Tuesday, March 31, 2009

Κόκορας 48% κυκλοφορεί στο Status Athens Open 2009.

Να ευχαριστήσουμε τον κ Λυμπέρη για την δυναμική που δίνει στο άθλημα μας με την δημιουργία του τουρνουά Status Athens Open 2009.
Επίσης τον Όμιλο Αθηνών για την διάθεση των γηπέδων του.


Είναι αλήθεια ότι θα θέλαμε αυτού του επιπέδου τα τουρνουά να γίνονται στο σπίτι του αθλήματος. Στο Ολυμπιακό κέντρο Αντισφαίρισης.
Μόνο βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει Ομοσπονδία που να λειτουργεί το σπίτι της .Η δική μας προτιμά να μην ξέρει που πέφτει.
Γι αυτό φροντίζουν μόνο νοικοκυρεμένα αθλήματα. Μέχρι και το Βόλεϊ απέκτησε χώρο στις διοργανώσεις που προβάλλουν τη χώρα μας.

Μετά από όλα αυτά ελπίζουμε να μην δούμε κόκορα 48% να κυκλοφορεί στο τουρνουά δείχνοντας εξουσία με ξένα κόλλυβα

1ο Πανελλαδικο 250 άτομα..Ολες οι κατηγορίες .Wilson Cup Πανελλαδικό κάτω των 10 αθλητές 80 .Προβληματίζεται η ΕΦΟΑ?

Ολοκληρώθηκε σήμερα το Wilson Cup Πανελλαδικό κάτω των 10 στις εγκαταστάσεις του Φθιωτικού ΟΑ. Τα μυνήματα ήταν πλήρως ενθαρρυντικά και τα σχόλια των αθλητών-τριών, γονιών και προπονητών άφησαν στους ανθρώπους της διοργάνωσης μεγάλη ικανοποίηση ειδικά για τον οργανωτικό και αγωνιστικό τομέα. Η συμμετοχές ξεπέρασαν τους 80 αθλητές-τριες εκ των οποίων οι μισοί περίπου ήταν από όλη την Ελλάδα. Με έκπληξη δεχτήκαμε πολλά τηλέφωνα απο συλλόγους και προπονητές οτι δεν είχαν ενημερωθεί για το πρωτάθλημα. Τους απαντούμε ότι η κινητοποίηση απο εμάς ήταν η μεγίστη και δεν μπορούσαμε να πράξουμε κάτι παραπάνω. Τους υποσχόμαστε όμως οτι την επόμενη φορά θα υπάρξει μεγαλύτερη και πιο έγκαιρη πληροφόρηση ακόμη και τηλεφωνική προς όλους του ομίλους της Ελλάδας. Σε ερωτήσεις μας εάν και πόσα τέτοιου είδους πρωταθλήματα θα πρέπει να γίνονται ανα την Ελλάδα οι μικροί πρωταγωνιστές απάντησαν <<πολλά και με αγωνιστικό χαρακτήρα οχι παιδική χαρά>>. Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του φιναλίστ του τελικού αγοριών Καπίρη Σταμάτη... και στην Αλεξανδρούπολη να γινόταν θα πήγαινα... Την απάντηση αυτή εμείς τουλάχιστον την εκλαμβάνουμε οτι στους μικρούς μας φίλους υπάρχει η δίψα για πολλούς αγώνες. Ας τα προσέξουν αυτά κάποιοι παράγοντες της ΕΦΟΑ οι οποίοι είναι αρνητικοί σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και ας βοηθούν τους συλλόγους που με δική τους πρωτοβουλία διοργανώνουν τέτοια πρωταθλήματα. Τέλος με την ευγενική χορηγία της Wilson οι φιναλίστ και των 2 κατηγοριών μαζι με τα τρόπαια τους έφυγαν απο τα γήπεδα με δώρα σάκκους ρακεττών Wilson.
http://www.eesake.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=30:-juniors-10-&catid=1:2009-03-18-12-26-49


Ένα τουρνουά στη Λαμία κατηγορίας 10 μας δείχνει το δρόμο για το πώς μια Ομοσπονδία πρέπει να προγραμματίζει . Βέβαια ο 48% έχοντας ανεβασμένη πίεση δεν είναι εύκολο να σκεφθεί γονείς και αθλητές. Προτιμά τα τουριστικά πακέτα…..

Φυσικά τέτοιες πρωτοβουλίες δεν πρέπει να παρουσιάζονται στο site της ΕΦΟΑ
Φασισμός στο μεγαλείο σου

Friday, March 27, 2009

Εμαθαν τι καπνό φουμάρει ο 48% ?

Hμερομηνία : 27-03-09
Σταματά τη λαμπαδηδρομία ανά την υφήλιο η ΔΟΕ
Η λαμπαδηδρομία που έγινε για πρώτη φορά το 2004 αναμένεται να καταργηθεί, έπειτα από απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Στην κατάργηση της λαμπαδηδρομίας με την μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας σε όλη σχεδόν την υφήλιο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων τάχθηκε η ΔΟΕ, σε συνεδρίαση της εκτελεστικής της επιτροπής στο Ντένβερ του Κολοράντο (ΗΠΑ).

Ο λόγος βέβαια είναι οι μεγάλες και σε ορισμένες περιπτώσεις βίαιες διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις, μεταξύ των οποίων το Παρίσι και το Λονδίνο, κατά την διάρκεια της λαμπαδηδρομίας το 2008 για τους Αγώνες του Πεκίνου. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν κατά της Κίνας, την οποία κατηγορούν για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και την πολιτική της στο Νταρφούρ του Σουδάν.

Την πρώτη διεθνή λαμπαδηδρομία διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ελλάδα με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, φέρνοντας την Ολυμπιακή Φλόγα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά η προσπάθεια των Κινέζων δεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΔΟΕ, Ζιλμπέρ Φελί, είπε ότι το Ολυμπιακό Κίνημα αποφάσισε ότι είναι προτιμότερο η Φλόγα να παραμένει εντός της διοργανώτριας χώρας των Αγώνων, όπου μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος.

«Υπήρξαν δυσκολίες με τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, ενώ κι εμείς διαπιστώσαμε το ρίσκο που υπάρχει με την μεταφορά της Φλόγας σε όλο τον κόσμο. Το Πεκίνο σχεδίασε μια διεθνή λαμπαδηδρομία και εμείς το αποδεχθήκαμε. Στην πορεία διαπιστώσαμε το ρίσκο και η ΔΟΕ αποφάσισε να μην ξαναγίνει», δήλωσε ο Φελί.

Η απόφαση της ΔΟΕ ισχύει από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2010 στο Βανκούβερ και μετά. Όσον αφορά στους Θερινούς Ολυμπιακούς του 2012 στο Λονδίνο, οι Βρετανοί διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ήδη σχεδίαζαν να μην μεταφερθεί η Φλόγα εκτός της χώρας.

«Αυτό που αποτελεί πρωταρχικό σκοπό μας είναι μια λαμπαδηδρομία εντός συνόρων με στόχο να εξεγείρει και να εμπνεύσει η Φλόγα στο πέρασμά της τους Βρετανούς και να τους φέρει κοντά στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την απόφαση της ΔΟΕ», δήλωσε εκπρόσωπος της Οργανωτικής επιτροπής του Λονδίνου.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θα είπαν οι άνθρωποι μπας και μας πουλήσει και τα βρακιά μας? καλύτερα ΣΤΟΠ.........

Thursday, March 26, 2009

Είχαμε την Ρόδο…μας ήρθε και το Ηράκλειο..

Πολλές βροχές και φυσικό είναι λόγω Άνοιξης.

Μόνο που αυτό αφορά τους ανθρώπους που σκέφτονται λογικά και όχι αυτούς που το σύστημα τους συντηρεί για να λυμαίνουν τον ελληνικό λαό.
Ένας από αυτούς και ο δικός μας 40% του τέννις.
Γιατί να τον νοιάζει η τσέπη του Έλληνα γονέα που κάνει βόλτα με το παιδί του στα Ελληνικά νησιά μέσα στον χειμώνα.
Σημασία γι αυτόν είναι τα πακέτα τα τουριστικά του χειμώνα που έχουν ψωμί για όποιον τα πατρονάρει.
Και ο Δουβής με τον Ιωαννίδη τι κάνει?
Ετοιμάζονται να δώσουν λεφτά για τις αμοιβές των προπονητών που αναγκάσθηκαν να πληρώνουν δικηγόρους για να πάρουν τα χρήματα τους.
Μόνο που τότε , (την εποχή που αποφάσισε να μην πληρώσει τους προπονητές ,λες και ήταν το μαγαζί του)έπρεπε να ταΐζει τους διαφόρους για να παίρνει τα έργα που κατά συγκυρία όπως λέει η ανυπόγραφη επιστολή της χ.ψ.ω. επιτροπής της Γ Γραμματείας έφτιαχνε ο 48% στις πλάτες του Ελληνικού λαού που ω τι σύμπτωση γινόντουσαν και στο Ηράκλειο.
Εκεί που κάνουμε το τουρνουά αυτές τις ημέρες.
Πρέπει να ανταποδώσουμε και στους κολλητούς μας

Πέτρος Πένσος-Δουβής-Ιωαννιδης-Ενώσεις-ΕΦΟΑ

Σωρεία Γεγονότων κι έχουμε μείνει πολύ πίσω!
Αρχίζουμε τις Δημοσιεύσεις χωρίς να τηρούμε χρονολογική η αξιολογική σειρά.
Το «Εγκώμιο» του Γιώργου Βασιλακόπουλου (για τον εν συνεχεία «πιεσμένο») μέσω του Α. Μπ. της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ από τον Πέτρο Πένσο, που πάει παντού…
ΣΩΣ.Τ.Ά.
http://tennis-sos.blogspot.com/

Σας θυμίζει κάτι;

Αποσπάσματα από άρθρο του Πάνου Γιαννάκαινα.

‘Ο σκιώδης απατεώνας, ο ευφάνταστος ψεύτης, ο επιτήδειος υποκριτής, το ανελέητο λαμόγιο. Αυτός, που την τελευταία δεκαετία έχει υιοθετήσει φιλοσοφία ανάδρομη και παρουσιάζεται με τα δύο πρόσωπα του αρχαίου Θεού Ιανού. Που προσπαθεί, άλλοτε επιτυχώς κι άλλοτε όχι, να καλύψει το ένα από τα δύο, εμφανίζοντας κατά περίσταση το πρόσωπο με το οποίο μπορεί καλύτερα να εξαπατά. Όλους και όλα. Ή τουλάχιστον τους περισσότερους.’
‘Το ανθρωπάκι της καθημερινής τύρβης, ο πολιτάκος – αλητάκος της διπλανής πόρτας, εκστασιάζεται και μεγαλοπιάνεται όταν του δώσεις σημασία. Όταν τον ελεήσεις σημαντικότητα. Όταν τον τραβήξεις από την αφάνεια της άθλιας ασημαντότητας που τον συνθλίβει και τον κατακρατεί σε χαμηλές πτήσεις καθημερινής τρέλας. Ω ναι, τότε η μύτη του αγγίζει τα ουράνια! Κι ας γνωρίζει πως δεν το αξίζει. Κι ας ξέρει ενδόμυχα ότι υποκρίνεσαι. Ότι κάπου αποσκοπείς. Δεν τον νοιάζει η ουσία, μόνο το περιτύλιγμα. Δρα υποχθόνια και σκοτεινά. Με απίστευτη μαεστρία και βλαχομαγκιά. Επαρχιώτης σε αυτόν τον πλανήτη, παρανομεί και διαβάλει ταυτόχρονα, υποστηρίζει και μαχαιρώνει πισώπλατα, ιερουργεί και ανοσιουργεί με την ίδια ανείπωτη ευκολία, με την ίδια πάντα ασυνειδησία, έρημος ηθικής, ορφανός αξιοπρέπειας, στείρος και απαράδεκτος αρχών και ιδεολογίας.’
‘Αυτός, που ποτέ του δεν εφάρμοσε κάποιον νόμο, ποτέ του δεν σεβάστηκε την προτεραιότητα άλλων, ποτέ του δεν γνώρισε την έννοια της πειθαρχίας και της δημοκρατίας. Αυτός, που ποτέ του δεν αναγνώρισε δικαιώματα παρά μόνο στον εαυτό του, που διδάσκει στα παιδιά του να κάνουν το ίδιο, αρκεί να μην το μάθει κανείς. Βίαιος σε σκέψη και συμπεριφορά, εμφορείται από τα πλέον ταπεινά συναισθήματα για τους συμπολίτες του, αλλά όταν αντιληφθεί ότι μπήκε στο μάτι της εξουσίας οπισθοχωρεί άτακτα, άτσαλα, πανικόβλητα. Γίνεται σάλιαγκας, οσφυοκάμπτης, ερπετό ιδρωμένο μπροστά στην «κάννη» του νόμου. Πρόθυμος να προδώσει, να συνεργαστεί, να περάσει παντοιοτρόπως στην όχθη των νικητών, των δυνατών. Ορκισμένος να υπεκφεύγει, να διαφεύγει, να μεταλλάσσεται, ο άνθρωπός μας καταντά απειλή για την κοινωνική αρμονία. Για την κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία. Και, τελικά, καταφέρνει την μέγιστη απάτη σε βάρος όλων μας.’
‘Αυτός είναι ο κουκουλοφόρος γνωστός μας –ποτέ άγνωστος! Που καίει την σημαία μας και ταυτόχρονα απαξιώνει τα χτυποκάρδια μας. Που συνθλίβει την ανθρωπιά μας και χλευάζει τις ευαισθησίες μας. Που εκτελεί, σε τελευταία ανάλυση, τον ανθρωπισμό μας, την αγάπη μας, τον αυτοσεβασμό μας. Κι έτσι, περνάμε αδιόρατα από το καθεστώς της αλητείας της ασυλίας στην ασυλία της αλητείας! Και στην κουκούλα του παραβάν της ημέρας των εκλογών…’

Κατακραυγή

**Πώς να μην έχει πίεση (αρτηριακή, όχι ...εξωτερική από διάφορους που τον έχουν περικυκλώσει) ο ...Σπύρος του τένις, αφού όλα μαζί τού έτυχαν.
Διαγραφή από το κόμμα, δικαστική έρευνα για το 1 εκατομμύριο ευρώ-φάντασμα, που προοριζόταν για την κατασκευή του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης Βόρειας Ελλάδας, γενική κατακραυγή απ' όλον τον κόσμο, συντρόφους, φίλους του τένις κ.ά, χρέη - βουνό (τελευταία τον κυνηγούν οι περιφερειακοί προπονητές, που απαιτούν με δικαστική απόφαση 135.000 ευρώ).
Θέλει πολύ ο άνθρωπος;
Ελευθεροτυπία Α.Μπ.

Monday, March 9, 2009

Διαγραφές του ΠΑΣΟΚ

Διαγράφονται από το ΠΑΣΟΚ οι τρεις εκπρόσωποι αθλητικών Ομοσπονδιών που αψήφησαν την κομματική γραμμή στις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και υποστήριξαν την υποψηφιότητα του Σπύρου Καπράλου. Πρόκειται για τους Βασίλη Σεβαστή (ΣΕΓΑΣ), Σπύρο Ζαννιά (Τένις), Θανάση Κανελλόπουλο (ΕΠΟ). Ομόφωνα ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ στην τελευταία του συνεδρίαση υπό την επιστασία του γραμματέα Κώστα Παταβούκα αποφάσισε να παραπέμψει τους τρεις στην Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ), όπως έχει μετονομαστεί το Πειθαρχικό. Πρόεδρος της ΕΚΑΠ είναι ο πρώην υπουργός Γιώργος Ανωμερίτης. Οι Σεβαστής, Ζαννιάς, Κανελλόπουλος ψήφισαν Καπράλο, αντί Κυριακού που υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ, με άμεση συνέπεια να επικρατήσει ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος με άνεση (18-11). Αν πειθαρχούσαν θα είχαμε ντέρμπι, αφού ο Καπράλος στην καλύτερη γι' αυτόν περίπτωση θα έβγαινε οριακά, με ψήφους 15-14.
07-03-2009

Χρέη

*Έχασε το δικαστήριο με τους ενωσιακούς προπονητές ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τένις Σπύρος Ζαννιάς και πρέπει τώρα να πληρώσει 135.000 ευρώ, συν τα δικαστικά έξοδα, άλλα 10.000. Πάνω στη (δύσκολη) ώρα, όμως, ήρθε σαν από μηχανής θεός η γγΑ και του έδωσε 200.000 ευρώ, ως μέρος της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης. Κανένα πρόβλημα λοιπόν... Θα τακτοποιήσει τα χρέη του, όσο κι αν κάποιοι κακεντρεχείς της αντιπολίτευσης κάνουν πικρόχολα σχόλια. Ότι δήθεν ο πρόεδρος έχει μάθει μόνο να παίρνει, όχι να δίνει...
Α.Μπ. 05-03-2009 Ελευθεροτυπία

Ακράδαντα

*Επί δυόμισι ώρες κατέθετε στην 32η ανακρίτρια στην Ευελπίδων η κ. Ευαγγελία Σαρατζίδου, εκπρόσωπος του σωματείου «Αιολική», πρώην σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τένις, για την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ-φάντασμα, που προοριζόταν για την κατασκευή του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδας. Και παίρνει σειρά κόσμος και κοσμάκης, που ισχυρίζονται όλοι ότι κρατούν ακράδαντα στοιχεία στα χέρια τους. Για να δούμε...
Α.Μπ. 5-3-08 Ελευθεροτυπία

Sunday, March 1, 2009

24/02/2009 - Αγωνιστικός σχεδιασμός 2009

Στο αρχείο που ακολουθεί δείτε το τελικό κείμενο του Αγωνιστικού Σχεδιασμού 2009.
Έχουν γίνει διορθώσεις στην λίστα αποδοχής και τις διακριτές θέσεις στα διπλά καθώς και στούς πίνακες βαθμολογίας κ.λ.π.
Η παρούσα έκδοση καταργεί κάθε προηγούμενη.

Χρειάζεται κάποιος σχολιασμός?
Κ Δουβή και κ Ιωαννίδη που δίνεται τα χρήματα του ελληνικού λαού?
Είναι μήνας Φεβρουάριος!!!!!

Τις … καταθέτειν βούλεται, κ. Ανακρίτρια;

Άρχισε η έρευνα για το κέντρο του τέννις που δεν έγινε ποτέ
Το κυνήγι των χαμένων χρημάτων
http://tennis-sos.blogspot.com/