τους κανονισμούς τους!

Τους επισυνάπτουμε λοιπόν την σωστή βαθμολογία όπως πρέπει να ισχύσει από 20-07-2009 στους άνδρες και τους αφήνουμε να διορθώσουν με τον ίδιο τρόπο και την βαθμολογία των γυναικών...αλλά μάλλον τους βάζουμε δύσκολα!

Φ.Γ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Επειδή δεν μπορώ ν ανεβάσω την βαθμολογία σας παρακαλώ στείλτε μας το taneatoutennis@gmail.com για να σας την στειλουμε
Σ ευχαριστούμε

Tuesday, July 7, 2009

Πανελλήνιο Εφηβικό πρωτάθλημα 2009 -χαμένο στην μετάφραση…

Και ήρθε η ώρα του μεγαλύτερου τουρνουά των νέων Ελλήνων τενιστών………

Τι μακάβρια ιστορία!

Πήραν τις βαλίτσες ,τις ρακέτες και ξεκίνησαν στην άγονη Αθήνα
Κλάμπ έτοιμα να υποδεχθούν γονείς ,αθλητές ελάχιστους προπονητές.
Και φυσικά οι σύλλογοι απόντες.
Που να στείλεις ο σύλλογος προπονητές.
Που να τους βρεις τόσους και δη να τους πληρώσεις για να βρίσκονται όλη την ημέρα στα γήπεδα.
Και φυσικά που να στείλεις και παράγοντα.
Κατεβαίνουνε λοιπόν σκορπισμένοι στην απέραντη Αθήνα για να μην ξέρει κανείς που συμβαίνει το αθλητικό γεγονός.
Το Ολυμπιακό κέντρο δεν μπορεί να το δεχθεί.
Ο λόγος είναι ο φόβος φυλάει τα πρόβατα.
Φανταστείτε να υπάρχουν στον ίδιο τόπο νεότεροι αθλητές με παλαιότερους.
Εάν βρεθούν μαζί θα εξαφανισθούν οι μισοί ακούγοντας τα τεκταίνομενα στο άθλημα.

Φυσικά ο 48% χαμένος στην μετάφραση με τον παρατρεχάμενος γραμματέα.
Τι εκφυλισμός…….

45 ….. Νικόπολης… Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός μιας κίνησης που αγαπά το άθλημα.
Καλή επιτυχία!!!!